Hirdetés

Rögzítőkártyákkal frissíti kínálatát az NZXT

A főleg házairól és hűtéseiről ismert vállalat egyre szimpatikusabb lehet a streamerek számára.

Az NZXT név hallatán legtöbbünknek nagy eséllyel vagy egy minimalista számítógépház, vagy pedig egy kompakt vízhűtés ugrik be, néhány éve viszont már perifériákban is utazik a gyártó, 2021-ben például streamereknek tervezett mikrofonnal, az év elején pedig billentyűzettel bővítették palettájukat. Most egy újabb kategóriát terveznek meghódítani, méghozzá a külső rögzítőkártyákét, ráadásul rögtön kétféle ársávban is versenybe szállnak a konkurensekkel.


[+]

A beszédes nevű Signal HD60 és Signal 4K30 modellek külsőre ugyanúgy néznek ki: 173 x 143 x 60 mm kiterjedésű, fekete műanyagból készült eszközházon pedig mindössze a gyártó logója, egy állapotjelző LED, egy USB Type-C és egy-egy HDMI 2.0 ki- és bemenet kapott helyet. A 4K felbontású, 60 fps-es passthrough-ra szintén képes mindkét eszköz, a QHD144p és a FHD240p viszont már csak a 4K30 modell sajátossága, míg rögzítés szempontjából – nem meglepő módon – a 4K30p a maximum, szemben az olcsóbb modell 1080p felbontású, 60 fps-es maximumával. A drágább verzió extrái közé tartozik még az ultrawide képmód és a HDR10 rögzítés támogatása, hangfelvételre pedig mindkét megoldás 16 bites felbontással, 48 kHz-es mintavételezés mellett képes.


[+]

Az újdonságok 140 és 180 dolláros vételár ellenében vihetők haza, ha pedig véletlenül további 10 dollár lapulna a zsebünkben, azt elkölthetjük a szintén új NZXT Chat Cable névre hallgató eszközre, amelynek segítségével konzolunk kontrollere felől a headsetünk felé kiküldött hangokat tudjuk továbbítani alaplapunk jack bemenetére.

  • Kapcsolódó cégek:
  • NZXT

Előzmények

Hirdetés