Perifériadömpinget tartott a Cooler Master

Billentyűzet, egér, egérpad és fejhallgató is van az érkező termékek között.

A Cooler Master a Chronos Summit 2022 nevű online eseményen már villantott tápokat és házakat, valamint különféle hűtőket, de az új perifériák tekintetében sem mondható, hogy nincs választék, mert egy billentyűzet, három egér, egy egérpad és két fejhallgató egyaránt útra kelt a számítástechnikában utazó kereskedések polcai felé.


[+]

Az MK721 névvel illetett, 65 százalékos wireless klaviatúra lineáris TTC Red, halk, de taktilis TTC Brown vagy kattogós TTC Blue kapcsolókkal válik begyűjthetővé, és a switch-eken OEM profilos, dupla fröccsöntésű PBT kupakok ültek meg. A szürke vagy fehér színű, homokfúvott alumínium fedlappal elérhető, 764 grammos eszköz 2,4 GHz-es rádiófrekvenciával, illetve 5.1-es Bluetooth interfésszel kommunikál masinánkkal, de töltést végző, 1,6 méteres (harisnyázott és tekercselt) USB Type-C/Type-A kábellel vezetékes módot is inicializálhatunk – madzaggal és rádióval a polling rate természetesen 1000 Hz.


[+]

Az akkumulátor 2000 mAh-s, és lekapcsolt világítással nagyjából 73 órás használati időt szavatol. A Windows 8 (vagy újabb), macOS X 10.10 (vagy újabb) és Android operációs rendszerekkel kompatibilis konstrukción egy programozható, benyomható tárcsa is helyet kapott a jobb felső sarokban. A dőlésszög két szintre lőhető be, a garancia pedig 2 évre szól.

[+]

Az MM710/MM711 rágcsáló utódjaként üdvözölhetjük az feketében és fehérben feszítő, szimmetrikus (116,5 x 62,4 x 38,3 mm-es) MM712-est, ami ugyanazt a hibrid vezeték nélküli technológiát alkalmazza, mint az előbb bemutatott billentyűzet. Az immáron teli burkolattal megáldott, hatgombos kurzorkergető mellkasában egy 19 000 cpi-ig skálázódó, 400 ips-os/50 g-s PixArt szív dobog (mi PAW 3370-re tippelünk), míg fő klikkjei alatt "70 milliós" optikai kapcsolók tanyáznak. Az 500 mAh-s akkuval szerelt modell 58 grammot nyom a mérlegen, és 1,8 méter hosszúra nyúlt Type-C/Type-A parakábele van. A tenyértámaszon egy címezhető Cooler Master logó pislákol, a jótállás 2 évig érvényesíthető.

[+]

A 125,5 mm hosszú, 71 mm széles és 40,5 mm magas, zsinóros MM310 az ultrakönnyű kategóriában indul, mivel csak 50 grammos tömeggel rendelkezik. A szimmetrikus patkány egy 12 000 cpi-ig hergelhető, meg nem határozott PixArt szenzort vonultat fel, és fő gombjai alá "60 milliós" mechanikus switch-eket pakoltak.A zsineg 1,8 méteres, és az RGB világítás is tiszteletét teszi a műsoron. A garancia ismételten 24 hónapig lesz érvényben.

[+]

Az MM310-es wireless, AA-s ceruzaelemmel táplált ikerpárja az MM311, bár ebben már egy lényegesen gyengébb, 10 000 cpi-ig cukkolható PixArt érzékelő munkálkodik. A többi termékjellemző tulajdonképpen változatlan, hacsak az üresen 54 grammos tömeget nem vesszük figyelembe. Bluetooth ez alkalommal nem szerepel a képletben.

Új egér alá új alátét dukál, és itt kúszik a látómezőnkbe az MP511 XL-es, 30. évfordulós példánya, ami a mostanában divatos cordura anyagból készül, ezért ellenáll a nedvességnek/izzadtságnak. A rojtosodás megakadályozása miatt a peremek varrottak, és gumis alsó szekció igyekszik meggátolni az asztallapon való csúszkálást. Az ár valahol 50-60 dollár környékén alakul majd.


[+]

Az SH711 nevezetű, vezetékmentes headset tudását még nem feszegeti a sajtóanyag, csak azt említi, hogy belépőszintű eszköz zenehallgatásra, a kezelőszervei érintéses alapúak, a fülegységek 90 fokban elforgathatók, és kétféle (ANC, END) zajszűrést állít hadrendbe. A 130 dolláros, kétkamrás dizájnú fejes háromféle kapcsolódási módozatot ígér, ergo a 2,4 GHz/Bluetooth/madzag trió lehet terítéken.


[+]

A CH331 néven listázott, cakkpakk 371,2 grammos, fémvázas headset 50 mm-es neodímium sugárzói 7.1-es virtuális térhangzást tudnak, és a 20-tól 20 000 Hz-ig merészkedő frekvenciaválasz-tartományban mozognak otthonosan. A 103 dB-es hangnyomás mellé 16 ohmos impedancia párosul, mialatt a fülpárnákra műbőr huzatot feszítettek. A leválasztható, hajlítható szárú mikrofon a 100 és 8000 Hz közti hangokat rögzíti, érzékenysége -40 dB, jel/zaj aránya 58 dB. A lecsatlakoztatható 2,2 méteresre nőtt, USB-ben végződő kábelen függ a kezelőszerveket tömörítő modul, a készülékházakon egy csipetnyi RGB is befigyel, és a garancia – minő meglepetés – 24 hónapig él.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés