Két kisméretű tévével újít a DX Broadtec

Hirdetés

A japán DX Antenna nevű cég komoly múltra tekinthet vissza, hiszen 1953-ban alapították. A Magyarországon nem túl ismert cég elsősorban antennák, kábelek és asztali médialejátszók fejlesztésével és gyártásával foglalkozik, de jelen vannak emellett a tévés iparágban is, ahol modelljeiket DX Broadtec név alatt forgalmazzák.

DX Broadtec LVW32EU2
DX Broadtec LVW32EU2 [+]

Saját gyártósorokkal nem rendelkeznek, azaz a többi szigetországi óriás által gyártott paneleket építenek a televízióikba. Ez történt a most bejelentett két új modelljük esetében, de azt nem árulták el, hogy pontosan kitől is vásárolták ezeket. A 24 hüvelykes LVW24EU2 és a 32 colos LVW32EU2 is Edge LED háttérvilágítású LCD technológiára épül, maximális felbontásuk 1366x768 képpont, azaz láthatóan nem tartoznak a világ leginnovatívabb termékei közé. A modellek egyébként semmi különöset nem kínálnak, így nem biztosítják a sztereó 3D tartalmak megjelenítését, nem rendelkeznek saját okostévé rendszerrel és az internetes tartalmak megjelenítésére sem adnak módot.

Azért természetesen a digitális tévétuner nem hiányzik, az elektronikus programmagazin is előhívható, illetve az adások rögzítése is biztosított az USB porton keresztül csatlakoztatott külső merevlemezre. Rendelkeznek HDMI, kompozit és analóg hangcsatlakozóval, valamint az SRS TruSurround technológiának köszönhetően biztosítják a virtuális térhatású hangzás megteremtését, bár az azért eléggé meglepő lenne, ha ez a valóságban is működne. A képek alapján kissé konzervatív dizájnnal megtámogatott modellek ráadásul nem is túl olcsók, hiszen a 32 hüvelykes verzióért mintegy 450, a kisebbikért pedig 380 dollárnak megfelelő jent kérnek el.

Előzmények

Hirdetés