Dokumentumok tömegét kezelheti az új Xerox szkenner

A Xerox bejelentette, hogy új szkennert vezet be a piacra, mely a DocuMate 742 nevet kapta, és 100 lap kapacitású automatikus adagolót alkalmaz. A berendezés percenként 50 egy- vagy kétoldalas dokumentumot tud beolvasni, továbbá többféle méretű, illetve terjedelmű papír szkennelését is támogatja, így egészen A3-as formátumig vagy 965 milliméteres hosszúságig nem merülhet fel probléma.

Hirdetés

A DocuMate 742 számos funkciót támogat. A Ultrasonic Double Feed Detection szolgáltatásnak köszönhetően a rosszul behelyezett vagy összetűzött dokumentumok szkennelése során sem maradhatnak ki oldalak. A Visioneer OneTouch technológia segítségével a felhasználók egy gombnyomásra szkennelhetnek a kilenc programozott beállítás egyikét kiválasztva. Ennek megfelelően a létrejövő fájlok az előre definiált helyre kerülnek a megadott felbontásban, színben, méretben és formátumban.


[+]

A szkennerhez járó szoftvercsomag tartalmazza a Nuance OmniPage Pro, a Kofax VRS, az EMC QuickScan Pro Demo, a Visioneer OneTouch Technology és a TWAIN programokat, valamint a hitelesített ISIS és WIA drivereket. A berendezés a dokumentumokat azonnal kereshető PDF formátumba menti és egy gombnyomásra elküldi őket a Visioneer által támogatott ECM alkalmazások bármelyikébe, illetve más nyomtatókra, hálózatitároló-rendszerekbe.

A Xerox DocuMate 742 hamarosan elérhető lesz Magyarországon, az ajánlott fogyasztói ára nettó 850 000 forint.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Xerox

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés