Szélvészgyors a Xerox új lapolvasója

Hirdetés

A Xerox bejelentette, hogy érkezik a DocuMate 3640 névre keresztelt lapolvasó, mely a DocuMate 632 továbbfejlesztett változata lesz, és percenként 40 oldal beolvasását teszi lehetővé, 200 dpi-s felbontás és monokróm színmélység mellett. A kétoldalas síkágyas berendezés 80 oldal kapacitású automatikus lapadagolóval van ellátva, amelyben egy ultrahangos érzékelő ismeri fel, ha több lap összetapad, vagy egymáshoz van tűzve, így a rendszer figyelmeztetni tudja a felhasználót a nehézségekről.

A DocuMate 3640-hez a Visioneer OneTouch szoftver jár, amivel a dokumentumokat 99 előre beállítható célhelyre lehet beolvasni. A szkenneléshez a legtöbb esetben elég egy gombnyomás, és a dokumentum a személyre szabott felbontásban, színmélységben, margóbeállításokkal illetve fájlformátumban kerül beolvasásra. A tartozék szoftverek közt megtalálható még a Nuance PaperPort és az OmniPage Pro, a Kofax VRS, valamint az EMC QuickScan Pro Demo, továbbá a TWAIN és a minősített ISIS vezérlőprogramok is a csomag részét képezik.

Az USB 2.0 interfészen kommunikáló termék legnagyobb optikai felbontása 600 dpi, míg a belső színmélysége 48 bites. A szkenner termézsetesen kapható lesz a hazai üzletekben is, a bruttó végfelhasználói ára 650 000 forint felett lesz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Xerox

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés