Új multifunkciós nyomtatók érkeznek a Xeroxtól

A Xerox új színes multifunkciós nyomtatókat jelentett be WorkCentre 7400 jelzéssel. Az új sorozat berendezéseivel e-mailbe, faxra és PDF-be is lehet szkennelni akár 1200 x 2400 dpi-s felbontás használatával, emellett a készülékek percenként akár 35 oldalt nyomtatnak és másolnak színesben, valamint fekete-fehérben.

Az új nyomtatók a Xerox EA-HG (Emulsion Aggregate High Grade, azaz emulzió aggregációs magas fényű) tonerét használják, amely kis és tömör tonerrészecskékből épül fel, aminek köszönhetően a nyomatok megfelelő minőségűek lesznek. A WorkCentre 7400 termékcsalád úgynevezett Print Around funkcióval is rendelkezik, amely elősegíti a nyomtatási munkák zavartalan lefolyását az esetleges felfüggesztett feladatok ellenére.


Xerox WorkCentre 7435 [+]

A WorkCentre 7400 termékcsalád számos beépített alkalmazással rendelkezik, amelyek között megtalálható a hozzáféréskorlátozást biztosító Auditron, valamint a Xerox Standard Accounting, amely irányítja és ellenőrzi a színhasználatot, lehetővé téve, hogy a felhasználók a színek mennyiségének, illetve alkalmazási helyének és idejének megadásával szabályozzák a költségeket. Ezenkívül a berendezések több mint 5000 lapos papírkapacitással, valamint számos befejezési funkcióval – például füzetkészítés és lyukasztás – rendelkeznek, így ideálisak nagy irodák számára.


Xerox WorkCentre 7435 [+]

Az új nyomtatócsalád energiatakarékos üzemmódban mindössze 2 watt energiát fogyaszt, ami a piac konkurens lézernyomtatóihoz viszonyítva jó eredménynek mondható. A professzionális felhasználásra tervezett WorkCentre 7400 multifunkciós nyomtatók már elérhetők a Xerox partnereinél, a legolcsóbb verzió 2 millió forintba kerül.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Xerox

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés