A Division 2 privát bétájához készült az új Radeon Software

A 19.2.1-es eszközillesztő némileg javít az Assassin’s Creed: Odyssey futtatási sebességén is.

Az AMD elérhetővé tette a 19.2.1-es verziószámú Radeon Software kiadását, amely az APEX Legends című játékhoz, illetve a Tom Clancy's The Division 2 privát bétájához kínál új profilt. Emellett az Assassin’s Creed: Odyssey is kapott némi optimalizálást, aminek a segítségével a korábbi eszközillesztőhöz viszonyítva akár 5%-kal jobb lehet a Radeon RX Vega 64 VGA teljesítménye. Más, főleg Vega architektúrára épülő grafikus vezérlő mellett is várható előrelépés, de ezeket az AMD konkrétan nem mérte ki.

Hirdetés

A szokásos hibajavítások sem maradtak, többek között megoldódik az a gond, ami miatt a Radeon Settings nem települt bizonyos hibrid grafikai konfigurációs mobil gépekre, aktív Radeon FreeSync mellett nem mehet el a videojel bizonyos kijelzőkön, ha az alkalmazás teljes képernyőben fut, a Radeon Settings nem omolhat össze, ha a felhasználó gyorsan vált a fülek között sok észlelt játék mellett, továbbá nem is ajánlhat fel korábbi meghajtót telepítésre, illetve a HDMI underscan beállítás mostantól biztosan megmaradt újraindítás után is. Mindezek mellett a Radeon ReLive nem fog többet felcserélt színekkel felvenni, valamint a Battlefield V és az Anthem képi hibáit is sikerült orvosolni.

A 19.2.1-es verziójú, Adrenalin 2019 családba sorolt drivercsomag a 64 bites Windows 10 és 7 operációs rendszereket támogatja, és a Radeon HD 7000, 8000 (OEM), valamint az R7 és R9 200, 300, Fury, RX 400, 500, Vega, illetve Pro Duo szériás grafikus kártyákhoz, valamint a GCN-es mobil Radeonokhoz telepíthető. Fontos adalék, hogy bizonyos gyártók nem engedélyezik a notebookokhoz tartozó általános terméktámogatást, így az érintett vállalatok termékeinél magához a gyártóhoz kell fordulni frissítésekért. Hasonló módon kell eljárni a Switchable Graphics technológiát használó Intel processzorral szerelt notebookok esetében is. A Windows 7 alatti megbízható működéshez az AMD kiemelten ajánlja, hogy a felhasználó telepítse az operációs rendszerhez tartozó első szervizcsomagot, mely beszerezhető a Microsofttól. A szervizcsomag telepítése nélkül a driver egyes funkcióinak hibátlan működése nem garantált, továbbá bizonyos újabb hardverek vagy konfigurációk esetében csak 64 bites operációs rendszerre érhető el a támogatás.

A Radeon Software Adrenalin 2019 Edition 19.2.1-es szoftvercsomag és a hozzá tartozó dokumentáció letölthető az AMD szerveréről.

  • Kapcsolódó cégek:
  • AMD

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés