Két, különböző módon csatlakoztatható egeret dob piacra a DeepCool

A vezetékes MG350 és a vevőegységgel használható MG510 egyaránt PixArt érzékelőt alkalmaz.

A DeepCool ezúttal nem egy új hűtési megoldásról vagy gépházról rántotta le a leplet, helyettük két egeret mutattak be, amelyek eltérő felhasználói típusokat céloznak.

A beszédes nevű MG350 Ergonomic FPS Gaming Mouse a szerényebb büdzséből gazdálkodó, kisebb kezű vásárlóknak lehet jó választás, hiszen az eszköz mindössze 106,62 x 72,92 x 43,58 mm kiterjedésű, tömege pedig a szövetborítású USB kábelt nem beleszámolva 92 gramm, mindezért cserébe a gyártó 60 eurót kér. A fekete színű műanyag házba csomagolt, ciánszínű világítással rendelkező periférián összesen nyolc gomb (két főgomb, görgő, két funkciógomb a görgő mögött, illetve három oldalt) kapott helyet, amelyeket a gyártó oldaláról letölthető szoftveren belül szabhatunk testre, míg a mozgás érzékelését a PixArt 16 000 DPI érzékenységű, 1 és 2 milliméteres LoD-dal is használható PAW3335 szenzora végzi.

Az MG510 Wireless Gaming Mouse nevéből is sejthető módon már egy vezeték nélküli, pontosabban 2,4 GHz-es kapcsolaton keresztül használható megoldás, de nem csak a kapcsolat módja, hanem a külső és az érzékelő is más. Utóbbi szerepét a 19 000 DPI-s PIxArt PAW3370 tölti be, utóbbi pedig kiterjedésében (124 x 65 x 39 mm), illetve a fények RGB-s mivoltában különbözik olcsóbb társától. A hat gombbal és 36 órás üzemidőre képes beépített akkumulátorral ellátott egér 83 grammot nyom a mérlegen, a kasszánál pedig 75 eurót kell érte fizetnie a vásárlónak.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés