Hirdetés

Apró, színes és rugalmas BitFenix házak érkeznek

Hirdetés

A BitFenix bejelentette a Prodigy M Color jelzésű számítógépházait, melyek egyszerű, apró és elegáns dizájnnal rendelkeznek, illetve több színben is elérhetők lesznek, így mindenki kiválaszthatja a megfelelő opciót. Az új termékek Mini-ITX vagy microATX méretű alaplapot fogadnak, és egy darab 5,25, valamint négy 3,5, illetve öt 2,5 hüvelykes rekeszt kínálnak. A kisebb fiókok rejtve vannak, illetve a legnagyobb rekesz is eltávolítható, ha szükség van az általa elfoglalt helyre.

A 404 mm magas, 250 mm széles és 359 mm mély házakban a meleg levegőt a hátul elhelyezkedő 12 cm-es ventilátor távolítja el, míg a hűvös légáramlatokat az alulra szerelhető egy darab 12 cm-es légkavaró biztosítja. Utóbbi opcionálisan kiegészíthető még egy 12 cm-es szélgéppel, vagy lecserélhető 20 vagy 23 cm-es megoldásra. Mindemellett a hátulra szerelt 12 cm-es ventilátor is felváltható egy 14 cm-essel, illetve még két 12 cm-es légkavaró helyezhető el a házak tetején.


[+]

Az I/O panel a termékek oldalán kapott helyet, és a hangkimeneten, illetve a mikrofonbemeneten kívül két darab 3.0-s USB csatlakozóval rendelkezik. Természetesen mindegyik megoldás belseje rendkívül rugalmasan átalakítható, annak függvényében, hogy az adott konfiguráció milyen módon fér el benne. Ezenkívül a fülek és lábak nem fémből, hanem egy úgynevezett FyberFlex kompozitból készültek, amely egy rugalmas és erős, de tapintásra mégis puha anyag, így a házak fogása kellemes lesz.


[+]

A BitFenix Prodigy M Color termékek forgalmazása hamarosan megkezdődik, az ajánlott fogyasztói árról azonban még nincs adat. A házak elérhetők lesznek normál és plexi oldallappal is. Előbbi esetben piros, narancssárga, zöld és kék színek közül lehet választani, míg a plexis verzió ezek mellett még felsorakoztatja a fehéret és a feketét is.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés