Hirdetés

Csupa üveg házikó a Xigmatektől

A Prosper nevű, talán leginkább kiállítótérnek nevezhető egység szinte hívogatja az RGB LED-eket.

Hirdetés

Bejelentette új, Prosper névre hallgató házát a Xigmatek, amelynek tervezése során nem takarékoskodtak az edzett üveggel: az acélból készült vázra négy oldalon (elöl, felül, jobb, illetve bal oldalon) találkozhatunk az átlátszó anyaggal, ami így teljes betekintést nyújt a belül összeállított konfigurációra.


[+]

Az anyagválasztáson túllépve, a Prosper egy viszonylag hagyományos kialakítású, ATX miditorony, amelyben legfeljebb E-ATX méretű alaplapoknak van hely. A tápegység számára külön kamrát alakítottak ki, és ebbe kerülhet két 3,5”-es vagy 2,5”-es HDD illetve SSD is. Ezeken felül további négy hely várja a 2,5”-es SSD-ket, kettő az alaplapi tálca elején, kettő pedig hátul. Szellőztetéshez összesen 7 darab 120 mm-es ventilátornak van hely, de egyes pozíciókba 140 mm-es légkavarókat is beépíthetünk. Aki inkább vízhűtésre szavaz, az elöl, felül és hátul talál a radiátorok rögzítéséhez kialakított pozíciókat. Processzorhűtő esetén egy legfeljebb 158 mm magas példányt építhetünk be a 440 x 202 x 510 mm méretű Prosperbe, míg VGA-ból 330 mm a maximális hosszúság.


[+]

A ház tetején négy USB 3.1 Gen 1 és két hangcsatlakozóval rendelkező Prosper hazai megjelenésének pontos időpontja és ajánlott ára egyelőre nem ismert.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés