2018. február 21., szerda

S​zpo​n​z​o​runk

Útvonal

Hírek » Ház/Táp rovat

Xigmatek Glare 7A: miditorony akril és edzett üveg párossal

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

Rövid időn belül ez a második Xigmatek ház, amire rárakták az üveget.

Hi​r​d​e​té​s​

Nincs már lassan házgyártó, aki ne tett volna le az asztalra legalább egy házat, ahol az edzett üveg is előkerült az anyaghasználat során, így a Xigmateknek sem a most bemutatott Glare 7A az első ilyen terméke. Az elsőség ugyanis a csupa üveg Prosperé, ami szintén alig kéthetes eresztés, de a két háznak ez esetben nincs sok köze egymáshoz, leszámítva a miditorony kategóriát és azt, hogy mindkettő előlapján megtalálható az edzett üveg, ami mögött három darab LED-es ventilátor lakozik.


[+]

A 452 x 200 x 495 milliméteres Glare 7A belsejébe legfeljebb normál méretű ATX alaplap fér el, a processzorhűtő és VGA maximális hossza rendre 158 és 390 milliméterben van meghatározva. A felépítés a klasszikusnak mondható alsótápos, és maga a táp egy takaróelem mögé van bújtatva. Ugyanezen, kábelmenedzsmentre is alkalmas fedőelemben van kialakítva egy dupla meghajtótálca, amibe 2,5 és 3,5 hüvelykes tárolóegységek kaphatnak helyet, a tetejére pedig további két darab 2,5"-es SSD vagy HDD szerelhető – 5,25"-es rekesz tehát egy darab sincs.


[+]

Gyárilag négy darab 120 milliméter átmérőjű, vörös LED-es ventilátor jár a házhoz, három az előlapon, egy pedig a megszokott módon a hátlapon foglal helyet, és további három 120 vagy kettő 140 milliméteres szélgép kaphat helyet a fedélre rögzítve. Természetesen a felsorolt helyekre vízhűtő ventilátor is felfogatható. Összeszerelve a belső teret kívülről is láthatóvá tették, ugyanis a házhoz akril ablakos oldallap jár. Az elmaradhatatlan I/O részleg is helyet kapott, méghozzá a ház tetején (két USB 3.0 és két USB 2.0, két 3,5 milliméteres jack formájában a szokásos gombok mellett).


[+]

A Xigmatek egyelőre árat és pontos elérhetőséget nem közölt.

Gyártók, szolgáltatók

H​ird​etés​

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.