Hirdetés

2018. október 20., szombat

Szponzorunk

Útvonal

Hírek » Ház/Táp rovat

Xigmatek Glare 7A: miditorony akril és edzett üveg párossal

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

Rövid időn belül ez a második Xigmatek ház, amire rárakták az üveget.

Hirdetés

Nincs már lassan házgyártó, aki ne tett volna le az asztalra legalább egy házat, ahol az edzett üveg is előkerült az anyaghasználat során, így a Xigmateknek sem a most bemutatott Glare 7A az első ilyen terméke. Az elsőség ugyanis a csupa üveg Prosperé, ami szintén alig kéthetes eresztés, de a két háznak ez esetben nincs sok köze egymáshoz, leszámítva a miditorony kategóriát és azt, hogy mindkettő előlapján megtalálható az edzett üveg, ami mögött három darab LED-es ventilátor lakozik.


[+]

A 452 x 200 x 495 milliméteres Glare 7A belsejébe legfeljebb normál méretű ATX alaplap fér el, a processzorhűtő és VGA maximális hossza rendre 158 és 390 milliméterben van meghatározva. A felépítés a klasszikusnak mondható alsótápos, és maga a táp egy takaróelem mögé van bújtatva. Ugyanezen, kábelmenedzsmentre is alkalmas fedőelemben van kialakítva egy dupla meghajtótálca, amibe 2,5 és 3,5 hüvelykes tárolóegységek kaphatnak helyet, a tetejére pedig további két darab 2,5"-es SSD vagy HDD szerelhető – 5,25"-es rekesz tehát egy darab sincs.


[+]

Gyárilag négy darab 120 milliméter átmérőjű, vörös LED-es ventilátor jár a házhoz, három az előlapon, egy pedig a megszokott módon a hátlapon foglal helyet, és további három 120 vagy kettő 140 milliméteres szélgép kaphat helyet a fedélre rögzítve. Természetesen a felsorolt helyekre vízhűtő ventilátor is felfogatható. Összeszerelve a belső teret kívülről is láthatóvá tették, ugyanis a házhoz akril ablakos oldallap jár. Az elmaradhatatlan I/O részleg is helyet kapott, méghozzá a ház tetején (két USB 3.0 és két USB 2.0, két 3,5 milliméteres jack formájában a szokásos gombok mellett).


[+]

A Xigmatek egyelőre árat és pontos elérhetőséget nem közölt.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.