Hirdetés

A csillagharcosok kalandjait segíti az új Radeon Software

A 20.1.2-es szoftvercsomag a Vulkan 1.2-es API-ra is tartalmazza a kompatibilis implementációt.

Az AMD elérhetővé tette a 20.1.2-es verziószámú Radeon Software kiadását, amely biztosítja a megfelelő profilt a Dragon Ball Z: Kakarot című játékhoz. Mindemellett új Vulkan implementációt vezet be, amely már az API 1.2-es verziójára épül, és minden GCN, illetve RDNA architketúrára épülő GPU támogatott.

Hirdetés

Az új eszközillesztő két hibajavítást is hozott, így a Radeon RX 5700 sorozatú VGA-kon, bizonyos kijelzők használata esetén megszűnik az véletlenszerű újraindulás, ha a rendszer terhelés nélkül üzemel, illetve az egyes Unreal Engine 4 videojáték-motort használó címek (például a KovaaK 2.0: The Meta, a Tetris Effect, és a Snooker 19) újra elindíthatók lesznek.

A 20.1.2-es verziójú, frissített Adrenalin 2020 családba sorolt drivercsomag a 64 bites Windows 10 és 7 operációs rendszereket támogatja, és a Radeon HD 7000, 8000 (OEM), valamint az R7 és R9 200, 300, Fury, RX 400, 500, 600, Vega, VII, Pro Duo, 5500, 5700, illetve Pro WX szériás grafikus kártyákhoz, valamint a GCN-es mobil Radeonokhoz telepíthető, illetve támogatja még a Ryzen, az Athlon, az A-szériás, illetve a régebben megjelent, GCN architektúrára épülő IGP-vel rendelkező egyéb APU-kat is. A notebookokhoz az AMD általános terméktámogatást kínál, vagyis a csomag telepíthető a megfelelő hardverekkel rendelkező mobil gépekre, de az egyedi, specifikus funkciókért nem felelnek, ezekhez továbbra is külön terméktámogatás szükséges az adott rendszer gyártójától. A Windows 7 alatti megbízható működéshez az AMD kiemelten ajánlja, hogy a felhasználó telepítse az operációs rendszerhez tartozó első szervizcsomagot, mely beszerezhető a Microsofttól. A szervizcsomag telepítése nélkül a driver egyes funkcióinak hibátlan működése nem garantált, továbbá bizonyos újabb hardverek vagy konfigurációk esetében csak 64 bites operációs rendszerre érhető el a támogatás.

A Radeon Software Adrenalin 2020 Edition 20.1.2-es szoftvercsomag és a hozzá tartozó dokumentáció letölthető az AMD szerveréről.

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • AMD

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés