Kavicsok ihlették a Creative PC mellé szánt sztereó hangrendszerét

A rém dizájnos, nem túl nagy teljesítményű Pebble golyószerű készülékházat kapott.

A Creative bejelentette, hogy egy direkt asztali számítógépek, vagy notebookok mellé szánt sztereó hangrendszerrel lép színre. A Pebble fantázianevű termék formavilágát a gyártótól kapott információk szerint a kavicsok ihlették, de inkább hasonlít az építés alatt álló, félkész Halálcsillagra, mint egy kavicsra.

Creative Pebble
Creative Pebble [+]

A szett két hangszórója USB-n keresztül kapja az áramot a gépről, a tartalmak pedig egy 3,5 mm-es analóg audiocsatlakozón keresztül juttathatóak el rájuk. Nem rendelkeznek akkumulátorral, és a Bluetooth alapú vezeték nélküli adatátvitelre sincs mód. A kompakt kialakítású (11,4 x 11,3 x 11,6 cm), 0,3 kilogramm tömegű "hangfalakat" 1,1 méteres kábel köti össze, és a jobb oldalin található egy hangerő szabályozó is. A 2 hüvelykes hangsugárzókkal ellátott  félgömbök maximális névleges kimeneti teljesítménye 4,4 watt. A gyártó szerint természetesen éteri megszólalást produkálnak, és még a basszus hangok visszaadása terén is jól teljesítenek.

Creative Pebble
Creative Pebble [+]

A fekete és fehér színben megvásárolható Pebble mindenesetre nem lesz különösebben drága, hiszen 2480 japán jent, azaz körülbelül 5830 forintot kérnek el érte.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés