Gamer fejhallgatóval jelentkezett a Creative

A Sound BlasterX H6 leválasztható mikrofont és virtuális térhangzást kínál.

Bemutatásra került a játékosoknak szánt Creative Sound BlasterX H6 fejhallgató, amelynek 50 milliméteres, neodínium mágnessel működő hangszóróit konzollal és számítógéppel is élvezhetjük. A virtuális térhangzással megspékelt headset USB és 3,5 milliméteres jack csatlakozón keresztül is összeköthető szeretett eszközünkkel, a legtöbb funkció eléréséhez viszont természetesen PC szükséges.


[+]

A fekete színű, matt műanyagból készült ház memóriahabos, cserélhető fülpárnák segítségével érintkezik hallószerveinkkel, a csipogók másik oldalán pedig változtatható színű RGB világítást helyeztek el a tervezők. A lecsatlakoztatható, zajszűrős ClearComms mikrofont dedikált gombbal némíthatjuk el, mellette pedig kapunk egy hangerőszabályzó tárcsát is, ezeket a legtöbb konkurenssel ellentétben nem a vezetéken, hanem a készülékházon találjuk. A filmezésre, zenehallgatásra és játékra beállított hardveres EQ-profilok mellett használhatjuk a Sound Blaster Connect szoftvert is a hangzás finomhangolására.

Ambient Monitoring
Ambient Monitoring [+]

Bekapcsolt állapotban lehetőségünk van a környezeti zajok beengedésére az Ambient Monitoring funkció aktiválásával, így játék közben nem szükséges választanunk csapattársaink és családtagjaink között. A Creative Sound BlasterX H6 árazása 80 dollár körül alakul, a várható szállítási idő azonban még nem ismert.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés