Hirdetés

Computex 2016: végletekben gondolkodik a G.Skill

A vállalat a rendkívül gyors memóriák mellett új billentyűzetekkel is előállt.

A G.Skill leginkább a tuningra kigyúrt memóriáiról híres, és nem meglepő, hogy az idei Computexen ez a vonal került fókuszba.


[+]

A memóriák között is voltak azonban kiemelkedő darabok, amelyeket a G.Skill különböző tesztrendszerekben munkára is fogott. Többek között megemlíthető az effektív 4500 MHz-en üzemelő, CL 16-16-16-36-os időzítéssel rendelkező, kétszer 8 GB-os Trident Z csomag, vagy az effektív 3200 MHz-en járó szintén Trident Z sorozatú, négyszer 16 GB-os szett, amely csupán 13-13-13-33-as időzítést használ. Ezek képviselik a cég által kínált két végletet, így a felhasználók dönthetnek, hogy az alacsonyabb időzítés vagy a nagyobb órajel a fontos számukra.


[+]

Voltak azonban olyan négycsatornás működésre felkészített, nyolc modulból álló csomagok is, amelyek igen komoly órajel mellett kínáltak 64 és 128 GB-os kapacitást.


[+]

A vállalat a fentiek mellett a mobil piacra is figyel, így többek között megtekinthető volt az a 64 GB-os, négycsatornás SO-DIMM csomag, amely 2800 MHz-es effektív órajelet kínál a felhasználóknak CL 18-18-18-43-as időzítés mellett. Ez komoly fegyverténynek számít, ugyanis a magas órajelet nagyon nehéz a notebookokban elérni, elsődlegesen azért, mert a legtöbb ilyen masina nem fogadja el a szabványnál magasabb feszültséget, így a G.Skillnek is 1,2 V-on belül kellett maradnia. A mini PC-kbe szánt, 32 GB-os, kétcsatornás SO-DIMM csomag esetében azonban már nem kell ragaszkodni a szabványos feszültséghez, így elérhetővé vált a 3333 MHz-es effektív órajel CL 16-18-18-43-as időzítéssel.


[+]

A beviteli eszközökre, egészen pontosan a billentyűzetekre rátérve a vállalat a Ripjaws MK570 MX-et és az MK770 RGB-t vitte ki. Mindkettő mechanikus, játékosoknak tervezett billentyűzet, amelyek Cherry Red, Brown és Blue kapcsolókkal érhetők majd el.


[+]

Természetesen a háttérvilágítás nem maradhatott le, és ennek a hatását sötétben le is fotóztuk.

G.Skill Ripjaws MK570 MX és MK770 RGB G.Skill Ripjaws MK570 MX és MK770 RGB
G.Skill Ripjaws MK570 MX és MK770 RGB [+]

A fentiek mellett még kiállított, korábban megjelent termékeket a fenti képek egyikére kattintva lehet megtekinteni a megnyíló galériában.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés