Hirdetés

Idén is moddingra buzdít a Cooler Master

A Cooler Master számára lassan hagyománnyá válik a Case Mod Competition megrendezése, hiszen 2011-ben és 2012-ben is megmutathatták a világnak a modding hívei, hogy mire is képesek. Ezt idén is meg lehet majd tenni, ugyanis a gyártó globális versenyére október 31-ig lehet regisztrálni, ami az alábbi linken végezhető el.

Ezúttal két kategóriába lehet nevezni: Tower mod és Scratch build. Előbbi lényegében a casemod, így az alkotás alapját egy gyári háznak kell adnia, és a modding során ez kerül átalakításra. A Scratch build már ennél nehezebb ugyanis a nulláról kell felépíteni a modot.

A nevezéseket a fórumban kell megosztani, ahol komplett munkanaplót és sok képet érdemes megosztani (öt kép minimum szükséges). A munkanaplókat egyébként január végéig lehet elkészíteni és kicsinosítani, a konkrét nevezést is eddig lehet leadni az alábbi e-mailcímre.

A nyeremények összértéke 20 000 dollár, tehát érdemes nevezni. A konkrét nyereménylista az alábbi oldalon tekinthető meg. A támogatók között egyébként az ASUS, a GeIL, a CM Storm, a Plextor, a bit-tech.net és a techPowerUP! szerepel.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés