Hirdetés

Októberben érkezhet a Tegra 3

A friss iparági információk szerint az NVIDIA Tegra 3 névre keresztelt fejlesztése várhatóan októberben mutatkozik be, és az első tablet, vagy esetlegesen tabletek még idén piacra kerülhetnek. A vállalat a Computexen már részletezte, sőt élesben is bemutatta, hogy mit tud az új lapka, továbbá számos játékkal is készülnek a jobb eladhatóság érdekében.

Hirdetés

A termékek végleges mintáinak szállítása várhatóan még ebben a hónapban megkezdődik, így elegendő idő áll a partnerek rendelkezésére, hogy az őszi startra felkészüljenek. A pletykák szerint az Asus Eee Pad Transformer 2 lehet az első olyan tablet, ami a Tegra 3-ra épülhet.

Az okostelefonok esetében egy alacsonyabb fogyasztású változat lesz bevetve, és ez a lapka idén már nem debütál, vagyis leghamarabb 2012 elején lehet Tegra 3-ra épülő okostelefonhoz jutni.

Természetesen a Tegra 3 továbbra is az Androidra épít, de akár a Windows 8 is futtatható lesz rajta, ám a hírek szerint az NVIDIA a Tegra 4-gyel készül a Microsoft új operációs rendszerére.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés