CES 2022: számos új OLED tévével rukkol elő az LG idén

Az 5 új készülékkel a vállalat lefedi a lehető legszélesebb vásárló réteget, hiszen lesznek belépő szintű olcsó, és méregdrága darabok egyaránt.

Az LG az idei évben is tartja magát a korábbi stratégiájához, azaz minden vetélytársánál több féle-fajta OLED televízióval rukkolnak elő. A cél nyilván az, hogy a lehető legszélesebb potenciális vásárlói réteget fedjék le termékeikkel, amelyek mindegyike megkapta a legújabb webOS 22 okostévé rendszert. Ennek megfelelően lesz belépő szintű termék (48"-es, 55"-es, 65"-es és 77"-es változatokban) az LG A2 személyében, amely azért 4K felbontású és HDR támogatású. Eggyel magasabb szintet képvisel a B2 (55", 65" és 77"), és e fölé pozicionálták az LG C2-t, amelynek lesz 42 hüvelykes változata is a 48"-es, 55"-es, 65"-es, 77"-es és 83"-es verziók mellett. A két legkisebb kivételével minden LG C2 televízió OLED Evo panelre épül, amely magasabb fényerőt produkál.

LG C2
LG C2 [+]

A legmagasabb kategóriát a 4K HDR szegmensben idén is a Gallery család, azaz a G2 képviseli, amelynél elérhető az LG eddigi legnagyobb OLED televíziója. Az 55, 65, 77 és 83 hüvelykes változatok mellett lesz ugyanis 97 colos is. Az LG G2 televíziók megkapták a Brigtness Booster technológiával kiegészített OLED Evo panelt, amely extrémen nagy fényerőt szavatol, és ez a nagy dinamikatartományú anyagok visszaadásánál játszik kulcsszerepet.

2022-ben, legalábbis a jelenlegi tudásunk szerint a legjobb, legnagyobb tudású LG OLED tévé az LG Z2 lesz. Ez egy 8K felbontású készülék, amely 77 és 88 hüvelykes méretben kerül majd a boltok polcaira. Azt egyelőre még nem lehet tudni, hogy pontosan mikor és mennyiért lehet majd meg venni e modelleket. Ha a vállalat a tavalyi mintát követi, akkor valószínűleg már tavasszal a boltokba kerülnek az első példányok.

Előzmények

Hirdetés