Hirdetés

CES 2020: lassacskán beérik az ADATA 2020-as portfólióbővítése

A tajvani multi monitorokkal, noteszgépekkel, játékos PC-kkel és számítógép házakkal tervezi bővíteni kínálatát.

Hirdetés

Az ADATA leginkább memóriáiról és SSD-iről ismert, de a cég 2020-ban új vizekre kíván hajózni. Ennek a törekvésnek szolgáltat remek táptalajt a januárban megrendezésre kerülő, Las Vegasban megtartott CES, hiszen a nagyérdemű itt fogja először testközelből megismerni a firma portfólióbővítéssel kapcsolatos első felvonását. Már most sem titok, hogy az ADATA még több terméket szeretne útjára indítani az XPG brand fémjelzése alatt, és ezen termékek között olyan újdonságok is szerepelnek majd, mint például monitorok, laptopok, készre szerelt, játékosoknak szánt asztali gépek, illetve számítógép házak.


[+]

Az első rund a Xenia 15-ös típusjelzést viselő notebooké, ami 15,6 hüvelykes, Full HD-s IPS panelével és kilencedik generációs Core i9 processzorával (valamint SX8200 Pro SSD-jével) indulna hódító hadjáratra. Őt az XPG Gaia névre keresztelt desktop vas követi, ami egy 5 literes kuckóban lakó, 500 wattos, Platinum hatásfokú tápegységgel megtámogatott mini PC, melynek szabadon állomásozó PCI Express sínje legfeljebb 20,3 cm hosszúságú videokártyák fogadására képes.


[+]

Az első kijelző a 27 hüvelykes képátlóval operáló XPG Photon lesz, ami a PixelDisplay Vivid Color Eye-Safe Display technológiáját használja (gyakorlatilag egy barnás árnyalatoktól mentes kékfény szűrő). A házak sorát a fémből és edzett üvegből építkező, kerekekkel felszerelt, hengeres dizájnú XPG Volta nyitja. A kalyiba egy meglehetősen komfortos, kihúzható tálca segítségével E-ATX formátumú alaplapot és három grafikus vezérlőt (plusz a vízhűtések radiátorait) is el tud szállásolni egyidőben.


[+]

Persze memóriákból szintén érkezik a friss felhozatal, ám erről csak annyit tudni, hogy kétféle RGB-s kit/széria közelít, melyek 4800 MHz-ig fognak skálázódni, és akár 32 GB-os modulokkal is hozzáférhetők lesznek. Akárhogy is legyen, a konkrétumokra már nem kell sokat várnunk.

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • ADATA

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés