Hirdetés

165 Hz-es újdonsággal bővül az MSI monitorfelhozatala

A MAG Optix G27C4 mindent tud, amire az átlag játékosnak szüksége lehet, az ára azonban egyelőre nem ismerhető.

Az MSI bemutatta legújabb, gamerek számára készült monitorát, amely a MAG Optix G27C4 megnevezést kapta. Az igen vékony kávák között egy 27 hüvelyk képátlójú, Samsung gyártmányú VA panel teljesít szolgálatot, matt bevonata alatt 1920x1080 pixelt felvonultatva.


[+]

Az 1 ezredmásodperces válaszidő mellé 165 Hz-es képfrissítési ráta társul, ráadásul az Adaptive-Sync támogatás sem maradt ki a képletből, amelyet az AMD FreeSync implementációra hitelesítettek. Az 1500R íven hajlított megjelenítő maximális fényereje 250 nit, színhelyesség szempontjából pedig nem is áll rosszul a 90%-os DCI-P3 és a 115%-os sRGB színtérlefedettségével.


[+]

A talp állítási lehetőségei kimerülnek a dönthetőségben, de ha ez nem lenne elég, akkor a gyári állvány lecserélhető egy 100x100-as VESA konzolra. A hátoldalon a menüben való navigálást segítő joystick mellett egy DisplayPort 1.2a, két HDMI 1.4b és egy 3,5 milliméteres jack kimenetet találunk – az USB hub sajnálatos módon lemaradt.


[+]

Hogy pontosan mikor és milyen áron juthatunk hozzá a sárkányos vállalat újdonságához, arról egyelőre nincs információnk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés