Billentyűzet- és egérfronton erősít a Genius

A Genius két-két új billentyűzettel és egérrel lepte meg a piacot. A klaviatúrák a SlimStar szériát fogják erősíteni, míg a „cincogók” a Micro Traveler sorozat kínálatát színesítik.

Hirdetés

A rendkívül vékony, vezetékes billentyűzetek SlimStar 150 és S325 néven kerülnek forgalomba. Az USB portra csatlakoztatható modellek közül az előbbi kényelmes csuklótámaszával hívja fel magára a figyelmet, míg az utóbbi hét darab multifunkciós gyorsbillentyűt kínál.


Genius SlimStar 150 és S325

A vízálló klaviatúrák augusztusban kerülnek forgalomba, az árukról még nem érkezett pontos információ, de a Genius szerint nem lesznek túlzottan drágák.


Genius Micro Traveler 300

A Micro Traveler szériába nevező miniegerek elsősorban a notebooktulajdonosok szívét fogják megdobogtatni. A Micro Traveler 300 három gombbal és egy görgővel rendelkezik, és USB interfészen keresztül köthető a számítógéphez. A 60 cm-es vezetékkel ellátott termék 1200 dpi-s optikai szenzort használ, és speciális meghajtóprogram nélkül is működőképes, így az Apple gépek tulajdonosai is használhatják.


Genius Micro Traveler 900BT

A Micro Traveler 900BT hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, mint előbb tárgyalt kistestvére, azonban a számítógéppel való kommunikáció Bluetooth modulon keresztül valósul meg. Ennek megfelelően a perifériának energiaellátásra is szüksége van, amit egy AAA elem biztosít.

Az új Genius egerek szintén augusztusban érkeznek, az ajánlott fogyasztói áruk viszont még nem ismert.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés