Hirdetés

A „fejlövésekben” nyújt segítséget a SteelSeries

Hirdetés

A SteelSeries a napokban kibővítette termékkínálatát, aminek a játékosok minden bizonnyal nagyon örülnek. A két új egeret és a friss egérpadot a vállalat profi játékosok visszajelzései alapján fejlesztette, így meglehetősen magabiztosak a termékek képességeivel kapcsolatban.


SteelSeries Kinzu [+]

A Kinzu néven debütáló vezetékes egér USB porton keresztül csatlakoztatható a számítógéphez, és 3200 dpi felbontású optikai szenzorral rendelkezik, ami 20g gyorsulásig őrzi meg precizitását. A három gombbal és egy görgővel felszerelt termék 1000 Hz-es frekvenciával továbbítja a rendszer felé az adatokat, emellett a beépített memória segítségével a felhasználó három különböző beállításprofilt menthet el, ami lehetővé teszi a termék driver nélküli használatát a kedvenc beállításaink alkalmazása mellett.


SteelSeries Xai [+]

A SteelSeries Xai formailag megegyezik a Kinzu nevű modellel, de a lézeres szenzorja 100 és 5001 dpi közötti felbontást kínál, melyet egy egységenként lehet módosítani. A termék maximum 30g gyorsulásig üzemel pontosan. Az adatokat 16 bites csatornán, 1000 Hz-es frekvencia mellett, USB interfészen keresztül küldi át számítógépnek. A nyolc gombbal és egy görgővel rendelkező egér beépített memóriája öt profilt képes eltárolni. Az aktuális beállításokról a 128 x 32 pixeles LCD kijelző tájékoztatja a felhasználót, mely a készülék alján helyezkedik el.


LCD kijelző [+]

A 9HD egérpad 270 x 320 mm kiterjedésű és 2 mm vastagságú. A mérsékelten érdesre csiszolt műanyag felület bármely optikai és görgős egérnek megfelel, ám a vállalat a fentebb bemutatott, Xai névre keresztelt termék teflontappancsaihoz igazította az anyagát.


SteelSeries 9HD [+]

Az új SteelSeries modellek augusztusban kerülnek forgalomba. Az egérpad és a kisebb tudású egér 35 euróba fog kerülni, míg a vérprofi játékosoknak készült Xai 80 eurós árcédulát kap.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés