Hangoskodnak az új Genius perifériák

Hirdetés

A Genius a nyári csendet kihasználva bemutatta legújabb hangszóróit, melyek szó szerint nagyot fognak szólni. Az SP-S105 jelzésű sztereó rendszer a belépő szintet célozza, míg a hatcsatornás, SW-5.1 1505 névre keresztelt termék a nagyobb igényekkel rendelkező vásárlóknak jelent majd alternatívát.


Genius SP-S105

A Genius SP-S105 fekete színben pompázó hangfalai 4 cm átmérőjű kimenetekkel rendelkeznek. A termék RMS teljesítménye 1 watt, a hangtartománya 100 hertztől 20 kilohertzig terjed. A meglehetősen kompakt, könnyen hordozható rendszer 3,5 mm-es jack csatlakozóval köthető a számítógép hangkártyájához, energiát pedig a hálózat segítségével szerez.


Genius SW-5.1 1505

A hatcsatornás Genius SW-5.1 1505 már jóval erősebb konstrukció, RMS teljesítménye ugyanis 47 watt. Ebből a mélysugárzó 17, míg a center hangfal és a négy darab szatellit hangszóró 6 wattos valós teljesítményt biztosít. A 20 hertztől 20 kilohertzig terjedő hangtartománnyal rendelkező rendszer 3 hüvelykes kimenetekkel dolgozik, ezek impedanciája pedig 4 ohm. A felhasználó egy vezetékes távirányító segítségével képes változtatni a hangerőt, mely közvetlenül a mélynyomóhoz van csatlakoztatva.

Az új Genius SP-S105 és SW-5.1 1505 termékek augusztusban kerülnek az üzletekbe, az ajánlott fogyasztói árukról azonban még nem döntött a gyártó.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés