Hirdetés

Összezsugorodott a Jonsbo transformeres háza

Szemfülesebb olvasóink már kitalálhatták, hogy a MOD-3-nak született egy kicsinyített mása.

Hirdetés

A Jonsbo MOD-3 névre keresztelt, félig nyitott showcase háza még tavaly februárban nyerte el tesztlaborunk "tetszett" díját, ám a kínai gyártó most bemutatta annak szerényebb méretű, Mini-ITX, illetve microATX formátumú deszkák fogadására felkészített verzióját, a MOD-3 Minit.


[+]

Az 535 mm magas, 251 mm széles és 569 mm mély, 4 bővítőhelyes géplak acélvázán 1, 1,2, továbbá 1,5 mm vastagságú alumíniumpanelek nyugszanak, de kétoldalt 4 mm vastag edzett üveglapok találhatók. A meglehetősen szellős beltérben 165 mm magasságú processzorhűtők, 360 mm hosszúságú videokártyák és 165 mm hosszúra nyúlt tápegységek férnek el, de a beépíthető háttértárolók tekintetében nem estek túlzásba a tervezők, ugyanis mindössze egy 2,5 és egy 3,5 hüvelykes meghajtó számára van felfogatás az alaplapi tálca mögött.


[+]

Alkatrészeink hűtését felülről két 120 vagy 140 mm-es, elölről pedig két 120 mm-es ventilátorral támogathatjuk meg, azonban a "tetőtérben" egy 240, 280 vagy 360 mm-es radiátor is zöld lámpát kapott. Az üresen 8,2 kilogrammot nyomó, sötétszürkében, valamint fehérben készülő kalyiba egy USB Type-C konnektorral, egy USB 3.0 porttal, meg egy 3,5 mm-es jackkel megspékelt frontján nem túlságosan hangsúlyos, 5 voltos/háromtűs headert használó RGB világítás figyel, így már csak az ár marad kérdéses, bár a nagyobbik testvérből kiindulva ez nem egy zsák vetőmag lesz.


[+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés