Hirdetés

Az Olümposz közeléből érkezik a Cougar új miditornya

A részleteiben bukókeretet idéző modell inkább showcase megoldás, de otthonra is jó lehet, csak érdemes távol tartani a portól.

A Cougar egy félig nyitott házzal gyarapította felhozatalát, ami egy ősi görög istenről kapta a nevét, és Mini-ITX-től egészen CEB/E-ATX formátumig tudja elszállásolni az alaplapokat.


[+]

A 636 mm magas, 283 mm széles és 635 mm mély, 7+2 bővítőhelyes Cratus négy irányból (3 mm vastagságú) edzett üveglappal határolt belterébe 190 mm magasságú processzorhűtőket, az oldalsó radiátor meglétének függvényében 325/460 mm hosszúságú videokártyákat, három 2,5 hüvelykes, illetve két 2,5 vagy 3,5 hüvelykes meghajtót építhetünk be.


[+]

Ventilátorok tekintetében legfeljebb kilencet foghatunk munkára (három 120 mm-es, ARGB LED-ekkel ellátott példányt, plusz a hozzájuk való, 5 voltos ARGB headerrel deszkánkhoz kapcsolható kontrollert gyárilag megkapjuk), de radiátorból sem kell beérnünk háromnál kevesebbel, s ezekből kettő akár 360 mm-esre is nőhet.


[+]

A vázat acélcsövek alkotják, az alaplapi tálca a felül fénycsíkkal kiegészített front felé dől, és a túloldalán 45 mm-es térrész, meg egy zsanéros takarólemez segédkezik a kábelek – továbbá a 3,5 hüvelykes rögzítőpontok – elrejtésében.


[+]

Az üresen 14,9 kilogrammos, egyelőre még ismeretlen árazású kalyiba I/O panelén egy USB Gen3.1 Type-C csatlakozó telepedett meg a négy USB 3.0 port, a 3,5 mm-es jack, valamint az RGB gomb társaságában.

Előzmények

Hirdetés