Hirdetés

A Baseus legfrissebb Type-C dokkolója nem csupán sokrétű, de helytakarékos is

A három 4K-s monitorral elboldoguló, 11 portos megoldáson van képernyőzároló gomb is.

A Baseus egy új dokkolóállomással bővítette kínálatát, amit Spacemate Series 11-Port USB-C Docking Station néven jegyeznek, és az avatatlan szemlélődő messziről akár egy tornyos kialakítású mini PC-nek is nézhet.


[+]

A gyártó idei CES-en már bemutatott üdvöskéjének frontján egy USB 3.2 Gen 2 Type-C, illetve egy USB 3.2 Gen 2 Type-A kapu állomásozik, míg a hátulján két darab, 4K felbontást 60 Hz-es képfrissítési ráta mellett kezelő HDMI kimenet, két hasonszőrű DisplayPort, egy 100 wattos USB Type-C upstream, egy USB 3.2 Gen 2 Type-A és egy USB 2.0 csatoló található a WOL/PXE támogatással megfejelt, gigabites Ethernet, valamint a 3,5 mm-es, 24-bit/96 kHz-es mintavételezéssel dolgozó kombójacken kívül. Az elöl megtelepedett LED kijelző tájékoztat arról, hogy éppen mely interfészek vannak használatban, és a fémházas ketyerét egy asztallapra leragasztható, mágneses talppal rögzíthetjük a munkaterületünkön.


[+]

A videokimenetek közül egyszerre hármat izzíthatunk be, noha macOS alól az MST (Multi-Stream Transport) hiánya miatt meg kell elégednünk a tripla képernyőtükrözéssel, és privát szféránk védelmének érdekében a készülék tetején lévő gombbal könnyedén deaktiválhatjuk a rákötött megjelenítőket.


[+]

A célgéphez USB Type-C konnektoron keresztül kapcsolható, (nettó) 200 dollárra árazott konstrukció barátságot ápol a pass-through töltéssel, és bár már felbukkant az Amazonon, a raktárkészletét csak április 23-án fogják feltölteni.


[+]

Előzmények

Hirdetés