Hirdetés

Jól felszerelt Thunderbolt 4 dokkoló/VESA kar hibrid érkezett a Sabrenttől

A nyolcféle csatalkózóval és kártyaolvasóval ellátott termék némi extra kiadásért két kijelzőt is megszabadíthat a talpától.

Hirdetés

A Sabrent egy hasznos asztali kiegészítővel bővítette portfólióját, ami egy 75 x 75 és 100 x 100 mm-es VESA interfészt kínáló kart kombinál egy dokkolóval.


[+]

A Thunderbolt 4 Docking Station névre hallgató, DS-T4WA típusjelű megoldás 130 wattos adapterrel jön, és a célgéphez egy Thunderbolt 4 csatoló segítségével kapcsolódik. A konstrukción természetesen van egy 60 wattos Thunderbolt 4 downstream aljzat is, de ez még nem minden, hiszen két 10 Gbps-os, 15 wattos USB 3.2 Gen 2 Type-C, egy 7,5 wattos USB 3.2 Gen 2 Type-A, plusz egy 5 wattos USB 3.2 Gen 1 Type-A kaput ugyancsak találhatunk rajta az 1.4-es DisplayPorton, a HDMI 2.1 konnektoron, a 321 Mbps-os microSD/SD kártyaolvasón, a gigabites Etherneten, valamint a 3,5 mm-es kombójacken kívül.

[+]

Az asztallaphoz satus felfogatással rögzíthető holmi gázos karja 0-tól 650 mm-ig terjedő magasságszabályzást, 360 fokos forgatást, 45-90 fok közötti döntést és kétirányú pivotot tesz lehetővé, a (nettó) 70 dollárért külön megvásárolható, Additional Monitor Arm & Mount Upgrade Kitként jegyzett készletnek (SB-DSAM) hála pedig egy második karral turbózható fel.


[+]

A monitorokat 32 hüvelykes képátlóig, továbbá 10 kilogrammos tömegig támogató szerkezet vételárát (nettó) 350 dollárban állapították meg.

Hirdetés

Technológia és kikapcsolódás: így ünnepli 20. születésnapját a RelNet Kft.

PR Az IT-biztonsági, hálózati és menedzsment megoldások integrálására és támogatására szakosodott disztribútor vállalat az évek során példaértékűvé vált RelNet Partnernapon színvonalas szakmai előadásokkal és szórakoztató programokkal várja vendégeit, így akár a Prohardver közönségét a Normafa Rendezvényházba.

Előzmények

Hirdetés