Hirdetés

Középkori kalandot kínál az új Radeon Software

Az AMD elérhetővé tette a 18.2.2-es verziószámú Radeon Software kiadását, amely Kingdom Come: Deliverance, a Fortnite és a PlayerUnknown's Battlegrounds című játékokhoz kínál frissített profilokat.

Az AMD mérési szerint a Radeon RX Vega 56 akár 3, illetve 5 százalékot gyorsulhat átlagosan a Fortnite és a PlayerUnknown's Battlegrounds alatt a 17.12.1-es meghajtóhoz viszonyítva, míg a Radeon RX 580 esetében rendre 6 és 7 százalékos extrára lehet számítani. Emellett a Kingdom Come: Deliverance sebessége is nőtt 3-4%-kal az említett VGA-kkal.

A 18.2.2-es verziójú, Adrenalin Edition családba sorolt drivercsomag a Windows 10 és 7 operációs rendszereket támogatja, és a Radeon HD 7000, 8000 (OEM), valamint az R7 és R9 200, 300, Fury, RX 400, 500, Vega, illetve Pro Duo szériás grafikus kártyákhoz, valamint a GCN-es mobil Radeonokhoz telepíthető. Fontos adalék, hogy bizonyos gyártók nem engedélyezik a notebookokhoz tartozó általános terméktámogatást, így az érintett vállalatok termékeinél magához a gyártóhoz kell fordulni frissítésekért. Hasonló módon kell eljárni a Switchable Graphics technológiát használó Intel processzorral szerelt notebookok esetében is. A Windows 7 alatti megbízható működéshez az AMD kiemelten ajánlja, hogy a felhasználó telepítse az operációs rendszerhez tartozó első szervizcsomagot, mely beszerezhető a Microsofttól. A szervizcsomag telepítése nélkül a driver egyes funkcióinak hibátlan működése nem garantált, továbbá bizonyos újabb hardverek vagy konfigurációk esetében csak 64 bites operációs rendszerre érhető el a támogatás.

A Radeon Software Adrenalin Edition 18.2.2-es szoftvercsomag és a hozzá tartozó dokumentáció letölthető az AMD szerveréről.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés