Érdekes „piapendrive” az ADATA jóvoltából

Hirdetés

Amióta a pendrive-ok megjelentek a piacon, rengeteg ötletes dizájnnal megáldott megoldás született, de ha emlékeink nem csalnak, akkor pezsgősüvegre hasonlító elgondolás még nem volt. Az ADATA tehát kapott az alkalmon, így megszületett a DashDrive Choice UC500 jelzésű pendrive, mely az előbb felhozott őrületes űrt próbálja betölteni. A nem csak alkoholistáknak készült újdonság az italt a többi átlagos pendrive-hoz hasonlóan hivatalosan nem bírja, így inkább adatokkal érdemes megtölteni a belül elhelyezett flashmemóriát.

Az 50 x 19 x 11 mm-es újdonság USB 2.0-s interfésszel rendelkezik, így nyíltan kijelenthető, hogy tervezői a fejlesztés során a dizájnt a funkcionalitás elé helyezték. Ennek megfelelően kiemelkedő sebességet nem szabad várni a 8, 16 és 32 GB-os kapacitású változatban elérhető tárolóktól. A kitolható aljzat viszont előny, hiszen így nem kell kupakkal lefedni a termék csatlakozóját.

Az ADATA DashDrive Choice UC500 hamarosan elérhető lesz a nagyobb webáruházakban. Az ajánlott fogyasztói ár tárkapacitástól függően 11, 16 és 27 dollár lesz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ADATA

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés