Az Acer ingyenes Windows 8 frissítést kínál Ultrabook vásárlóinak

A Microsoft frissítési ajánlata világszerte megannyi országban, köztük Magyarországon is elérhetővé vált, miszerint ha 2012. június 2. és 2013. január 31. között olyan számítógépet vásárolunk, amelyen eredeti Windows 7 Home Basic, Home Premium, Professional vagy Ultimate operációs rendszer található, a szoftveróriás lehetővé teszi, hogy mindössze 14,99 euróért cserébe Windows 8-ra frissítsük gépünket. Ez az összeg online frissítésre érvényes, ha DVD formájában szeretnénk kézhez kapni a ropogós rendszert, azért felárat kell fizetni. Az igény máris benyújtható a frissítés pedig az új Windows őszi startjától egészen 2013. február 28-áig valósítható meg. Így az alap frissítés természetesen érvényes az Acer és a Packard Bell gépekre egyaránt.


[+]

Ezt a remek ajánlatot az Acer még annyival fejelte meg, hogy aki a fentebb említett időintervallumban Acer Ultrabookot vásárol, annak ez a frissítési manőver ingyenes lesz, helyesbítve a gyártó vállalja, hogy az online Microsoft Frissítési Program mértékéig visszatéríti a költségeket. Az érintett modellek az Aspire S3, Aspire S5, Aspire M3 és az Aspire M5.

A speciális frissítési folyamatot a lehető legegyszerűbbre tervezték: a vásárlónak a sztenderd Windows Frissítési Folyamatot kell követnie. Amint ezzel megvan, a vásárló ellátogat a www.acer.com/windows8upgrade oldalra, ahonnan egy hivatkozás vezet a visszatérítési igény benyújtásának oldalára. Itt a vásárló igazolja magát, azonosítja a terméket és hogy megtörtént a frissítés. Amint ez rendben van, és a vásárló megfelel a feltételeknek, az Acer vissza fogja téríteni az online Microsoft Frissítési Folyamat költségét. A folyamat lépéseiről további részletek itt olvashatók.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Acer

Azóta történt

Előzmények