Abkoncore gaming egér 10 000 forint alatt

A belépőszintű újdonság bizonyos jellemzői egészen zavarba ejtőek.

Az Abkoncore (x2/Spire) bejelentette az Astra AM6 névre keresztelt, játékosoknak szánt rágcsáló hozzáférhetőségét, ami mindössze 20 eurót kóstál. A szimmetrikus kialakítású, hétgombos, textúrázott oldalakkal rendelkező periféria 127 mm hosszú, 70 mm széles, illetve 35 mm magas, és optikai szenzora 3200 cpi-ig, négy lépcsőben (800, 1600, 2400 és 3200 cpi) skálázódik. Az on-the-fly váltás lehetősége természetesen adott.


[+]

Az érzékelő mibenlétét (jótékony?) balladai homály fedi, de három olyan adat is felbukkan a specifikációs listában, aminél nem tudjuk eldönteni, hogy trollkodásról vagy szimplán csak elgépelésről/figyelmetlenségről van szó. Az egyik ilyen a 8 G-s gyorsulás kezelése (a 30, meg 50 G-k világában gyanúsan alacsony/őszinte érték ez a marketing szempontjából), a másik a 125 Hz-es polling rate (vajon csak elfelejtették odabiggyeszteni a 250, 500 és 1000 Hz-et?), a harmadik pedig a 250 grammos tömeg – őszintén reméljük, hogy ez dobozzal és minden kutyafülével együtt értendő, mert a bicepszünk köszöni szépen, de jól érzi magát úgy, ahogy van. A bal és jobb klikkek alatt – Andersen nyomdokain járva – 10 millió kattintásra hitelesített mikrokapcsolók tanyáznak.

 

Persze az RGB LED-ekről bőven van információ; 16,8 millió szín megjelenítése, 4 előre programozott effekt és két világítási zóna (kettő, mert a termékfotókon látható, halovány görgőpislákolást mi nem neveznénk zónának) szolgálja ki exhibicionista igényeinket. Ki tudja, talán még valami jó is kisülhet a dologból.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés