Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#501) DeadMeat válasza ZEN1TH (#499) üzenetére

DeadMeat
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem megy sajnos,ha jól gondolom,hogy mire is gondolsz pontosan a multi alatt :DDD

Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!

(#502) attszil

attszil
(újonc)

Sziasztok!
Új belépőként az első kérdésem, a NetCounter-nél mit kell beállítani, hogy elinduljon, mert úgy látom nem mér semmit.

(#503) Tutu7030 válasza attszil (#502) üzenetére

Tutu7030
(őstag)

Ez jó kérdés.:D Én próbáltam a másik mérőprogit is,de az sem mért semmit. :F

LG Optimus 2X P990 CM-7-11142011-Nightly /Telenor/

(#504) adomok

adomok
(lelkes újonc)

Valaki tud válaszolni a 489-re?

Köszi

(#505) Kyller válasza Tutu7030 (#503) üzenetére

Kyller
(tag)

Nálam se mért semmit a NetCounter és a Net meter se...

No Bad Religion song that makes your life complete...

(#506) Kyller válasza adomok (#489) üzenetére

Kyller
(tag)

Ha létezik online verziója a class FM-nek, akkor minden bizonnyal lehet hallgatni :)

(#507) attszil

attszil
(újonc)

Még egy kérdés, gyorshívó beállítására rájött már valaki?
köszi:

(#508) Tutu7030 válasza adomok (#489) üzenetére

Tutu7030
(őstag)

Én csak a slágert hallgatom rajta online.:) Sláger rádió :C

(#509) Tutu7030

Tutu7030
(őstag)

Aki valami függesztőt használ a telóhoz,az ne a gyári/megszokott átfűz+beakaszt módon tegye,hanem hurkolja rendesen,mert nekem már másodszor csúszott ki a függesztő a telóból.(én csak a könnyebb fogás/zsebből kivétel miatt teszek a telóra ilyeneket,így baleset nem lett a dologból egyszer sem,de azért a víz kivert,hogy ilyen könnyen kiakad belőle) :W :DDD

(#510) Tutu7030 válasza Tutu7030 (#509) üzenetére

Tutu7030
(őstag)

B@ssza meg... hurkolva meg nem illeszkedik a hátlap. :W :W
Nyomjak neki meleg ragasztót ?? :Y :))

[ Szerkesztve ]

(#511) ZEN1TH

ZEN1TH
(senior tag)

nah megtapiztam a cuccot az itteni pannonban, eleg meggozo a kicsike, szerintem nagyon megeri az arat, foleg hasznalt mobil beszamitassal, atugrottam a t-het is, ott a pulse-t neztem meg, kulsore jobban bejon ugyan mint a samu, de egyreszt pannonos telo kene, masreszt kegyetlenul latszik rajta az ujlenyomat, nem is beszelve a hardver beli kulonbsegekrol, ugyebar a samuban megiscsak 800-as a proci, illetve ott a 3,5-os jack, sot ugyebar igot is ad hozza a pannon, asszem nem is kerdes i5700-asra fogok beruhazni, mar csak az a kerdes hogy mikor :P remelem frissitheto lesz majd az os rajta

No Hope = No Fear

(#512) Sior84

Sior84
(újonc)

Ma voltam a Westendes samsung boltban, ahhol azt az információt kaptam, hogy ne vegyek androidos mobilt, mert még nincs rá iGO!:)Megfordultam és kijöttem!:D De foldobta a napom! :D

(#513) ben11 válasza Sior84 (#512) üzenetére

ben11
(senior tag)

És ezért fizetést is kap.. :C :Y

Közérdekű: http://hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/

(#514) ZEN1TH válasza Sior84 (#512) üzenetére

ZEN1TH
(senior tag)

az mondjuk ugy eleg kemeny :D

No Hope = No Fear

(#515) Tonyo válasza Sior84 (#512) üzenetére

Tonyo
(őstag)

tájékozott a tag... :))

Dura lex, sed lex...

(#516) Kyller

Kyller
(tag)

Itt egy érdekes (és jó hosszú) cikk az érintő paneles képernyőkről + rezisztív vs. kapacitív összehasonlítás. [Cikk]
Körülbelül tudtam, hogy működnek, de most már sokkal felvilágosultabb lettem :)

(#517) Saint_ válasza Sior84 (#512) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

bő fél éve akartam venni a MM-ban egy gps-t, nem teljes európa térképpel. kérdezem az eladót, hogy ezen van Horvátország- térkép? aszondja, mindjárt megnézzük, előveszi a dobozt, elkezdi felolvasni az országokat: Szolvénia, Csehország, Szlovákia, Ukrajna, Kroácia.... nem, Horvátordzág nincs rajta.

szóval ezekről ennyit.
ha én ugyanennyire értenék a munkámhoz, éhen halnék

HP EliteBook 8440p + iPhone 4S

(#518) ErEz

ErEz
(lelkes újonc)

Tök jó kezdünk egyre többen lenni. Lenyomjuk a HTCseket!! :DDD :DDD

(#519) Valzor

Valzor
(tag)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Nagyon szemezek ezzel a kis kütyüvel, mert ezen az áron elég verhetetlennek tűnik :D és a tapasztalatok alapján amit itt olvastam elég jó is. Esetleg valaki meg tudná mondani, hogy Nyíregyházán meg lehet e nyomkodni valahol?

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy W

(#520) Saint_ válasza Valzor (#519) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

pannon?

HP EliteBook 8440p + iPhone 4S

(#521) rezsozs

rezsozs
(újonc)

Segítség! már kezdtem megbarátkozni a kicsikével csak van egy problémám! névjegy szinkronizálásnál van egy hibakód (android.process.acore a folyamat váratlanul leáll) segítsen valaki

(#522) DeadMeat válasza rezsozs (#521) üzenetére

DeadMeat
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem is volt ilyen probléma,amikor a kártyáról importálta a névjegyzéket,restart,aztán jó lett.Próbáld meg hátha.. ha még nem tetted.

Más:kinek hogy alakul az üzemidő?Nekem 2 nap,sok tapizással,wifivel,gps-el.F480 kicsivel tovább húzza.+1 nap.Nem valami sok,de ekkora kijelzőhöz ok szerintem.

(#523) rezsozs

rezsozs
(újonc)

Ja nekem is kb két nap állandó nyomkodásnál gps wifi stb. sajnos kikapcsolás után sem szünik a hiba

(#524) foreszt

foreszt
(újonc)

Valaki probált már bluetoothon zenét vagy képet küldeni??vagy valami külön progi kell a marketböl hozzá?? :((

(#525) DeadMeat válasza foreszt (#524) üzenetére

DeadMeat
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem lehet sajna.Füles,és névjegyküldés csak sajnos.Föntebb valaki azt irta,hogy az oprendszer nem tudja...

(#526) Kyller válasza DeadMeat (#522) üzenetére

Kyller
(tag)

Én reggel tettem töltőre 3 nap után, wifizés volt sok, meg a marketen való guberálás... :)

(#527) npnp

npnp
(újonc)

Hello

Sikerült valakinek teljes európás navit feltenni? Ez az első okostelefonom, így még csak ismerkedem a használatával, de eddig meggyőzően JÓ!

(#528) DeadMeat válasza Kyller (#526) üzenetére

DeadMeat
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Remélem még az enyémnek is csak nőni fog a készenléti ideje.
Amugy sikerült feltenni az igo-t,a kis progit amit ajánlottál,meg még rengeteg játékot is :DDD
Kicsit furi a telefon,néha kicsit későn kapcsol,ha megtapizom,menübe lépnék be,esetleg ki.És nem megy rajta a kedvenc pókerjátékom :O

npnp: Nem igazán nézelődtem alternatíva után,tökéletesen elég az igo nekem.

[ Szerkesztve ]

(#529) Valzor válasza Saint_ (#520) üzenetére

Valzor
(tag)
LOGOUT blog

Szia!

Köszi a választ, de ezt gondoltam :) De nem vagyok nyíregyházi és nem tudom melyikbe vannak kiállítva telefonok, van egy csomó pannon :( Nem szeretném bejárni az egész várost, célirányosan szeretek közlekedni :D

Samsung Galaxy W

(#530) ZEN1TH válasza Valzor (#529) üzenetére

ZEN1TH
(senior tag)

nalunk sem volt kiallitott darab, bementem mondtam hogy meg szeretnem nezni, hozott egyet, mondom kapcsoljuk is be ha lehet, elovette az aksit, betetta aztan ment is a vas ;>

No Hope = No Fear

(#531) DeadMeat válasza Valzor (#529) üzenetére

DeadMeat
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hívd fel őket,mielőtt elindulsz.Gugli biztos megmondja a számukat. :K

(#532) DeadMeat válasza rezsozs (#521) üzenetére

DeadMeat
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

[link]
Hátha segít.

(#533) danbal

danbal
(újonc)

Hello.

Egy kis segítségre lenne szükségem. Van valami, olyan progi amivel a menüben a programokat mappába tudom rendezni?

(#534) Kyller válasza danbal (#533) üzenetére

Kyller
(tag)

A kezdő képernyőkre (az a 3) gondolsz? Hogy ott létrehozni mappákat? Mert akkor hosszan nyomod a képernyőt és előugrik egy menü, és ott lehet mappákat létrehozni. Ha bele akarod tenni a progi ikonját, akkor megnyitod a mappát, és az alsó menüből kiválasztod a progit hosszan nyomva és odahuzod a mappába.

(#535) Donfuli78 válasza DeadMeat (#522) üzenetére

Donfuli78
(lelkes újonc)

Nekem nagyon mókás az üzemidö.Az elsö alkalommal 2 nap.Azután viszont naponta töltés(kicsit sokat nyomkodtam(ták a kollégák :F )).Viszont ma már megint a második napot bírja.Remélem be fog állni 2-3 napra(na jó inkább 3).A navi nálatok mennyit kajál?Tesztelés céljábol munkából hazafelé(pesten) belőttem hogy merre akar hazavinni.Persze hogy a legnagyobb dugok felé. :C Szerintem egy szarvahibája van a telonak ez pedig a töltö helye.Ugyanis autos tartóban jó hosszu kábel szükségeltetik hozzá.

Mobilinternet??? Állítolag értek hozzá hisz ezzel foglalkozom!!!

(#536) Tonyo

Tonyo
(őstag)

[link]

acer topikjába már beraktam, most ide is..szerintetek 68 ezerért ez bevállalható? Vagy inkább Spica:P

Dura lex, sed lex...

(#537) Belus85 válasza Tonyo (#536) üzenetére

Belus85
(kvázi-tag)

Szerintem erre nincs gari. Amolyan "kamionról leesett" szaga vana dolognak.

Persze ha el lehet egyáltalán érni az eladót. Egy ilyen telefont nem vennék gari nélkül. ha jól tudom "zack" fórumtárs írt most egy üzenetet az acer topicba amit érdemes elolvasni.

na de ne legyen igazam. :DDD

Honda - The Power of Dreams

(#538) Tonyo válasza Belus85 (#537) üzenetére

Tonyo
(őstag)

Levelezek a céggel, magyarul alig tud írni..:D Azt mondja érvénye gari van rá..(EU-s),amit Mo-n tudok érvényesíteni. Meg vissza is küldhetem..

Dura lex, sed lex...

(#539) ben11 válasza Tonyo (#536) üzenetére

ben11
(senior tag)

Jaja, vagy kamion (bár kétlem), vagy már a kínaiak munkálkodtak egy másolattal.. ;]
Ahhoz idiótának kell lenni szvsz, hogy (már ha létezik) ilyen áron adja el vki,ennél többet kapna érte használt gsmben..Tuti kamu, persze megpróbálhatod elérni az eladót, azzal nem veszítesz semmit..

(#540) Valzor válasza Tonyo (#536) üzenetére

Valzor
(tag)
LOGOUT blog

Idézet az Acer leírásából, amit linkeltél: "Villámlás gyors válasz, ..." :DD :DD Eléggé bűzlik nekem ez a vásárlás, de lehet, hogy csak én vagyok így vele :))

Samsung Galaxy W

(#541) Vagany

Vagany
(senior tag)

Netrádiozáshoz

http://www.youtube.com/watch?v=c8cl9aMV6Zc

(#542) DeadMeat válasza Donfuli78 (#535) üzenetére

DeadMeat
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Reggel 5 kor vettem le a töltőröl,mst már csak 70% az akku.Max 2 nap igy,ahogy most használom.
Találtam végre olyan progit,ami megmondja a ram,a rom és egyéb memória méreteket,miszerint:Ram:150Mb Data:200mb,és a kártya,ami nem lényeges most.
Szóval 128mb-nál több ram van benne,Jah az Os monitor a progi.

(#543) Luser2000 válasza Tonyo (#538) üzenetére

Luser2000
(senior tag)

ugyan ez a kör ugyan ennyiért ájfont is árul.
a titok nyitja, hogy előre kell utalj!!!
innentől kezdve mindenki tudja, hogy kamu és soha nem látoid a megrendelt készüléket.
az expressz tele van a hirdetésükkel.
kb. mindent ugyan azon az áron hirdet, néha annyit változtat, hogy különböző helyszíneket jelöl meg. pancser!

Sony Xperia S (6.0.A.3.73), Galaxy Tab 10.1 P7500 Android 4.0.3, MacBook Air 11 OS X Lion 10.7.4

(#544) Tonyo válasza DeadMeat (#542) üzenetére

Tonyo
(őstag)

még sztem így is jobban bírja az aksi mint az acernek..

Dura lex, sed lex...

(#545) Tonyo válasza Luser2000 (#543) üzenetére

Tonyo
(őstag)

ideáig nem jutottunk, ugyis csak utánvétellel mentem volna bele :(((

Dura lex, sed lex...

(#546) No.01

No.01
(senior tag)

Meg mindig nem jutottam el a Westendbe, h megnezzem, addig pedig nem vagyok hajlando megvenni, Ja es vagy az N97 mininek vagy az Omnia HD-nek mennie kell.

Idokozben meg egy kerdes felmerult bennem. Nem latok se fenymerot se tavolsagmero szenzort. Elobbi nelkul meg csak-csak megvagyok, de a tavolsagmero az szvsz nagyon kellene.

Itt h van ez megoldva? Ha hivas kozben elveszed a fuledtol?

[ Szerkesztve ]

(#547) Kyller válasza No.01 (#546) üzenetére

Kyller
(tag)

Nincs. Hívás közben nem tudsz megnyomni semmit. Szóval sok értelme nincsen a távolság mérőnek...

[ Szerkesztve ]

(#548) DeadMeat válasza No.01 (#546) üzenetére

DeadMeat
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A fénymérőt hol keressem? :B Távolságérzékelő valszeg van benne,bekapcsol a kijelző ha elveszem a fülemtől. :K Viszont tényleg nem tudom nyomkodni hívás közben,ahogy Kyller irja..
ben:kilépsz a menübe,miután kioldottad a kijelzőt,és azt csinálsz amit akarsz..

[ Szerkesztve ]

(#549) ben11 válasza Kyller (#547) üzenetére

ben11
(senior tag)

És ha hívás közben szeretnék pl kikeresni vkit a telefonkönyvből?

(#550) No.01 válasza ben11 (#549) üzenetére

No.01
(senior tag)

Koszonom! En is ezt akartam :K

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.