Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#26001) mm89

mm89
(senior tag)

Felraktam az CM 7.5öt.
Azoktól kérdezném, akik eddig is CM-et használtak, hogy csak nekem változtak meg a beállítások? Mármint a beállítások menüből eltűnt egy pár dolog... pl nem tudok másodlagos akciógombokat hozzáadni a tálcához/panel/dokk vagy mi a fene annak a neve... De nem találom azt a menüpontot se ahol meg lehet adni az alapértelmezett képernyőt..

szerk.: az alapértelmezett képernyőt megtaláltam mármint nem azt amire gondoltam, az tényleg nincs benne... Valami történt ezzel az ADW-vel, mert nem ilyen volt...

[ Szerkesztve ]

Defy(bayer) - Linux

(#26002) mm89 válasza mm89 (#26001) üzenetére

mm89
(senior tag)

Jólvan, megtaláltam, csak kicsit változott a menü :)

Defy(bayer) - Linux

(#26003) Maximum1

Maximum1
(senior tag)

Nem bootol be a CM 7.5 :(((

(#26004) mm89 válasza Maximum1 (#26003) üzenetére

mm89
(senior tag)

Wipe cache megvolt?
Mi történik?

[ Szerkesztve ]

Defy(bayer) - Linux

(#26005) Maximum1 válasza mm89 (#26004) üzenetére

Maximum1
(senior tag)

meg, még factory resetet is kapott, 7.4-re húztam, utána visszaraktam a 7.4 de az sem bootol.

(#26006) mm89 válasza Maximum1 (#26005) üzenetére

mm89
(senior tag)

az érdekes... épp most olvasgatom a samdroid fórumot, eddig sokan írták hogy 7.4 ről megy a frissítés. Én 7.3 ról nyomtam és gond nélkül megvolt.. Kapcsold ki, vedd ki az akksit, próbáld újra felrakni. Meddig vártál hogy bootoljon? Vagy miben nyilvánul meg a baj? Nekem is van hogy rom telepítés után akár 5 percig is bootol. (volt már 45 perc is, de aztán rájöttem hgoy nem wipeoltam :D ). Ha végleg minden kötél szakad akkor újraflash, de az így fél 10 tájban nem valami vidám dolog :D

Defy(bayer) - Linux

(#26007) natec

natec
(kvázi-tag)

Én CM 7.3.1 -re tettem fel a CM 7.5 -öt és csak egy síma Wipe cache -t csináltam és minden rendben működik
Az első boot 3 és fél percig tartott.

[ Szerkesztve ]

NATEC

(#26008) Maximum1 válasza mm89 (#26006) üzenetére

Maximum1
(senior tag)

Már a gépen van! :-)
7.3 ext2/4 ere ment 7.4 és CM-6.1.0-Spica-a7.4-portingfix_update és most 7.5, vége a szipkának :-)

(#26009) Maximum1 válasza natec (#26007) üzenetére

Maximum1
(senior tag)

Csak a samdroidig jut, kb 20 percig vártam. :W

(#26010) molnarbau

molnarbau
(újonc)

bocsááááááánat
de a marketbe mit írjak be ha képernyő menüjét szeretném változtatni, változtatgatni.
valami alkalmazásra gondolok?
ajánlást is szívesen fogadok.
üdv
:W

(#26011) roti86 válasza Maximum1 (#26009) üzenetére

roti86
(senior tag)
LOGOUT blog

Valószínű a kernellel lesz a gond, próbáld meg egy másikkal. Most ugye ott jársz, hogy fent van a CM7.5 de nem bootol be. SD-re másolj fel egy kernelt (mondjuk xmister vagy valamelyik uv kernel). Teló recovery menü- apply any zip. Így mennie kellene. Még nem próbáltam, de samdroidon olvastam.

Megbízhatóságom: http://tinyurl.hu/AfLR/ | apróhirdetéseim: http://href.hu/x/9ok5 | Aki privát üzenetre nem válaszol az láma!

(#26012) Maximum1 válasza roti86 (#26011) üzenetére

Maximum1
(senior tag)

köszi mindenkinek, már gépre vertem, mire megfejtjük a hibát addigra újrarakom.
:R

(#26013) AlmaZoli válasza Maximum1 (#26009) üzenetére

AlmaZoli
(kvázi-tag)

Halihó, nekem is 7.4-re került rá a 7.5, no problem vele - eddig :)

"Korán keltem, hol az arany?"

(#26014) roti86 válasza AlmaZoli (#26013) üzenetére

roti86
(senior tag)
LOGOUT blog

A fájlrendszered ext vagy rfs?

Megbízhatóságom: http://tinyurl.hu/AfLR/ | apróhirdetéseim: http://href.hu/x/9ok5 | Aki privát üzenetre nem válaszol az láma!

(#26015) Maximum1 válasza Maximum1 (#26012) üzenetére

Maximum1
(senior tag)

Újraraktam, de a cm nem indul el.
Végtelen boot. :W
Mindent próbáltam.
Várom a CM 7.6 :)

(#26016) molnarbau

molnarbau
(újonc)

ismét sziasztok
ha letöltök a marketből egy live wallpaper-t azt melyik menűpontban tudom beállítani mert letöltöm látom az appok között de nem működik
köszi

(#26017) Kephamos válasza molnarbau (#26016) üzenetére

Kephamos
(őstag)

Szia!

rootolt készülék kell hozzá. ha minden megavn, ami szükséges, akkor hosszan a háttérképen, ott háttérképek, és kitallózod a live wallpappert.

(#26018) Kephamos

Kephamos
(őstag)

A 8 gigás sd kártyáról pár hete nagyon lassan tölti be a képeket, illetve a galery néha azt írja, hogy nincs is benne sd kártya. :F
Már kivettem, megtisztítottam, kifújkáltam, mindent csináltam.

(#26019) sssz válasza Maximum1 (#26015) üzenetére

sssz
(őstag)

először csak a CM-et rakd fel és utána minden más zip modot. illetve mielőtt bármilyen modot felrakná próbáld ki hogy ha csak a tiszta CM 7.5 van fenn mindenféle mod zip nélkül akkor elindul-e. ha igen , akkor a mod zip-el van gond. elképzelhető hogy nem a 7.5-höz van portolva.

szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!

(#26020) sssz

sssz
(őstag)

téli angry birds

a textúrák látszanak, mert minden havas :))
én az 1. pályán még nem jutottam túl, úgyhogy nem nagyon tudok többet róla :))

szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!

(#26021) roti86 válasza Kephamos (#26000) üzenetére

roti86
(senior tag)
LOGOUT blog

Az android bill. FC-re egy megoldás egy másik fórumról: "Akinek FC-zik az android bill, az a beállításokban kapcsolja ki az auto completion-t, ez megoldja a problémát"

(#26022) johnny82

johnny82
(senior tag)

Hali!
Fel akarom tenni a gyári 2.1-es rendszert próbaképpen. A gyáriban 3 db CSC fájl van. Melyiket kell betallózni, mi a különbség?

1. I570EPANJD3-CSC-CL260049-PAN.tar
2. I570EVDHJD3-CSC-CL260049-VDH.tar
3. I570EXEHJE1-CSC-CL200000-XEH.tar

(#26023) sssz

sssz
(őstag)

még sose próbáltam ki, és mielőtt megcsinálnám inkább kérdezek:

ha belefőztem a 2.1-es rom-ba a circle batteryt, akkor bármilyen témát rakok fel, az megmarad??? vagy a téma felülirja??

(#26024) Kephamos válasza sssz (#26023) üzenetére

Kephamos
(őstag)

Asszem' az nagyjából független a témától.

roti: köszi, megoldüdott a probléma.
mod.: elkiabáltam. ismét fc-zik. Esteleg érdemes volna valamilyen más billentyűzetet kipróbálni? a droidét szivesen felraknám, csak nem tudom hogy is mint is kéne. elvileg belefőztem a romba, azonban sehol sem találom.

[ Szerkesztve ]

(#26025) BalanceR válasza sssz (#26020) üzenetére

BalanceR
(őstag)

Fel is dobtam...
Működik rendesen, de nem értam, hogy ha ugyanazt a motort használja, mint a normál AngryBirds, akkor ott miért van textúrahiba, és itt miért nincs?

Dell Streak 5" @1.3GHz Android 2.3.3 DSC Rom/Beats_By_Dre mod + 8GBClass4μSD + Huawei S7 Slim Tablet @ 1GHz Stock 2.2 T-ROM V_022 Rooted

(#26026) Kephamos válasza Kephamos (#26024) üzenetére

Kephamos
(őstag)

Asszem még ezt megpróbálom előbb, majd később beszámolok.

(#26027) sssz válasza Kephamos (#26024) üzenetére

sssz
(őstag)

először is engedélyezned kell a beállítások szövegbevitelnél. azaz ha van lehetőség akkor rakjál pipát elé. ha nincs akkor alapból tudja majd a rendszer.
ezután pl nyitsd meg az üzeneteket, új üzenet, utána nyomj hosszan a szövegbeviteli mezőre, utána beviteli mód és ki tudod választani azt amit szeretnél.

(#26028) sssz válasza BalanceR (#26025) üzenetére

sssz
(őstag)

nem tudom, de nekem sokkal jobban bejön ez a téli, mint a "sima" :)

(#26029) konkolyz válasza BalanceR (#26025) üzenetére

konkolyz
(tag)

Sőt itt még a madátollak is látszanak :)
Viszont úgy látom, hogy dátumfüggő a pályák elérhetősége, tehát ma max a 2. pályán játszható :DD

Jav.: A SEason's Greedingsnél

[ Szerkesztve ]

(#26030) Kephamos válasza sssz (#26027) üzenetére

Kephamos
(őstag)

Mármint mit is kell engedélyezni? A dridx billentyűzetet? Még a hírét sem láttam a menüben és amikor billentyűzetet szeretnék váltani, akkor csak az andridot ajánlja fel.

(#26031) sssz válasza Kephamos (#26030) üzenetére

sssz
(őstag)

akkor viszont nincs is szerintem a romban. elvileg minden billentyűzet fel van sorolva a menüben és váltáskor is látszik minden.

viszont ajánlom a smart keyboard app-ot. én azt használom. szerintem nagyon jó. a marketről letölthető.

(#26032) Kephamos válasza sssz (#26031) üzenetére

Kephamos
(őstag)

Én is arra gyanakszom, hogy mégsem került bele a romba...
Estefelé főzök egy új romot, vagy megfogadom tanácsod, s kipróbálom a fent nevezett billentyűzetet.

(#26033) konkolyz válasza Kephamos (#26030) üzenetére

konkolyz
(tag)

A Beállítások/Területi és szövegbeállításoknál is megnézted?

(#26034) natec válasza Kephamos (#26032) üzenetére

natec
(kvázi-tag)

Én is ajánlom a smart keyboard -ot, szerintem az egyik legjobb.
Viszont ha telepítetted ezt engedélyezni kell a Language & keyboard menüben

NATEC

(#26035) johnny82 válasza johnny82 (#26022) üzenetére

johnny82
(senior tag)

Akit érdekel, a 3. a függetlenhez való., 1. pannon, 2. voda.

(#26036) sssz válasza johnny82 (#26035) üzenetére

sssz
(őstag)

köszi :) ezt jó tudni :)

(#26037) rebeL1899

rebeL1899
(lelkes újonc)

Az miért van, hogy egyszerűen nem tudok letölteni marketről? Tudtommal nem állítottam át semmit, wifi static van fent, de ha kinyomom még akkor sem jó.. Valami ötlet??

(#26038) rebeL1899 válasza rebeL1899 (#26037) üzenetére

rebeL1899
(lelkes újonc)

Megoldódott. :B

(#26039) johnny82

johnny82
(senior tag)

Amúgy volt már fent valakinél sima natúr 2.1? Mert azon kívül, hogy multitouch, meg apps2sd, nálam elég gyors a teló launcher pro-val. Linpack eredmény bőven-bőven elmarad (9-ről 2,6-ra csökkent), de nem igazán érzem működés közben.

(#26040) sssz válasza johnny82 (#26039) üzenetére

sssz
(őstag)

én használtam egy ideig, simán, csak rootolva a gyári 2.1-et, app2sd-vel és én se éreztem semmi különbséget. sőt, nekem (legalábbis szemre) mintha a főzött rom lenne a gyorsabb a Cm-nél. de ez csak az én véleményem.

(#26041) BlackZack

BlackZack
(újonc)

valaki nem tudja véletlenül hogy hol tart jelenleg az uj 3d driver?

(#26042) legiaap válasza sssz (#26020) üzenetére

legiaap
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

És nem akad?

________________________┌∩┐(◣_◢)┌∩┐________________________

(#26043) sssz válasza legiaap (#26042) üzenetére

sssz
(őstag)

nem. szerintem ezerszer jobb mint az eredeti :)

(#26044) legiaap válasza sssz (#26043) üzenetére

legiaap
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Na akkor majd feltolom én is azt majd kiprószálom.

________________________┌∩┐(◣_◢)┌∩┐________________________

(#26045) bigsee

bigsee
(fanatikus tag)

Nehéz szívvel bár, de lassan búcsúzom ezen topiktól, egy-két bájttal odébb, a Desire fórumot vagyok most kénytelen átnyálazni, mind a 14000 HSZ-t...;) Jó kis közösség az itteni, sokmindent tanultam itt, SZIASZTOK!!!
:R :R :R

MDA Vario II - MDA Vario IV - Htc Touch - Samsung Spica - Htc Desire - Samsung Omnia 7 - Motorola Defy

(#26046) Drachoo válasza johnny82 (#26039) üzenetére

Drachoo
(senior tag)

Szia!

Az csak egy szintetikus teszt, a pontszám a valós használatban nem sokat jelent... :(

(#26047) feri1014

feri1014
(senior tag)

Üdv!

Valaki tud olyan böngészőről, amiben a pinch-to-zoom olyan folyamatos, mint az Opera Mobile-ban?

"Mindegy, hogy egy centivel nyersz, vagy egy mérfölddel. Ha nyersz, nyersz." Samsung Galaxy S II

(#26048) konkolyz válasza bigsee (#26045) üzenetére

konkolyz
(tag)

Szia, jó olvasást! Még mindíg jobb, mintha most vettél volna Spicat :DD

(#26049) picur220 válasza feri1014 (#26047) üzenetére

picur220
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az is csak attól tud folyamatos lenni, hogy nem csinál semmit, cska kinagyítja pixelesen, aztán mire megint berendereli a dolgot faszául, az ugyanannyi ideig eltart.

Más:
A LauncherPro nálatok nem zárja be magát magától? Nekem van olyan, hogy böngészek, aztán nyomok egy Home gombot, ez meg nem nyitja azonnal a LP-t, hanem újratölti az egész programot, widgeteket töltögeti, stb. Hol a gond?

[ Szerkesztve ]

LG Optimus 7 :)

(#26050) feri1014 válasza picur220 (#26049) üzenetére

feri1014
(senior tag)

Kössz a választ. :R

"Mindegy, hogy egy centivel nyersz, vagy egy mérfölddel. Ha nyersz, nyersz." Samsung Galaxy S II

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.