Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#901) Skynet258 válasza Belus85 (#900) üzenetére

Skynet258
(PH! addikt)

Talán meg kéne adni a jelszót... :D

kispal18: ha bemész a programba, akkor ott van elég nagy betűkkel, hogy "Keep MMS Enabled" ez pedig pont azt jelenti, hogy az mms beállításokat békén hagyja. ;)

[ Szerkesztve ]

Andro-ID BLOG: http://andro-id.info ** Powered by Samsung Galaxy SII **

(#902) devast válasza Belus85 (#897) üzenetére

devast
(őstag)

Most nézegetem igazad van, csak akkor szórakozik ha el van forgatva. Viszont én állítva nem találom el a gombokat olyan kicsik :O

Fan of 2nd order harmonics since 2010

(#903) Belus85 válasza Skynet258 (#901) üzenetére

Belus85
(kvázi-tag)

Hát igen azt gondoltam de azt hittem , hogy írtátok, hgy megbírkózik ezzel a titkosítással azt hittem,hogy valahogy jelszó nélkül stb rá lehet kapcsolódni... :DDD

Honda - The Power of Dreams

(#904) Kyller válasza Belus85 (#903) üzenetére

Kyller
(tag)

Ja, persze :D
ez olyan jó telefon, hogy még a titkosítást is feltöri.... :))

No Bad Religion song that makes your life complete...

(#905) Bog válasza Konflikt (#887) üzenetére

Bog
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

tudom, hogy nem kéne befolyásolnia a megítélést, de a samsung menjen már el az anyjába, hogy kihoznak egy telefont és nem bírnak mellécsűrni egy csoffadt 4K-s inf fájlt, amivel az SDK-val össze tudnám kötni. úgy felhúztam magam már megint ezen, a legutóbb is napokig szívtam az i7500-val, most meg ez... az acer liquid persze gond nélkül működött, pedig az tényleg egy egyedi darab, ez meg a béna 1.5-ös androiddal meg a szabványos kijelzőjével, meg az érintetlen kezelőfelületével...

két kérdés:
1. nektek is rajta van-e gyárilag az ASTRO? vagy ez csak a sajtós példány kiváltsága (marha nagy kiváltság, marketről letölthető)
2. a launcher dokk is gyári?

Veletech2012 - a magyar szakmai expo - www.veletech.hu

(#906) devast válasza Bog (#905) üzenetére

devast
(őstag)

Pannonoson gyárilag nem volt astro, az tuti. Ha a launcher dokk az amire gondolok, akkor szerintem az gyári bár ebben nem vagyok biztos.

Szerk: ha felrakom az igo-t, nem tudok semmit telepíteni a marketről :( nem tudja letölteni azt írja. Amint leszedem, megy minden....

[ Szerkesztve ]

(#907) Saint_

Saint_
(PH! nagyúr)

szerintetek nem lehetne valahogy "nemesíteni" a telkó hátlapját?

amgy nem tudtam belőni az aFile-t, ha valakinek sikerült,kérem tisztelettel, ossza meg a fórumon :R

HP EliteBook 8440p + iPhone 4S

(#908) kispal18 válasza Skynet258 (#901) üzenetére

kispal18
(újonc)

melyik programba megyek be?
apndroid: disable off
quick settings: mobile data enable
így gondoltad hoogy net ne legyen de mms igen?

[ Szerkesztve ]

(#909) >-48-< válasza kispal18 (#908) üzenetére

>-48-<
(fanatikus tag)

Szvsz olyat sajnos nem tudsz csinálni.
A quick settings data disable egyébként ugyanazt csinálja jóformán, mint az apndroid.
Az apn droid az összes apn beállítás helyére beírja, hogy droid, a quick settings pedig az apn beállítások végére disable felíratot biggyeszt. Az elv ugyanaz.

[ Szerkesztve ]

#!

(#910) >-48-< válasza >-48-< (#909) üzenetére

>-48-<
(fanatikus tag)

skynet hsz-ének alapos olvasása után a sajátom annyiban szerkeszteném(bocsi lejárt az 5 perc) , hogy nekem nem hajlandó az mms működni, ha nincsen előtte egy aktív net apn is sőt még a background data sync is engedélyezve kell, hogy legyen. :/ Ezekszerint ez csak nálam ilyen? (ja és sorry, G1es vagyok, de itt pörög a topic :) )

[ Szerkesztve ]

#!

(#911) _Balou_ válasza Saint_ (#907) üzenetére

_Balou_
(lelkes újonc)

szerintetek nem lehetne valahogy "nemesíteni" a telkó hátlapját?

Elvi síkon ki lehetne maratni, de elég macerásan találsz olyat, aki meg tudná csinálni,és az árából lehet,hogy veszel még 1-2 Spicát :D

(#912) Skynet258 válasza kispal18 (#908) üzenetére

Skynet258
(PH! addikt)

Konkrétan erre gondolok:

(#913) attszil válasza Saint_ (#907) üzenetére

attszil
(újonc)

Hali, nemtom nemesítés-e szerinted, de megvédené és szereintem még jól is nézne ki, én ezen elgondolkodtam http://karbonmatrica.hu/.

(#914) bob011 válasza Belus85 (#900) üzenetére

bob011
(tag)

Törölhető hsz.

[ Szerkesztve ]

Régi kütyüid, hardvereid, szoftvereid vannak - ha megválnál tőlük írj!

(#915) kispal18

kispal18
(újonc)

aham értem, kössz

nekem szerintem régebbi verziója lehet meg, mert nemekm ez a beállítás nem jön be

(#916) Skynet258 válasza kispal18 (#915) üzenetére

Skynet258
(PH! addikt)

Akkor szedd le a Marketről a frisset...

(#917) bob011 válasza Bog (#905) üzenetére

bob011
(tag)

Ha jutsz valami érdemlegesre az SDK-val, oszd meg itt is légyszives. :R

(#918) Plumpy válasza V8David (#848) üzenetére

Plumpy
(fanatikus tag)

Hali! Nekem működik Win7 alatt. Be van kapcsolva,hogy csak USB háttértárként működjön? (Beállítások- A telefon névjegye - További beállítások -> Pipa hogy csak háttértár legyen) Ezekután bedugam, kuruttyolt kicsit a win7, föltette a drivert, és utána már csak a szokásos panel lehúz, csatlakoztat, és voilá. A gyári CD-t be se raktam.

Plumpy - A kultúrbölény

(#919) sziluboy válasza Bog (#905) üzenetére

sziluboy
(lelkes újonc)

Nekem független van, és nekem sem volt rajta az ASTRO. Valószínűleg én vagyok tudatlan, de a launcher dock alatt mit értesz? :)

Samsung Galaxy S (AOKP M5 ICS) & WayteQ xTAB-70 (ICS) :)

(#920) Konflikt válasza Bog (#905) üzenetére

Konflikt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

tenyleg nemkene, mert imho a spica userek cca 95%-a sdk-t nem fog hasznlani. de ennek ellenere eleg szukseges es fontos dolog, raadasul nem egy nagy cucc lenne reszukrol rarakni mondjuk a sw-es cdre.

btw a drivert (amivel mar van egy spica composit ADB interface-unk) egy francia forumrol vadasztam le, de ddms meg igy sem latja.
neked sikerult rabirni?

kerdesekre:
1.a pannonos spican astro nem volt telepitve gyarilag,
2. es ez az app (lanucher dock) szinten nem volt fent

Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart!

(#921) bob011 válasza Konflikt (#920) üzenetére

bob011
(tag)

Egyetértek, de akkor is elég gáz szvsz hogy a cucc megjelenésekor trükközni kell, hogy normálisan működjön(ha valahogy sikerül egyáltalán). Tölthető drivert meg szoftvert innen-onnan kell vadászni.
Szomorú.
Sajnos én meg pont az az 5% vagyok, aki szívesen használná már az sdk-t ha menne. :(((

Remélem hamarosan ez csak múló rossz emlék lesz és teljes fényében tündökölhet a kis "drága". Mert az. :K

[ Szerkesztve ]

(#922) Konflikt válasza bob011 (#921) üzenetére

Konflikt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ha gondolod probalkozhatsz vele te is, ezt kuldtem Bog-nak, ebben van spica driver. 2 hszel feljebb meg irtam a tobbit. de meg ranezek majd en is, mert par napja probalkoztam vele egy rovid ideig, aztan nemvolt idom folytatni.

(#923) bob011 válasza Konflikt (#922) üzenetére

bob011
(tag)

Köszi. Megsasom. :R

[ Szerkesztve ]

(#924) Kyller

Kyller
(tag)

Nálam most elég érdekes jelenség ütközött ki, mégpedig, hogy egyszer csak a menü gomb(bal felső) nem akart működni, nem hozott fel semmi menü opciót sehol. Kicsit ideges lettem, hogy nem tudok egy új névjegyet létrehozni, stb...Újraindítottam, és jó volt. Ezek nagyon fel tudnak b**ni agyilag.... :W Valaki találkozott már ezzel?

(#925) devast válasza Kyller (#924) üzenetére

devast
(őstag)

Nekem a home gomb nem reagált, meg a fent az eseményeket nem tudtam lehúzni :( iGo miatt volt.

(#926) Bog válasza Kyller (#924) üzenetére

Bog
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Volt ilyen a nagy Galaxy-val is (i7500), ott kontakthibás volt a gomb.

(#927) Bog válasza Konflikt (#920) üzenetére

Bog
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

oké, akkor a launcher dock is a samsung pr műve, mondjuk elég jópofa, eddig még nem találkoztam vele.
adb interface oké, de a ddms nem látja, megfotóztam a kijelzőt géppel, oszt csumi. ez van, egyelőre az SDK-val nem lehet összelőni. nyilván lesz rá később driver (megjegyzem, hogy az i7500-hoz sincs, azt is én raktam össze, benne is van a cikkben), ez most így kellemetlen.

(#928) Kyller válasza Bog (#926) üzenetére

Kyller
(tag)

2 hete van meg kb, eddig ilyet nem csinált, és ujraindítás után sem...Szerintem szoftveres hiba lehetett...Vagy nem tudom.

(#929) Kakumix válasza Bog (#927) üzenetére

Kakumix
(senior tag)

Nekem működik az SDK-val (még csak most ismerkedem vele, de a képernyőmentést már megtaláltam :) ), és annyi a inf fájlom amit küldtem. Korábban nem volt másik androidos telefonom, ez talán lehet oka, hogy nálam működik.

ui.:Ilyen launcher dock-nak is nevezhető prg. volt az enyémen is, Astro nem.
ui2.: pannonos

[ Szerkesztve ]

Legyen szép napod!

(#930) Saint_ válasza attszil (#913) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

jaa,ez jol is nézne ki, közben eszembe jutott, hogy van dekoros ismerősöm,meg is kérdezem majd,esetleg ki lehetne e hozni belőle. ill lehet rádobok egy mailt,hogy milyen költséggel járna és vállalják-e.

[ Szerkesztve ]

(#931) V8David válasza Kyller (#928) üzenetére

V8David
(tag)

Nekem is volt már jó pát "szoftveres" hibám a cuccal.
Nem hallottak engem telefonálás közben a másik oldalon, illetve az usb-re dugva csak töltött, de nem kommunikált a géppel, informásiós sávon sem mutatott semmit.
Egy újraindítás persze megoldotta a problémát, bár nem örülök neki...

Pontosan egy hete van meg... de vajon meddig lesz?

E=mc² -- "BMW: Technik, die begeistert und Freude am Fahren."

(#932) Kakumix válasza Saint_ (#930) üzenetére

Kakumix
(senior tag)

Szóljatok, ha sikerült igényesen feltenni egy hasonló fóliát, esetleg nem csak a hátlap sík részére, hanem az oldalára is. Mert természetesen a telefonomra gyárilag feltett fólia a hátlapon is buborékos, bár ezt valószínűleg egyébként sem azért tették rá, hogy tartósan rajta is maradjon.

[ Szerkesztve ]

Legyen szép napod!

(#933) Saint_ válasza Kakumix (#932) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

én se csak a síkra tennék, ha tennék, hanem teljesen bevonatnám az egészet.

(#934) Bog válasza Kakumix (#929) üzenetére

Bog
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Most már nem kezdek el vele megint szüttyögni, az az inf, amit küldtél "nem tartalmaz adatokat a hardverről" nálam. Pedig ezen a gépen is járt már néhány androidos gép ;)

(#935) Zolesz007

Zolesz007
(senior tag)
LOGOUT blog

Egyébként Bog te jó kapcsolatokat ápolsz a Samsungal.

Nem kérdeztél rá a frissítésre? (ha más nem a New PC Studio-éra :D )

Vagy majd lesz cikk és ott mindenki derül? :))

I9000 Galaxy S és Galaxy Mini Lyukacsos Mesh Tok!! jó áron ---> http://href.hu/x/hqmp

(#936) Bog válasza Zolesz007 (#935) üzenetére

Bog
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ez már a második Spica, ami nálunk van, mert a jó kapcsolatoknak hála, az előzőt visszaküldtem, mivel durván lassú volt. Cikk 7 perc múlva éles.

(#937) Konflikt válasza Bog (#927) üzenetére

Konflikt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

eddig jutottam en is, latom geppel fotoztal mindent..: (

(#938) Konflikt válasza Kakumix (#929) üzenetére

Konflikt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

el tudnad kuldeni, v fel tudnad dobni valahova? (bar nekem is egy modositott inf file-om van, ami mar tartalmazza a spica-t. de valahogy az sdk megsem latja)

(#939) Kakumix válasza Konflikt (#938) üzenetére

Kakumix
(senior tag)

Az enyém teljesen "üres", mint azt Bog is írta. [link]

Legyen szép napod!

(#940) devast válasza Bog (#936) üzenetére

devast
(őstag)

Korrekt a cikk :R

[ Szerkesztve ]

(#941) Kyller válasza devast (#940) üzenetére

Kyller
(tag)

Nézzétek meg a cikkben a készített fényképeket, szerintem nagyon jók...Igaz a belső teres kép elég rossz...

(#942) perszabi

perszabi
(újonc)

Sziasztok!

Ma én is beléptem a Spica klubba, pannon használt készülék és bónusz: 47500 Ft. Nesze neked 9 év a Pannonnál, ebből 5 előfizetéssel. Na mind1.

Az lenne a kérdésem, hogy mp3-at hogyan tudok beállítani csengőhangnak. Lehet, hogy már itt le volt írva, de nem akarok több mint 900 hsz-t megnézni. Valamint írogatjátok, hogy kinél hány %-on áll az aksi. Ezt honnan lehet megtudni?
Elsőre nagyon tetszik a kicsike.
Köszi!
Üdv!

(#943) Karma válasza perszabi (#942) üzenetére

LOGOUT blog

Tedd fel a Rings Extended nevű programot Marketről, és menj be újra a csengőhangválasztásba. A felugró kérdésnél válaszd az új programot.

Break Driven Development

(#944) Kyller válasza perszabi (#942) üzenetére

Kyller
(tag)

Én leszedtem a Battery Widget nevezetü progit, widgetnek kirakva mutatja százalékosan az akksi töltöttségét. Egyébként az infó sávban lévő szerintem nem jól jelzi ugyanezt...

(#945) devast válasza Kyller (#941) üzenetére

devast
(őstag)

Számomra a fényképező semmit nem jelent. Fényképezést én egy direkt erre a célra fejlesztett fényképezővel végzem :DDD 5 éves, csak 3 megapixeles, de szebb képet csinál mint akármilyen mai telefon... Természetesen megértem, hogy van, akinek ez számít.

(#946) Kyller válasza devast (#945) üzenetére

Kyller
(tag)

Nekem se számít, csak megjegyeztem, hogy nem rosszak a képek, amiket csinál, természetesen nem egy erre kifejlesztett fényképezőgéphez képest, hanem mondjuk egy másik telefonhoz képest...

(#947) Plumpy válasza Kyller (#944) üzenetére

Plumpy
(fanatikus tag)

Én úgy vettem észre, hogy pont a Battery Widget mutatja szarul. Az mindig kevesebbet mutatott. El is távolítottam.

Plumpy - A kultúrbölény

(#948) bob011 válasza Kakumix (#929) üzenetére

bob011
(tag)

Wow.
Írd meg légyszi hogy milyen oprendszer alatt és melyik SDK-t tetted fel. :R

[ Szerkesztve ]

(#949) Sior84 válasza Plumpy (#947) üzenetére

Sior84
(újonc)

Szerintem meg a battery widget áll közelebb a valósághoz.Amugy lehet, hogy csak az én esetemben de ez az aksi nagyon harmatos; egy nap alatt lemerült max 1,5óra beszélgetés, 1 óra net, se GPS, se Wifi se semmi, még a gprs is offon...

(#950) bob011 válasza Plumpy (#947) üzenetére

bob011
(tag)

Nálam az OSMonitor is mindig 70%-ot mutat mikor lehúzom a töltőről akkor is.
Az akksi kijelzés meg teljesen zöld közben.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.