Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#27001) belec

belec
(újonc)

Sziasztok!
Evvel az új 3D-s cuccal elég szépen fut a Spicán a Gt Racing. Azért a Spicához mérve ez elég jó teljesitmény. Remélem ,hogy a többi Gameloftos játék is müködni fog :)) :DD

(#27002) snooze

snooze
(senior tag)

hali!
ha telon egy letöltést megakarok szakitani,azt hogy kell?lenyitom fentröl,de hiába tartom rajta hosszan az ujjam nem csinál semmit..valami ötlet? :)

Iphone tokok eladók!HA kapsz egy privit,akkor illik ám válaszolni,ha még nehezedre is esik..

(#27003) sssz válasza snooze (#27002) üzenetére

sssz
(őstag)

lehúzod az értesítési sávot, csak simán ráböksz az ott éppen letöltődő appra. akkor az a market oldalra ugrik. ott a lapon lesz egy olyan hogy cancel download.

szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!

(#27004) snooze válasza sssz (#27003) üzenetére

snooze
(senior tag)

oké..köszi!!

Iphone tokok eladók!HA kapsz egy privit,akkor illik ám válaszolni,ha még nehezedre is esik..

(#27005) Shad0w válasza batorpeti (#26994) üzenetére

Shad0w
(őstag)
LOGOUT blog

3D Gallery for Spica, én a dinamikus háttér nélkülit használom.

(#27006) szabike

szabike
(újonc)

Ez sztem kijavitja azt a hibat, hogy ha felteszed a 3D drivert akkor nemjatsza le a videokat, vagyis nekem nem. [link]

Meg amiota nekem fennvan azota telefonalni se tudok, es hivni se tudnak, nemtudom mi lehet a baja.(marmint az alap 3D driver) :S

[ Szerkesztve ]

(#27007) Big_Leslie válasza feri1014 (#26977) üzenetére

Big_Leslie
(lelkes újonc)

O.k köszi ezt a hivatalos 2,1-es verziót le lehet valahonnan tölteni?
Előre is köszi üdv L.

(#27008) sssz válasza Big_Leslie (#27007) üzenetére

sssz
(őstag)

ennek a forumnak az 1. hozzászólásában lévő spica segédletetben találod, ott a második oldalon van egy link az andro-id bloghoz. abban van az összes hivatalos firm. előtte regisztrálnod kell hogy le lehessen tölteni.

szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!

(#27009) Big_Leslie

Big_Leslie
(lelkes újonc)

Még egy kérdés :)
Nincs valaki Debrecen-be aki fel tudja nekem tenni a 2,1-es Magyar nyelvű Rom-ot?
Előre is köszi meghálálom :)
üdv L.

(#27010) picur220 válasza Big_Leslie (#27009) üzenetére

picur220
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ne fossál már tőle, nem nehéz az, a Spica segédlet sokat segít, az alapján mindenki meg tudja csinálni :K

LG Optimus 7 :)

(#27011) Big_Leslie válasza picur220 (#27010) üzenetére

Big_Leslie
(lelkes újonc)

Hát az az igazság, hogy nem szívesen kezdek hozzá valamihez amit még nem csináltam!
Jobb ha van ott valaki B tervnek :)

(#27012) bocsika válasza Big_Leslie (#27011) üzenetére

bocsika
(fanatikus tag)

Nem kell parázni. 2* elolvasod az összes leírást és menni fog minden szépen. Nekem alapból 2.1-es volt de szerettem volna az sd-re telepíteni hogy szinte korlátlanul tudjak garázdálkodni a telefonon. ;]
Így leszedtem a Odint + spica:jc3.ops-t+ innen a firmware-t. feltettem a leírások alapján. Újraindítottam hogy a recovery menüt elérjem. És feltettem egy 2.1 es főzött rendszert. Először a leírás alapján csináltam. Majd még kipróbálgattam pár 2.2 rendszert a fórumról, de visszatértem a 2.1.
Csak az Odin-os rész volt para mert először nem ment. De másodikra meg volt. Ha nagyon elszúr valamit az ember akkor csak annyi hogy újra az elejéről kell kezdeni és megy az egész. Onnantól csak az lassított hogy csak naponta csak 1* lehet főzni a kitchenben mert 100mb s korlát van. :(

Alcor OnAir2 FM Transzmitter eladó. http://href.hu/x/gkk4

(#27013) Recon válasza bocsika (#27012) üzenetére

Recon
(őstag)

"Onnantól csak az lassított hogy csak naponta csak 1* lehet főzni a kitchenben mert 100mb s korlát van." - Ez miért akadály? Fél perc alatt regisztrálsz egy új accot, és kész. Még csak létező e-mail címet sem kell megadni. :)

(#27014) Recon válasza bocsika (#27012) üzenetére

Recon
(őstag)

Dupla

[ Szerkesztve ]

(#27015) snooze válasza sssz (#27003) üzenetére

snooze
(senior tag)

oké,ez müködik..de ha máshonnan töltök?akkor hogy kell megszakitani?köszi!

(#27016) sssz válasza snooze (#27015) üzenetére

sssz
(őstag)

honnan töltenél máshonnan???
max böngészőn keresztül tölthetsz máshonnan a telóra. akkor meg egyszerűen kilépsz a böngészőből.

(#27017) Gersomn

Gersomn
(tag)

Nemtudom én bénázok e vagy a teló hülye simán, ugyanis nem hajlandó ébreszteni...beállítom időt, napot, hangot, aktiválom, ki is írja mennyi idő múlva ébreszt de egyszerűen nem hajlandó bekapcsolni...másnál van ilyen o_O?

(#27018) sssz válasza Gersomn (#27017) üzenetére

sssz
(őstag)

használsz valamilyen task killert? valószínűleg kilövi az órát, azért nem ébreszt.

(#27019) sssz

sssz
(őstag)

ha esetleg valakit érdekel :[link]

(#27020) syler123

syler123
(fanatikus tag)

Azt a 3d driver-t ne tegyétek fel, nem való semmire. Ha elindítottam egy 3d-s játékot, rögtön bedobta hogy a folyamat leállt.

[ Szerkesztve ]

(#27021) mm89 válasza Gersomn (#27017) üzenetére

mm89
(senior tag)

bekapcsolni?
Mármint maga a telefon? szóval ki van kapcsolva és úgy nem akar ébreszteni?

Defy(bayer) - Linux

(#27022) picur220 válasza Big_Leslie (#27011) üzenetére

picur220
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én segítenék neked, de nem vagyok debreceni. Menni fog az, csak mindent pontosan úgy csinálj, ahogy a leírásban van!

Gersomn: kikapcsolva nem érbreszt a telo, it's not a bug, it's a feature, de most tényleg. :D Ha meg bekapcsolva sem, akkor kilőtted taskkillerrel. Tanulság: ne taskkillerezz, egyáltalán! Én megvagyok nélküle:D

[ Szerkesztve ]

(#27023) bocsika válasza Recon (#27013) üzenetére

bocsika
(fanatikus tag)

Az csalás és én lusta is vagyok hozzá. :DDD

(#27024) Big_Leslie válasza picur220 (#27022) üzenetére

Big_Leslie
(lelkes újonc)

o.k köszi aranyos vagy... üdv L.

(#27025) Big_Leslie válasza bocsika (#27012) üzenetére

Big_Leslie
(lelkes újonc)

o.k köszi majd meglátjuk de nekem a valakivel verzió biztosabb :)

köszi üdv L.

(#27026) Gersomn válasza sssz (#27018) üzenetére

Gersomn
(tag)

Ú, lol...ez eszembe sem jutott, valószínűleg ez a gond... -.-"

Köszi!

(#27027) mm89 válasza sssz (#27019) üzenetére

mm89
(senior tag)

Ez most konkrétan egy felhasználói környezet, amit androidra is rá lehet húzni?
Elég érdekes, kíváncsi lennék Spicán mit tud :D

Defy(bayer) - Linux

(#27028) Big_Leslie

Big_Leslie
(lelkes újonc)

Ha Spica-n Rom-ot frissítünk befolyásolja a teló imei számát? Egyészen pontosan ha egy letíltott átcserélt imei számú telót frissítünk mi lesz a vége? Frissítés után újra át kell írni az imei számát? Vagy teljesen külön megy a 2 dolog....? Előre is köszi üdv L:

(#27029) sssz válasza mm89 (#27027) üzenetére

sssz
(őstag)

én ugy vettem ki egy cikkből, hova be volt linkelve ez az oldal, hogy ez olyan mint pl. a launcherpro vagy az adw. ismerem ezt a progit még a windows mobile-os időkből, akkor nagyon szerettem.
most androidra is megcsinálják.

(#27030) knyitogato

knyitogato
(senior tag)

Hogyan lehet beállítani, hogy a Market az sd-kártyára mentsen?
éés az sd-kártyára mentett progrik lassabbak lehetnek attól, hogy nem a telómemóriában vannak?

[ Szerkesztve ]

SGS2 4.0.3 T-Mobile

(#27031) sssz válasza knyitogato (#27030) üzenetére

sssz
(őstag)

amennyiben eredeti gyári szoftver van a telódon, akkor sehogy.
ha rootolt a teló, és 2.1-es főzött romot használsz és be van kapcsolva az app2sd a samdroid toolsban (és persze előtte particionáltad a kártyát) akkor automatikusan az sd-re fogja menteni az összes progit amit letöltesz vagy telepítesz.

ha CM-et használsz, akkor miután letöltöttél vagy telepítettél valamit, akkor az alkalmazások kezelésénél kell átraknod egyenként az appokat az sd-re.

én főzött rom mellett app2sd-t használok. semmivel sem lassabbak így a progik, hogy az sd-n vannak.

[ Szerkesztve ]

(#27032) snooze válasza sssz (#27019) üzenetére

snooze
(senior tag)

nekem ez van fent az omnián..nagyon jo..könnyen kezelhetö..

(#27033) sssz válasza snooze (#27032) üzenetére

sssz
(őstag)

igen, a winmo-nál én is használtam. kiváncsian várom, hogy androidra milyet csinálnak :)

(#27034) legiaap válasza sssz (#27033) üzenetére

legiaap
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én is ezt használtam az Omnián, de a 3D-s keringő ott nem működött. Van egy érzésem, hogy itt sem fog.

________________________┌∩┐(◣_◢)┌∩┐________________________

(#27035) snooze válasza legiaap (#27034) üzenetére

snooze
(senior tag)

nem kell oda 3D-s..elég a sima keringö is.. :D :C

(#27036) syler123 válasza snooze (#27035) üzenetére

syler123
(fanatikus tag)

Ez az, a 2d-s keringő is megfogja ezt a giga brutal hardver-t :DD :DD

(#27037) 8800gts

8800gts
(tag)

sziasztok

Előre leszegezem nagyon nem értek ehhez a dologhoz! :)

2.1-es android van a telón, samsungba rakták rá!
mindeféle szétmókolás nélkül hogyan tudom megoldani hogy az app-ok a memóriakártyára települjenek és ne a telóra?

kérlek titeket hogy egyszerűen fogalmazzatok:)
a segítséget előre is köszi!

Firmware: 2.1-update1
kernel: 2.6.29

Üdv.: Zsolt

[ Szerkesztve ]

http://www.egyedi-vizhutes.hu/pc-vizhutes/phenom-2-es-4870-huzva-vizezve.vizhutes_galeria

(#27038) snooze

snooze
(senior tag)

hali!
az miért van,ha a fényképezöt bekapcsolom,akkor tök sötét a kép,alig lehet látni,de ha már csinálok egy képet,a következö már jo fényerejü..köszi!

(#27039) sssz válasza 8800gts (#27037) üzenetére

sssz
(őstag)

sehogy.
ahhoz hogy az appok az sd-re települjenek igencsak hozzá kell nyúlni a telóhoz.

pontos infókat ennek a fórumnak az 1. hozzászólásában találsz, a spica segédletben van a pontos leírás.

(#27040) picur220 válasza snooze (#27038) üzenetére

picur220
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

It's not a bug, it's a feature.:DDD

(#27041) bocsika válasza snooze (#27038) üzenetére

bocsika
(fanatikus tag)

Válasz és megoldás az 1. hozzászólás "gyári kérdezz felelek" részében.

(#27042) batorpeti

batorpeti
(kvázi-tag)

Erre a kérdésemre valaki?

(#27043) Kephamos

Kephamos
(őstag)

Kérdések:: :)

CM alpha 8.1-et próbáltátok?
ezt próbálta már valaki? Jelentkeznek stabilitási problémák?

(#27044) legiaap válasza batorpeti (#27042) üzenetére

legiaap
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A beépített képnézegető szar. Használd a Gallery 3D-t.

________________________┌∩┐(◣_◢)┌∩┐________________________

(#27045) feri1014 válasza Kephamos (#27043) üzenetére

feri1014
(senior tag)

CM 8.1-gyel használom a linkelt drivert. Nálam semmi probléma nem jelentkezett.

"Mindegy, hogy egy centivel nyersz, vagy egy mérfölddel. Ha nyersz, nyersz." Samsung Galaxy S II

(#27046) syler123 válasza feri1014 (#27045) üzenetére

syler123
(fanatikus tag)

A fene egy meg felteszem ezt a cm-et, mert ezzel a hozzáírt 3d driverrel mindenki azt írja hogy jobban menne a játékok. Az autósok is tökéletesen futnak.

A 2.1-est kipróbáltam, ha ez ugyanaz akkor nem ér semmit csak kamuznak, jó sokan :DD

[ Szerkesztve ]

(#27047) feri1014 válasza syler123 (#27046) üzenetére

feri1014
(senior tag)

2.1-hez is van driver.

Hát nélam van javulás CM-mel. 2.1-gyel nem próbáltam. :F

[ Szerkesztve ]

"Mindegy, hogy egy centivel nyersz, vagy egy mérfölddel. Ha nyersz, nyersz." Samsung Galaxy S II

(#27048) syler123 válasza feri1014 (#27047) üzenetére

syler123
(fanatikus tag)

Ezt írta valaki.

CM 6.1.1 a8.1
cKmod.bfs.002
SSSwitch v004
GL Intercept driver + video patch
all2ext2

quadrant ~729
linpack ~9 mflops
very smooth UI (!)

3d gallery now works really well.
great performance boost to many game too.
Slice It! is now playable.
and the greatest of them all is: h264 playback is back!

Lehet ezt fel kellene tennem, nekem nagyon belassult a teló, pedig fe9 van rajta turbo kernellel. Meg a fájlrendszer se rfs már, hanem ext.

Feri1014: Neked pontosan mi van fent? Ezeket jd1-re kell tolni ugye? mármint a cm-et? Illetve még annyi lenne hogy a 8.1-be már benne a magyar vagy csak utólag lehet beletenni?

[ Szerkesztve ]

(#27049) batorpeti válasza legiaap (#27044) üzenetére

batorpeti
(kvázi-tag)

Pontosan melyiket, mert a Market keresőjébe beírva elég sokmindent talál.

(#27050) csabooooo válasza batorpeti (#27049) üzenetére

csabooooo
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Mondjuk ezt.

www.fordfocus.hu

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.