Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#851) Kyller

Kyller
(tag)

Akinek új a telója, és még csak ismerkedik vele, ajánlom ezt a linket:

[Hasznos trükkök, tippek]

Aki már android pápa, annak is ajánlatos elolvasni... :K

No Bad Religion song that makes your life complete...

(#852) rezsozs

rezsozs
(újonc)

Sikerült valakinek fényképet azonnal a sd kátyára menteni

(#853) Kyller válasza rezsozs (#852) üzenetére

Kyller
(tag)

Azonnal oda menti alapból, szerintem. Nekem legalább is egyből SD-re küldi...

(#854) V8David válasza rezsozs (#852) üzenetére

V8David
(tag)

Persze, hogy oda menti az sd-re, alapból. Amíg én nem tettem bele a memkártyát, addig ott hangoskodott a telefon, hogy nincs benne.

E=mc² -- "BMW: Technik, die begeistert und Freude am Fahren."

(#855) Saint_

Saint_
(PH! nagyúr)

ne csináljátok már, senki nem tett fel más navi progit még? :DDD legalább azt írjátok, hogy nem

HP EliteBook 8440p + iPhone 4S

(#856) DeadMeat válasza Saint_ (#855) üzenetére

DeadMeat
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nem :)

Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!

(#857) Vagany válasza Saint_ (#855) üzenetére

Vagany
(senior tag)

Nekem bőven jó az iGo ami rajta van. Előtte a switchers-ben bekapcsolom a GPS-t, aztán had szóljon.

http://www.youtube.com/watch?v=c8cl9aMV6Zc

(#858) Saint_ válasza Vagany (#857) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

naa eeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrőőől van szó, köszönöm!!! még nem is néztem a switchers.t. igy már oké lesz az Ndrive is! hálás köszönet!

és működik is, odaálltam duplaüveges ablak mellé, kellett neki vagy 7-8mp :D ! köszi!

[ Szerkesztve ]

(#859) Kyller válasza Saint_ (#858) üzenetére

Kyller
(tag)

Én Sygic-et is próbáltam, és nem volt vele gond...

(#860) ZX7

ZX7
(lelkes újonc)

Ha úgy kapcsolom ki a telót, hogy a bluetooth szolgáltatás aktív, akkor a következő bekapcsolás után többé nem engedélyezhető/bekapcsolható a bluetooth szolgáltatás :O
Sem a "switchers"-ből, sem a menüből....

Csak a hard reset segít, úgyhogy ez elég nagy gond.
Másnál nem jelentkezik ez a probléma?

alkalmaz,elhárít,improvizál

(#861) Saint_

Saint_
(PH! nagyúr)

Srácok! próbáltam visszakeresni, de nem leltem, ezért kérdezem: mintha valaki itt írta volna, hogy wifin keresztül lehet fájlokat küldeni gépről a telefonra.... mi is a megoldás? remélem itt került szóba :B

(#862) Kyller válasza Saint_ (#861) üzenetére

Kyller
(tag)

Mindjárt utána járok...

(#863) Kyller válasza Saint_ (#861) üzenetére

Kyller
(tag)

Úgy néz ki van egy progi, aminek a neve aFile, és ezen keresztül lehet wifin file-okat küldeni, elvileg fizetős...

(#864) Bog

Bog
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Üdv all,

nem bírom az SDK-val összehozni a Spica-t, egyik driverem sem működik hozzá, még akkor sem, ha az inf file-ba belepiszkítok. Van valakinek egy jó android_usb.inf fájlja, amivel az SDK is üzemel? A DDMS nélkül nem bírok róla szkrínsátot csinálni, pedig kéne a cikkhez.

Ha valakinek van jó drivere, küldje el az email címemre, ott van az adataimnál, meg az impresszumban is.

thx
bog

ps: nem, a samsung nem adott hozzá lóf..t se, csupasz készülékem van, a csodás weboldalukon pedig nincs letölthető szoftver.

Veletech2012 - a magyar szakmai expo - www.veletech.hu

(#865) _Balou_ válasza Saint_ (#861) üzenetére

_Balou_
(lelkes újonc)

Hülye gondolat lehet,de: Ha wifin csatlakozol a saját hálózatodra, akkor elvi síkon a telefonod is megjelenik a hálózaton,nem? Mert akkor elvi síkon a teló fájlkezelőjén keresztül bele kéne tudnod mászkálni a gép megosztott részeibe. Vagy túlságosan PC-sen gondolkozom? :)

(#866) ZEN1TH válasza Bog (#864) üzenetére

ZEN1TH
(senior tag)

segiteni sajnos nem tudok de orulok hogy lesz a telorol teszt es mar nagyon varom :P am meno a sapid :DD

No Hope = No Fear

(#867) kaller1 válasza Saint_ (#861) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Aki nagyon ráér próbálja ki: On Air

Elvileg ezzel (is) lehet filetransfert csinálni wifin keresztül.

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#868) bob011 válasza Bog (#864) üzenetére

bob011
(tag)

Mail megy, remélem segít.

Régi kütyüid, hardvereid, szoftvereid vannak - ha megválnál tőlük írj!

(#869) Saint_ válasza _Balou_ (#865) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

Iphone-on megoldhato volt...Megnezem,mit lehet..

Kyller,kaller1: nagyon rendesel vagytok thx. Megirom,mire jutottam: R

(#870) Nuclearogi

Nuclearogi
(újonc)

Az IGO-t kipróbáltam és teljesen elégedett vagyok vele. Indításnál kétszer lépett vissza a menübe, ahogy Ti is mondtátok. A műholdakat pikk-pakk megtalálta azzal semmi gond nem volt. Mivel BT-n párosítottam a telefont az auto hifijével a hangok nem mentek át. Viszont a telefon így kihangosítva teljesen jól működött. Lehalkította a rádiót, gombnyomásra felvette a telefont, a hívás befejeztével visszakapcsolt a rádió és az IGO is elindult. Nem tudom működésre bírni a zenelejátszást telefonról. A rádió felismeri, hogy csatlakoztattam egy BT-os médiát, de hangot sajnos nem ad ki. :(

(#871) V8David

V8David
(tag)

Hülyét kapok.... tegnap írtam, hogy az adatszinkronizálást (képek, videók, zenék) nem tudom megoldani win 7 alatt, viszont ideültem az XP-s géphez, ami azelőtt látta az sd kártya tartalmát (nem lett újra telepítve meg semmi) és mostmár ez sem látja.
A telefon töltődik, de az informásiós sávban nincs ott a kis usb jel.
Mi a sz*r lett ezzel? :W

(#872) DeadMeat válasza V8David (#871) üzenetére

DeadMeat
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kapcsold ki,majd vissza a tecsit.Nekem ez megoldotta :K

(#873) Belus85 válasza Nuclearogi (#870) üzenetére

Belus85
(kvázi-tag)

Tegnap én is megvettem a kicsikét!!!

Már egy jó pár hasznos progi fennt is van. :C

igo-t reggel feltettem. 3 szor indítottam el és mind a 3szor simán ment nem lépett vissza stb..

műholdat rögtön talált. király :DD

Honda - The Power of Dreams

(#874) Nuclearogi válasza V8David (#871) üzenetére

Nuclearogi
(újonc)

Ez érdekes, nálam Win 7 alatt is simán működik. Ahogy rádugom a kábelt rögtön "szól" hogy USB csatlakoztatva.

(#875) rezsozs válasza V8David (#854) üzenetére

rezsozs
(újonc)

Köszi. Lehet,h.az enyém másképpen működik? A galériában látja az összes képet,a képeket amit a telefonon csináltam,az sd-én amit rátöltöttem. Valamit át kell állítanom hozzá?

(#876) Bog válasza bob011 (#868) üzenetére

Bog
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Köszi, kaptam még egy fórumtárstól is, egyelőre ezekkel sem bírom összehozni (az android_winusb.inf lenne a legfontosabb), ha esetleg kaller vagy karma tudja, hogy mi a készülék SDK-ban használt neve, már az is talán elég ahhoz, hogy beleírjam az inf fájlba a megfelelő portokat.

Veletech2012 - a magyar szakmai expo - www.veletech.hu

(#877) Kakumix válasza Bog (#876) üzenetére

Kakumix
(senior tag)

Szia! Akkor a levelemet nem kaptad, meg vagy nem működnek a linkek?

Legyen szép napod!

(#878) kaller1 válasza Bog (#876) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Készülék hiányában én sajnos ebben nem tudok segíteni. :(

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#879) Tutu7030 válasza Nuclearogi (#870) üzenetére

Tutu7030
(őstag)

Nekem a Mio-n az igo8 van,ezért ez az izé,amit a telefonhoz adtak a pannonnál,nem tölt el valami nagy elégedettséggel.. (aki nincs hozzászokva a "normális" igo-hoz,annak lehet,hogy ez bejön). De ugye, ajándék lónak túrós a csusza... :W :)

LG Optimus 2X P990 CM-7-11142011-Nightly /Telenor/

(#880) Nuclearogi válasza Tutu7030 (#879) üzenetére

Nuclearogi
(újonc)

Természetesen más mint a "Normális IGO", de így legalább nem kell magammal vinnem a PDA-t meg a telefont, meg a BT-s műholdvevőt. 3 in 1. :K

(#881) Tutu7030

Tutu7030
(őstag)

Használható TrackID alkalmazás van androidra? (marketen csak a shazam van,ami elvileg tudná,de nekem még egyszer sem adott találatot)
(a SE c902 után ez hiányzik legjobban a telóból) :))

[ Szerkesztve ]

(#882) kaller1 válasza Kyller (#863) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

aFile v1.2.0 full

(#883) Saint_ válasza kaller1 (#882) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

:R kipróbálom, leírom majd, összejött-é

(#884) Sior84

Sior84
(újonc)

Sziasztok!

Vki aki használta már az iGOt, az lenne a kérdésem, hogy birta az aksi, nekem 1,5óra alatt kinyuvasztja szinte teljesen.Másik, h iGO nélkül is amig az első jelecske eltünik a töltöttség jelzőn elég jól birja, de utána a kéthatmadától megy lefele mint állat?!Vmi észrevétel?Pedig elvileg kilöttem mindent ami meritené.
Másik dolog, hogy kell kilőni, hogy ne csináljon nekem itt adatforgalmat, mert folyamatosan töltöget,visza a pénzt!:DPedig ott is kilöttem elvileg h aut ne szinkronizáljon!
Amugy szuper készülék!:S

(#885) ironbed

ironbed
(újonc)

Sziasztok!

Próbálta már valaki a telefont TurboSIM-el?
Csak a speciális SIM "foglalat" miatt kérdem, mert van lehetőségem szerezni a Pannonnál telefont, de nem Pannonos kártyával használnám.

Üdv: Gyula

(#886) DeadMeat válasza Sior84 (#884) üzenetére

DeadMeat
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Apndroid nevű programocskát használd,kilőheted vele a 2g/3g adatforglmat teljesen.Nekem is hamar lehúzza az igo,bár amugyis naponta kell töltenem :O

ironbed:Ha esetleg vác környéki vagy,és van turbosimed,keress meg priviben kipróbáljuk ;)

[ Szerkesztve ]

(#887) Konflikt válasza Bog (#876) üzenetére

Konflikt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

irtam vissza pm-et, meg elkuldtem a spica drivert.

Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart!

(#888) kriszti21

kriszti21
(újonc)

Már egy napja nyúzom a telót eddig nagyon jól muzsikál :)
Nekem a gyári képernyővédő fóliát tökéletesen rakták rá szóval az marad amíg magától le nem jön azt keresünk rá mást :DDD

Az aksi is nagyon jól bírja /bár lemerült 1 nap alatt de az betudható a sok nyúzásnak wifi,gps.../, wifije nagyon jó a gyenge jelet is stabilan tartja és hamar megtalálja.
Smsnél nekem is van h belassúl de csak az elején szóval ez az alkalmazás megnyitása után 10mpre nekem megszűnik.
Ajánlom a taskiller progit, kilehet lőni vele az éppen nem szükséges alkalmazásokat 1 szempillantás alatt, sőt akár az összeset 1 kattintással, így a mobil nem fog belassúlni.
Én a névjegyeket gondnélkül tudtam importálni, nem volt gondja az ékezetekkel sem.

Én csak ajánlani tudom a mobilt :K

[ Szerkesztve ]

(#889) Konflikt válasza kriszti21 (#888) üzenetére

Konflikt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem a gyári képernyővédő fóliát tökéletesen rakták rá szóval az marad amíg magától le nem jön azt keresünk rá mást

a jobb hasznalhatosag erdekeben erdemes leszedni a foliat, sokat szamit. :)

[ Szerkesztve ]

Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart!

(#890) kriszti21 válasza Konflikt (#889) üzenetére

kriszti21
(újonc)

Köszi a jótanácsot akkor majd leszedem :)

[ Szerkesztve ]

(#891) V8David válasza DeadMeat (#872) üzenetére

V8David
(tag)

Köszi szépen, az újraindítás megoldotta a dolgot, de ez így elég sz@r, hogy egyszer csak rájön és nem akar a géppel kommunikálni, újra kell indítani... :(

(#892) Skynet258 válasza Tutu7030 (#881) üzenetére

Skynet258
(PH! addikt)

Lesz majd elvileg Midomi, ami nekem nagyon bevált Omnián... kérdés mikor, de reméljük hamarosan kész lesznek vele :)

Andro-ID BLOG: http://andro-id.info ** Powered by Samsung Galaxy SII **

(#893) Saint_ válasza Konflikt (#889) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

De miert?erzekeny foliaval is

(#894) Tutu7030 válasza Skynet258 (#892) üzenetére

Tutu7030
(őstag)

Midomi honlap szerint van is a marketben,csak éppen én nem találom.. :W
lehet,hogy ezért?->
Supported phones
Android: Droid
MyTouch
G1
Cliq
Hero

(#895) kispal18

kispal18
(újonc)

kérdések:
1. üzenetérkezéskor nem rezeg. Ezen lehet valahogy segíteni h rezegjen?

2. amikor nem wapoltam ill. neteztem vele akkor is szedte a pénzemet, ezért felraktam az APNdroid progit, ezután nem szedte a pénzem, de így viszont nem tudok mms-t küldeni ill fogadni.

Hogyan lehet megoldani h ne szedje folyamatosan a pénzem netezni csak wifivel tudjak és mms-t is tudjam használni?

előre is kössz

(#896) devast

devast
(őstag)

Sikerült egy ilyent elhoznom ma nekem is.... kicsit lassúnak érzem :D főleg pl mikor gépelek marketben a search mezőbe... :(
iGo is műkődik néha :DDD azért még ráfér pár frissítés arra is. Még 3 napig nem tudok kártyát rakni bele, szóval csak wifin játszom vele :)

Fan of 2nd order harmonics since 2010

(#897) Belus85 válasza kispal18 (#895) üzenetére

Belus85
(kvázi-tag)

Ajánlom én is ezt a progit!!

mindent tudsz vele állítani és nem alálkoztam olyannal mint pl az sms küldés fogadás stb.
quick settings

az igo az eléggé szívja az akksit de pl a kijelző fényereje nekem 22 % ami sztem bőven elég.

kb fél órát használtam egész nap wifi stb és most 70 % az akksi ami sztem egész jól bírja :C

azt viszont nemtudom, hogy a sim kártyát hogy böngészem majd ki belőle mert kézzel biztos nem... lehet valami csipeszt segítségül veszek. vagy van valami trükkje?

devast: én ma 6-7 alkalommal indítottam el az igo-t de eddig nem tapasztaltam kilépést stb.
a lassulást én akkor veszem észre amikor eldöntve írok és észrevettem , hogy akkor kevesebb térerőt érzékel. de lehet csak képzelgek :DDD

[ Szerkesztve ]

(#898) Saint_ válasza Belus85 (#897) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

igen,körömmel megnyomod,és kilöki a SIM-et

(#899) Belus85 válasza Saint_ (#898) üzenetére

Belus85
(kvázi-tag)

Na lehet itt lesz a bibi mivel előző telómat turbo simmel használtam és ki kellett vágni egy két darabkát... :DDD :DDD

szóval az a kilökő gombocska szeerintem pont a közepét nyomná meg kifele... ajajj :(((

mondjuk nem mintha ki akarnám most venni de egyszer csak ki kell :(((

(#900) Belus85

Belus85
(kvázi-tag)

Na kár , hogy nem jut eszembe egyszerre minden így kénytelen vok többször írni :(((

WPA2-es titkosítás??? hogy kell az ilyen jeleket befogni? mert látni látom de ugyebár egy lakat van rajta meg kér jelszót..

valamit állítsak át?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.