Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#201) Vagany válasza ThorsHUN (#198) üzenetére

Vagany
(senior tag)

Szerintem nem a spica-t láttad. A leírásod alapján az a Samsung saját zárt oprendszere, vagy 1 winmo-ra húzott saját kezelőfelület. A Spica Android OS-e valóban az alap 1.5, amit mondtál is, a szürke menű gomb-bal alul, amire feljönnek az ikonok.

http://www.youtube.com/watch?v=c8cl9aMV6Zc

(#202) Trava

Trava
(tag)

Vettem 1-et tegnap, de egy nap alatt nem sikerült rájönnöm ,hogyan lehet csak a telefont kikapcsolni.
Valaki?
A hozzá adott samsung program valahogy nem akarja azt csinálni amire való.
Hogyan lehet rá telepítemi bármit is, a leírás szerint a marketből megvásárolt programokat letöltés után telepíti.
Van valamilyen csomagkezelője valahol?
Meg kell tanulni, de honnan?

"Amikor végre megérted, hogy nem halsz bele abba, ha összetörik a szíved, (...) az már csalhatatlanul jelzi, hogy középkorú lettél."

(#203) Kyller válasza Trava (#202) üzenetére

Kyller
(tag)

Kikapcsolni az alsó jobboldali gombbal lehet, ami normál esetben felfüggeszti a hívást. Tehát hosszan nyomod és kiköpi a lehetőségeket: kikapcsolás, replős üzemmód, stb...Telepíteni úgy tudsz, hogy Marketből leszedsz progit, és amikor lennt van, felkínálja neked, hogy telepítheti. A másik megoldás erre alapul: Leszedsz egy file manager progit, én az ASTRO-t ajánlom, és azzal betekintést kapsz a file rendszerbe, természetesen a SD kártyán tároltakba...És ott a kártyára másolt .apk file-ra rányomva telepítheted.

[ Szerkesztve ]

No Bad Religion song that makes your life complete...

(#204) Vagany válasza Trava (#202) üzenetére

Vagany
(senior tag)

A repülő módra gondolsz amikor a telót kikapcsolod, de PDA-ként használod? Telefonbeszélgetés letevő/bekapcsoló gombot hosszan nyomvatartva bejön 1 menű itt lehet választani.

(#205) Trava válasza Kyller (#203) üzenetére

Trava
(tag)

Pont ez a bajom vele, hogy vagy az egészet kapcsolom ki, vagy repülő üzemmódba teszem, de akkor kikapcsolja wifi-t is.
Nekem csak a wifi kell este 10 után.

"Amikor végre megérted, hogy nem halsz bele abba, ha összetörik a szíved, (...) az már csalhatatlanul jelzi, hogy középkorú lettél."

(#206) Vagany válasza Trava (#205) üzenetére

Vagany
(senior tag)

Sajna azt nem tudja a készülék, vagy az android :R .

(#207) Tonyo

Tonyo
(őstag)

Szerintetek nokia e71 jobb vétel volna?20 ezerrel lenne drágább...

Dura lex, sed lex...

(#208) Vagany válasza Tonyo (#207) üzenetére

Vagany
(senior tag)

Az E71 teljesen más. Azt döntsd el, hogy tapis kell, vagy qwerty. Nekem még soha nem volt Nokiám (pedig nem ma kezdtem :N ), de az E71-ről nem hallottam rosszat. Én a Samut venném, főleg ha a Nokia drágább is.

[ Szerkesztve ]

(#209) Tonyo válasza Vagany (#208) üzenetére

Tonyo
(őstag)

valahol mindkettő qwerty csak a nokiánál nem ütöm félre:P Szokni kell érintősnél.Ez az egyetlen érv nokia mellett. Samsung is jól bírja aksiban, jobban lehet rajta netezni,talán nokia erősebb officeban. Nehéz dönteni. :U

Dura lex, sed lex...

(#210) Saint_ válasza Tonyo (#209) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

nekem volt E71. az egy nagyon minöségi, zsir üzleti telefon. csak azért nem veszek E72-t mert kicsi a kijelzöje, és ha minden jól megy, pofátlanul olcson lenne ilyen teleonom, DE anyagminöséget és supportot tekintve szerintem kicsit visszalpés az E71-hez képest.

HP EliteBook 8440p + iPhone 4S

(#211) Karma válasza Vagany (#201) üzenetére

LOGOUT blog

Tévedsz, Spicát látott, méghozzá a Westendben lévő fehér-zöld prototípust, amin tényleg TouchWiz fut. Most jártam ott.

Break Driven Development

(#212) Vagany válasza Karma (#211) üzenetére

Vagany
(senior tag)

Akkor az egy nagyon különleges készülék lehet :). Amúgy gondolom Android-os, csak a kezelőfelület lett a samus touchwiz-es?

(#213) Karma válasza Vagany (#212) üzenetére

LOGOUT blog

Prototípus, a normál 1.5-ös Androidon egy TouchWiz home képernyő van. Szerintem elég gáz, de mivel bétáról van szó, inkább nem ítélem el.

Pár utalás a proto voltára: az IMEI száma 13 db 0, jobb felső sarokban folyton CPU használatot jelez, a szoftververziójában ott figyel az "Eng." és a "test-keys", nomeg a processzek között ott figyel a "samsung.tw-demo", amire lehet hogy nem pontosan emlékszem, de a lényeg átjön.

[ Szerkesztve ]

Break Driven Development

(#214) Tonyo válasza Saint_ (#210) üzenetére

Tonyo
(őstag)

akkor hasonló cipőben jársz mint én..E72 volt a cél de a kis kijelző nem győzött meg. És talán a sok kis gomb is zavart volna egy sima szám tárcsázásakor..míg samuban ha csak hívsz valakit teljes gombok(számok) vannak, tény smsnél el lehet téveszteni:S

Dura lex, sed lex...

(#215) ErEz

ErEz
(lelkes újonc)

Azon tuti nem touchwiz futott.

Ami kint van a Westendben az fekete piros. Mellette van egy kékes telefon ami a Samsung S7550 Blue Earth.
Ilyen Nap elemmel müködő samsung teló nah az touch wizes.

(#216) Karma válasza ErEz (#215) üzenetére

LOGOUT blog

Na ja, a saját szemem meg hazudik, mi? Lehet hogy másik boltban voltatok, a Samsung Mobile-ban van a fehér-zöld kiállítva. Lehet hogy a "sima" Samsung üzletben meg a piros-feketét rakták ki, natúr szoftverrel.

Elég nagyfiú vagyok már, hogy felismerjek egy Androidot :DDD

[ Szerkesztve ]

Break Driven Development

(#217) Tonyo válasza Karma (#216) üzenetére

Tonyo
(őstag)

pannonnál sima androiddal adják nem?

Dura lex, sed lex...

(#218) ErEz

ErEz
(lelkes újonc)

Hmm jah hát gondoltam hamár ilyen PH addikt nagyúr vagy :)

De nem tom. Nah mind1 nekem itthon android ketyeg rajta az fix.

Aha sima androiddal van a dolog... de a sima android is elég jó dolgokra képes.

(#219) Tonyo válasza ErEz (#218) üzenetére

Tonyo
(őstag)

hangerőben mennyire hangos? Utcán zajban is meghallani a hívást? Copy paste funkció van böngészés közben?Bocs a sok kérdés miatt :B

Dura lex, sed lex...

(#220) ErEz

ErEz
(lelkes újonc)

Van copy paste funkció kitudsz jelölni külön bármit, értem kép szöveg link v videót. Mindent ami érdekelhet.

A hangerő elég jó ahogy most kipróbáltam semmi gond nincs vele. Az átlagosnál jobb. Felküldöd maxra simán odafigyel rá mindenki.

(#221) Kyller válasza Tonyo (#219) üzenetére

Kyller
(tag)

A hangereje nem a leghangosabb, de meg lehet hallani, talán :U
Szöveget kijelölni lehet böngészés közben, és paste-lni is :K

(#222) Saint_ válasza Tonyo (#214) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

háááát,i8910HD-t adok el most, amihez kéepst ez a telkó egy kövér downgrade :DDD a gépelést meg megszokod 5 percalatt, föleg, hogy kapacitív

(#223) Tonyo válasza Kyller (#221) üzenetére

Tonyo
(őstag)

köszi a válaszokat! Még lenne pár kérdés ami banálisnak tűnhet.Csatolt fájlokat lehet emailen küldeni?Ha jön valami email jelez? Igazából ezek androidra vonatkozó kérdések de ha már itt vagyok...:)Word, excel működik rajta?

Saint: az jelent valamit érzékenyésgben, hogy kapacitív?Bocs ehhez nem értek :B Ennyi pénzért sztem azért nem rossz vétel, főleg Neked:P :D

[ Szerkesztve ]

Dura lex, sed lex...

(#224) Saint_ válasza Tonyo (#223) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

word-öt én is kérdeztem, válaszlták, hogy van progi a marketben, sajna fizetős.

kapacitiv: nanáááá, ujbeggyel lehet irányitani, nem cerkával/körömmel böködni,és sokkal-sokkal érzékenyebb.
többre nem tudok válaszolni

(#225) Tonyo válasza Saint_ (#224) üzenetére

Tonyo
(őstag)

ezt előbb utóbb biztos meglehet oldani "okosan" :U Köszi a válaszokat!

Dura lex, sed lex...

(#226) 33as

33as
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Saint_, Tonyo küldtem pü-t! :)

Macbook unibody 500Gb WD , PC-szimulátorhoz , Meizu M8 , Samsung Wave , Ipad2 , HTC Sensation, Xbox360 slim, Ps2, RC Pilot

(#227) Kyller válasza Tonyo (#223) üzenetére

Kyller
(tag)

Lehet csatolni file-t, gond nélkül. Ha jön emil, ugyanugy jelez, mintha sms-ed jött volna, csak más az embléma. Word, excel-re vannak progik, ingyenesen csak olyan van amit csak olvasni tudja őket, szerkeszteni nem, de torrentről lehet szedni fizetős progikat is, pl. Document to go: tud olvasni, irni, word, excel, ppt, pdf (csak szerkeszteni..).

(#228) ErEz

ErEz
(lelkes újonc)

Nah szoval:) van benne mail tobb accot is kezel egyszerre. Csatolni sztem tudsz de meg nen probaltam dolgot.
word dolgot megoldottam jo magyar modra unlocoltam. Toltottem jot hozza Nah.
Tudok mar szerkeszteni meg minden. Akinek kell atdobom ha ir privit. 10eu(I)(/I)roval beljebb vok.
Email kijelzes smsen szinten megy mindig szol mint ha smsed jonne. Igy tudom a legjobban szemlelteni.

(#229) Tonyo válasza ErEz (#228) üzenetére

Tonyo
(őstag)

köszi a kimerítő válaszokat!:) :R

Dura lex, sed lex...

(#230) ErEz

ErEz
(lelkes újonc)

Szivesen. Télleg elég kimeritőek vagyunk :C :C ;]

(#231) Tonyo válasza ErEz (#230) üzenetére

Tonyo
(őstag)

majd még biztos felmerülnek kérdések:D Csak tesztelgetsd a vasat:D

Dura lex, sed lex...

(#232) ThorsHUN válasza Karma (#211) üzenetére

ThorsHUN
(senior tag)
LOGOUT blog

Nah jol van akkor nem vagyok hulye:)

(#233) nieskoda válasza ThorsHUN (#232) üzenetére

nieskoda
(újonc)

Kérdés, outlookkal lehet szinkronizálni? Próbálta már valaki?

(#234) Kyller

Kyller
(tag)

Úgy néz ki beigazolódott a félelmem: Az IGO okozza az újraindításokat... :( Hogy miért? Azt nem tudom. Írtam is a Nav N' Go-éknak, hogy akkor ez most mi? Még nem kaptam választ. Ha lesz vmi, leírom ide. Addig is: Akié Pannonos, próbálja ki, telepítse, indítsa el, setupolja, meg ilyenek. Utána lépjen ki és néhány napig próbálgassa, hogy lezárja a képernyőt és vissza, vagy dugja rá USB-re, és így tovább. A telonak nem lesz baja, garantálom :K Csak azt szeretném megtudni, hogy mindenkinél ez a baj, vagy csak nálam, és vissza vigyem e az IGO-t, vagy felesleges.

[ Szerkesztve ]

(#235) Kyller válasza nieskoda (#233) üzenetére

Kyller
(tag)

Nem próbáltam még...
Egyébként a PC Studio szinte használhatatlan, mindenre azt írja hogy nem támogatott eszköz a telo, akár USB háttértárként, akár a nélkül dugom USB-re. Valakinek müxik rendesen? Nálam az e-mail szinkronizáció sem megy, csak file-okat tudok másolni, zenéket, videokat, stb...

(#236) Skynet258 válasza Kyller (#234) üzenetére

Skynet258
(PH! addikt)

Tesztelgessétek serényen a dolgot, mert ez nálam például sokat számítana... :K Omnián is gyakran használom az Igo-t.

Andro-ID BLOG: http://andro-id.info ** Powered by Samsung Galaxy SII **

(#237) Kyller válasza Skynet258 (#236) üzenetére

Kyller
(tag)

Én úgy néz ki befürödtem vele, pedig nem rossz, működik is, csak a telo nem szereti, ha rajta van...Evvan :(

(#238) Tonyo válasza Kyller (#237) üzenetére

Tonyo
(őstag)

Ennek működnie kell, hisz hivatalosan közös projektje a Samsungnak és IGO -nak,de azt tudom, h sok probléma volt vele....

[ Szerkesztve ]

Dura lex, sed lex...

(#239) Kyller válasza Tonyo (#238) üzenetére

Kyller
(tag)

Maga a navigáció működik, igaz 3-ik kisérletre indul el teljesen, de ha bennt van, akkor megy kifogástalanul, csak közbe megeszi a telot...Szerinted?

(#240) Skynet258

Skynet258
(PH! addikt)

Nagy beégés lenne ez a két cégnek, ha nem megy rendesen... várjuk a többi tulaj tapasztalatait ezzel kapcsolatban!

Andro-ID BLOG: http://andro-id.info ** Powered by Samsung Galaxy SII **

(#241) Tonyo válasza Kyller (#239) üzenetére

Tonyo
(őstag)

pü ment

Dura lex, sed lex...

(#242) Tonyo válasza Kyller (#239) üzenetére

Tonyo
(őstag)

...bocs :B

[ Szerkesztve ]

Dura lex, sed lex...

(#243) Saint_ válasza Kyller (#234) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

én nagyon emg vagyok elégedve az NDrive-al, esetleg, mint alternatívát, nem próbálnád ki?

(#244) tama2000

tama2000
(újonc)

Akik a pannonnál vették, azoktól kérném, próbálják már ki,hogy esetleg nem független-e ezen készülék? Nagyban feldobná a p. forgalmát.
A másik kérdésem az lenne,hogy a készüléket oldalra fordítva, webböngészés közben (pl. wifivel) a 4 irányú navigombbal lehet -e lefelé görgetni az oldalt,vagy csak az ujjal történö görgetés lehetséges. Köszi.

(#245) ErEz

ErEz
(lelkes újonc)

A böngésző elforditott esetben navi gombokkal kiijelölve és lefelé irányitva a linkek között ugrál az oldalon. Pl egy bejelölhető szövegek között ugrál természetesen lefelé is, minden irányban.

A kérdésre a válasz, de van más lehetőség is a görgetésre. Amikor megjelenik egy kis zoom ablak és ugy tudod nézegetni az oldalt viszonylag gyorsan és ahol megállitod ott kinagyitja azt a részt. Én általában ezt használom.

Ha adsz Ndriveot kipróbállom :) Vagy vmi helyet nincs most rá 15 pénzem :)

Holnap vagy ma énis kipróbálom az IGot.

[ Szerkesztve ]

(#246) Saint_ válasza ErEz (#245) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

most látom, hogy kinek mire reagáltál, és sokan nagyon örülünk, hogy tényleg, minden kérdésre válaszolsz, annyit még tegyél meg, hogy használd a válasz funkciót, ill a poszton belül, amikor másnak is reagálsz (amit nagyon jól teszel, mert szólnak érte, hogy ne posztoljunk túl sokat), írd a válaszod elé a poszt számát, vagy a kérdező nevét, a könnyebb átláthatóság érdekében :R :R Ndrive-ot meg majd megoldjuk :D

(#247) ErEz válasza Saint_ (#246) üzenetére

ErEz
(lelkes újonc)

Okay Saint köszi az építő jellegű hozzászolást.

Persze bármilyen kérdésre szivesen válaszolok.

Annyira a belsős szabályokkal még nem vagyok tisztában. Már régóta olvasója vagyok az oldalnak de csak passziv értelemben. Ideje elkezdeni aktivkodni is. Föleg ha ezzel sok embernek segithetek új telefon vásárlása esetén.
:R :K

(#248) Tonyo válasza ErEz (#247) üzenetére

Tonyo
(őstag)

Olvastam még az elején valahol, hogy 2 napig ment 1 töltéssel...ezt hozza most is?Mennyi nyomkodást, wifit jelent ez?:) Apropó gyenge wifi jelet is tud fogni?Tegyük föl bent a városban valami kósza jelet?

Dura lex, sed lex...

(#249) ErEz válasza Tonyo (#248) üzenetére

ErEz
(lelkes újonc)

Sok helyen használom énis a wifit mert hát ugye olcsóbb mint a HSPDA.

OFF : Nem értem miért nem csinálnak már vmi korlátlan csomagot elérhető áron nah mind1 :D

Bent a munkahelyemen például egy emelettel lejebb is látja a wifit amikor a laptopom már például nem.

Otthon a társasáházban meg vagy 4-5 wifit is látok elég harmatgyenge jelük lehet. De sokat befog a városban is pl néztem hogy a hetes buszon ha megyek miket fog. És talált böven.

Szóval kérdésedre a válasz sztem igen.

A töltést meg sztem késöbb fogom megmondani. Most kb annyit basztatom h 0-24 wifi, HSDPA, market minden ami csövön kifér fent van v 3om csetes alkalmazásban a kicsike egyszerre. Igy kb 12 óra :DD :DD :DD

[ Szerkesztve ]

(#250) Kyller válasza Tonyo (#248) üzenetére

Kyller
(tag)

Én 3-adjára töltöttem reggel a telot, csütörtök óta, szóval lehet mondani, hogy a 2 napos idő tartja magát, de ha nem lenne állandóan bekapcsolva a wifi, még 3 napig is bírná, no meg tök új teloról van szó, szóval, ez az érték csak nőni fog.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.