USB hibakeresés be és akkor felismeri. Bár telepítés és indítás után én lehúztam a telót és ismét fel. Így már csatlakozott is.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
pdaghost
(kvázi-tag)

Csumega
(lelkes újonc)
win7 alatt megy neked?Mert nekem nem akar sehogy sem csatlakozni.
A t-s verziót 
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!

pdaghost
(kvázi-tag)
Igen ott. Elsőre nekem se ment. Beraktam USB hibakeresés módba kiléptem a programból. Visszadugtam elindítottam kies-t. Felugrott az ablak hogy új eszköz feltette hozzá a driver-eket és utána csatlakozott is.

feri1014
(senior tag)
Ha jól értelmezem akkor a Spicaból csinálnak egy t-mobile verziót és az lesz a Portal. Mint a Hero esetében a G2 Touch. 
"Mindegy, hogy egy centivel nyersz, vagy egy mérfölddel. Ha nyersz, nyersz." Samsung Galaxy S II

Teko001
(kvázi-tag)
Igen, és ahogy láttam, ott csak ez a verzió létezik, mert a samsung honlapján is így szerepel, ott láttam.
"Az eszközt nem támogatja a Kies alkalmazás"
USB-hibakeresés bevan kapcsolva
[ Szerkesztve ]

Somzso888
(újonc)
Nekem sem megy. Lehet hogy 1.5 -tel nem kompatibilis?

Hofeher
(lelkes újonc)
Hol van az usb hibakeresés mert nem találom 

sirály69
(fanatikus tag)
Milyen rom van a telefonodon?
Keress privátban, azt hamarabb látom!

Csumega
(lelkes újonc)
A gyári 1.5

feri1014
(senior tag)
Alkalmazások\Fejlesztés 
Szerk: hát vicces nálam azt írja ki hogy nem támogatott eszköz. 
Szerk2: nálam is 1.5 van.
[ Szerkesztve ]
"Mindegy, hogy egy centivel nyersz, vagy egy mérfölddel. Ha nyersz, nyersz." Samsung Galaxy S II

pdaghost
(kvázi-tag)
Nekem a PC-n Windows 7 van és a gépen nincs fent a PC Stúdió, telefonon pedig Android 2.1 van.

Teko001
(kvázi-tag)
Szintén gyári 1.5

Csumega
(lelkes újonc)
Lehet,hogy csak a 2.1 et támogatja?
[ Szerkesztve ]

Hofeher
(lelkes újonc)
Köszi de ezek szerint az 1.5 frimware nem támogatott mert a ha kikapcsolom akkor felismeri a memkártyát de ha be van akkor kiírja hogy nem támogatott 

Somzso888
(újonc)
Akkor ez megint a sz*rnak egy pofon! 

feri1014
(senior tag)
Elképzelhető, de ha nem támogatja az 1.5-öt hogy lehet hivatalosan frissíteni?
vagy lehet hogy csak OTA frissítésként lesz elérhető hivatalosan az új rom? 
szerk: Forum user 2.1 van fent neked?
a kérdésem nem fontos képből ítélve igen 
[ Szerkesztve ]

Forum user
(újonc)

LacckaGy
(újonc)
Akkor szerintem nálad a jópont 2.1. Nálam is 1.5 van, ledaráltam az összes drivert, rendszergazdaként újratelepítettem a kies-t, a telefonon alapból ki volt pipálva az usb hibakeresés. Mindezek ellenére az eredmény egy nagy 0.

Teko001
(kvázi-tag)
Kipróbálom egy másik gépen, amin még sose járt a teló, hátha lesz valami eredménye... Bár kétlem. Lehet ez a program lesz a 2.1-es New Pc Studio? 
(#4021) Forum user válasza Forum user (#4018) üzenetére

Forum user
(újonc)
Persze az itteni
nem hivatalos 2.1-es rom van rajta, a JB7 + JBA magyar PDA.tar

Kakumix
(senior tag)
Hát egyelőre nem lenne túl nagy az előrelépés (1.5 FW-vel) 
Legyen szép napod!

feri1014
(senior tag)
Szerintem csak 2.1-gyel hajlandó szóba állni, akkor ez most jó jel lenne? 

LacckaGy
(újonc)
Mondjuk az egészben a vicc az, hogy miközben azt állítja, hogy nem ismeri fel a készüléket, a beállítások menüpontban a frissítésre kattintva kiírja a használt verziószámot. Akkor most hogy is van ez ??

feri1014
(senior tag)
az a verzió szám nem a programnak a verziószáma? 

Hofeher
(lelkes újonc)
Most hívtam őket de azt mondták hogy elírás lesz mert pc studió jön hozzá ki elméletileg március véget mondott rá hivatalosan csak szerviz frissíthet ennyit a magyar suportról és nem is tud magyar frimwareről . 

LacckaGy
(újonc)
Igazságod vagyon! Kicsit hirtelen voltam! (bár oda is 1.5 van írva, az tévesztett meg)

[ Szerkesztve ]

feri1014
(senior tag)
Érdekes akkor mi ez a Kies?
Ami jobban zavar hogy szervizben lehet csak frissíteni. 
A magyar nyelv hiánya annyira nem zavar mert, nálam ez már csak ilyen plusz dolog volt, de aki pont azért választotta a spicat mert tetszik neki az android de fontos hogy magyar nyelvű legyen... 

Teko001
(kvázi-tag)
ez a kép már volt egyszer 
(#4031) Forum user válasza Forum user (#4029) üzenetére

Forum user
(újonc)

HOZE1
(kvázi-tag)
Hali!
Az érdekelne, hogy a camerával készült képet hogyan tudom viszonylag egyszerűen lebutítani mms-hez?
Az élet nagyon drága, de ennek ellenére még mindig elég népszerű, valamint benne van évente egy utazás a Nap körül

Hofeher
(lelkes újonc)
Egy kérdésem lenne még előtte neked volt fenn valamilyen driver a telóhoz vagy a progi tette fel őket

slezakimi
(lelkes újonc)
Sziasztok.
Tegnap is rengeteget segítettetek.Egy problémám még van.
Email lekérem eddig oké.Törlöm,lesz egy kuka.Na onnan hogy lehet kitörölni,mert nekem akárhányszor kinyitom a kukát ott a törölt levél.
Gyári email Invitel.
Köszi ha netán valakinek van valami ötlete.
""Szabadidős elfoglaltság.Nem feltétlen a pénz hajt.:-))""

slezakimi
(lelkes újonc)
Még egy. Van olyan progi rá ami teljes kijelzőn jeleníti meg a hívó képét.
Köszi 
[ Szerkesztve ]

CFX
(újonc)
Sziasztok!
Gyors segítségre lenne szükségem . Az Odin message ablakában a következő üzenet olvasható: Close serial port and wait until rebooting.
Most mit csináljak.
Ha leválasztom a telefont a bekapcsolás után a a Samsung intro után nem történik semmi.
Csaba
[ Szerkesztve ]
Én a "kétszeresen extranagy GSM"-ről még nem hallottam semmi rosszat. Te igen?
Új, minőségi pótakku bármilyen telefonba! http://bit.ly/H7YSUN
Mit raktál föl?Fw? És melyik spica ops-val?
[ Szerkesztve ]

CFX
(újonc)
Én rontottam el. Nem frissítettem előbb JB7-re. 
Már minden OK.
Hmm, megvettem a telót, és eddig nem bántam meg, nagyon gyors, semmi gond vele, végre újra telefon van a kezemben. Megvagyok vele elégedve, nem bántam meg h eladtam a ks20-at, ahoz képest ez egy isten. Majd jövök kérdezősködni.
Pl.: elsőnek. market elérhető simán netről?Mert a mobilnetem nem valami sok(500mb) és igy asztali gépről jobb lenne, thx
Az élet egy kurv@, mindenért fizetni kell. És mindig egyre többet...
Nem tudsz marketről a pc-re letölteni sajna.. wifi?
Üdv a klubban 

kusza80
(újonc)
Sziasztok!
Nagyon új vagyok még és elösször írok ide:
Ezér nagy szeretettel üdvözlök mindenkit, sziasztok!
Lenne is egy gyors kérdésem elsőre, de szerintem lesz még.
Azt szeretném kérdezni, hogy hogy lehet megcsinálni azt , hogy ne a telo memoriáját foglalják mondjuk a Market-ről letöltött progik hanem az sd kártyát.
Elöre is köszönöm a segítségeket.

feri1014
(senior tag)
Csak rootolt telefonon lehet sd kártyára telepíteni, a rootolás meg gari vesztéssel jár. 
Szerk: Javítsatok ki ha tévedek. 
[ Szerkesztve ]

Plumpy
(fanatikus tag)
Nem tévedsz, úgyvan, ahogy mondod...
Plumpy - A kultúrbölény
Véglegesen okoz garivesztést, vagy el lehet tüntetni?
Új, minőségi pótakku bármilyen telefonba! http://bit.ly/H7YSUN
hátt, szomszédoknak, ezért jó a panel
Az élet egy kurv@, mindenért fizetni kell. És mindig egyre többet...

feri1014
(senior tag)
Na ezt már nem tudom, de vannak itt páran akik otthon vannak root témában, szóval erre ők fognak válaszolni. 
[ Szerkesztve ]

gerii
(fanatikus tag)
és kb hány progi hány megát foglal? vagyis mikor kezd el visítani a kevés memóriáért(persze belső memória)?
Egyszerűbb kérdés: csörögni-rezegni tud egyszerre? nem találtam még rá választ 
Skynet:
Neked is Omniád volt, mint nekem van, azt kérzedném meg hogy a kijelző méret az kb mekkora, hogy viszonyul az Omniához, mert ahogy számolgattam mások az arányok 
Nagy dilemma ez és a Pulse között választani, bár többet buherálnak a Pulse-on hogy normálisan menjen, mint ti. már ha jól látom. 
Ezért lenne jó tudni hogy a Spica-nak jó-e a hangminősége, térereje, akksija, és a gyorsasága/memóriagondok, lefagyás iGO használatkor, stb/. A többit kb leszűrtem már magamban.
Köszi!

slezakimi
(lelkes újonc)
Tisztelettel megkérdezném.
Teljes kijelzős hívóazonosító progi van hozzá,vagy droidra nincs.
Köszi

Forum user
(újonc)
Hali!
Két Xp-m van fent most, ezen elméletileg lehet takarítottam nemrég és nem volt semmi driver, viszont tegnap felraktam New_PC_Studio_Install_1.4.1.AB3.exe-t, az nem látta csak sd kártyát, ma pedig a Kies_1.5.0.10024_74.exe-t az látta telót is.