SMS composernél a contacts-ban miért vannak a nevek a többször..van ami 6-7szer szerepel..ezt hogy lehet javitani?
Iphone tokok eladók!HA kapsz egy privit,akkor illik ám válaszolni,ha még nehezedre is esik..

SMS composernél a contacts-ban miért vannak a nevek a többször..van ami 6-7szer szerepel..ezt hogy lehet javitani?
Iphone tokok eladók!HA kapsz egy privit,akkor illik ám válaszolni,ha még nehezedre is esik..

Kössz a válaszokat. Végülis nem fontos annyira egy sms sem
de néha jól jött, hogy meg tudtam nézni mit/mikor fizettem be, vagy igazolni hogy befizettem-e. Multitouch sem izgat annyira, mondjuk lehet ha kipróbálom már kelleni fog
az sd kártyára való telepítés lehetősége, és az hogy több szabad ram-om maradjon, neadjisten gyorsabb is legyen a telefon mint most viszont igen. Na akkor átrágom magam az egészen párszor, aztán majd pár nap múlva meglátom. Jelenleg így is elégedett vagyok.

Nekem a 2.1 volt fenn, vagy 1 hónapig, de mindig is a szabad hellyel bajlódtam. Meg kiváncsi voltam a multitouchra, hát meg gyorsabb is mindenhol irták. Ezért feltettem a 7.vhanyas verziót nagy nehezen, mert driver problémáim voltak, de sikerült rájönnöm, nagynehezen, hogy mivolt az.
De a lényeg, hogy mostmár 8.1 em van amióta az kijött + 3D driver. Semmi bajom vele. Nagyságrendekkel gyorsabb, mint a gyári 2.1 volt. A multi touchot szinte soha nemhasználom, mert igazán nincs mire...De azóta a hellyel soha nemvolt problémám, telepithetek azt amit szeretnék, személyre szabhatóbb sokkal, ja és hangosabban szol a telo. Szerintem megéri feltenni.

Van-e más hangerő állítási mód a hangerő gombokon kívül, valami app? Alap helyzetben a hangerő gombok a csengetés erejét állítják. Matatás közben, vagy ha hirtelen zsebre vágom a már többször elállítódott. Ha halk az baj, ha nagyon hangos az sem jó. Ma reggel amikor megszólalt majdnem szívinfarktust kaptam, mert csumán volt. 
(#28002) zseko
Szerintem minden középkategória (20-30 e) feletti telefon szinkronizálható valamilyen formában a PC-vel, és az SMS-ek elmenthetőek. Én pl. a Sonyericsson telefonról txt filébe mentettem a régi SMS-eket. És már kerestem is vissza információt belőle. Ha hivatalosan is kell az SMS, úgy is a szolgáltatóval kell úgy is egyeztetni.
pld. parkolás
bíróság egy fenyegetés miatt
lottó 5-ös 
[ Szerkesztve ]
Tudod, amikor sok kis kínait látsz, egyformának tűnnek. Én az emberszabásúakkal is így vagyok, és nem akarok kilógni a sorból.

audio manager pro.

sziasztok érdeklödni szeretnék hogy feltelepitettem az adw launchert és nem tudok a teloban semmit csinálni pedig már kivettem az aksit is de nem megy miért vagy mit lehet tenni?

Sziasztok. Eljutottam odáig hogy el tudtam indítani a flasht. A kérdés az hogy mennyi időt vesz igénybe a folyamat kb? Már több mint 7 perce azt írja odin hogy setup connection. Ezek szrint valami nem jó?

húzd le nyugodtan és kezd ujra. van hogy elsőre nem sikerül. van hogy másodikra sem 
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!

2jára sikerült köszi a tippet. Mégegy kérdés: roothoz az lk 2.08as kernelt honnan szedhetem le?

innen: [link]
nekem is lenne egy kérdésem.
aki a CM 8.2-t használja: van olyan kombó, sorrend már ami tutira működik? illetve milyen a sebesség, használhatóság akkor, ha csak a csupasz CM van fenn?
[ Szerkesztve ]
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!

Köszi leszedtem. Gondolom ezt a fájlt kell majd betallózni odinban. És azt a bizonyos zip fájlt aminek pedig a memóriakártyán kell lennie azt is lekell szedni valahonnan? Ja és az nem baj hogy ennek nem PDA.tar a vége hanem PDA.7z?
[ Szerkesztve ]

ezt amit az előbb linkeltem, ki kell csomagolnod. abban vagy egy tar fájl, azzal kell rootolnod.
ami az sd-re kell a főzött rom, amit a kitchenben tudsz főzni itt: [link]
ez tulajdonképpen 2.1-es rendszer.
vagy CM-et raksz, az 2.2-es azt itt kell letöltened:[link]

Hali!
A hozászolásban a [link]
Így jól működik.
[ Szerkesztve ]
http://www.cserebere.hu/users/profil/rutyika68

Amit linkeltél azt nem lehet kicsomagolni mert azt írja total commander h nem csomagolt. Mellesleg annyit tettem eddig hogy az alap 2.1es firmwaret flasheltem meg az EXXJH6os rommal semmi más nincs még. Most szeretném rootolni hogy legyen recovery menü meg app2sd is.

winzip-el kicsomagolható a 7z kiterjesztésű fájl

köszönöm
kipróbálom a hétvégén.

Na hát sikeresen eljutottam odáig hogy megvan flashelve aztán a root is megvolt. A szép samdroidos logó köszönt bekapcsolásnál. Viszont a recovery menüt hogy kell előhívni hogy be tudjam állítani app2sd-t? Már csináltam egy 256 mb-os partíciót a progiknak.

Haliho 
8.2-t használóktól kérdezném, hogy a saját kihangosítás működik-e?
8.1-nél sípolós gerjedés volt, amint átkapcsoltam hangszóróra
ez volt a fő ok, hogy visszatértem 2.1-re
8.2-ben elvileg másik/javított audio driver van, hátha ez is javult...
Köszi
[ Szerkesztve ]

Ilyen számtalan van, keress rá a volume szóra a Marketban.
De ettől az alapproblémát nem fog megoldódni, ha a zsebedben véletlenül megnyomod a hangerő gombokat, ugyanúgy elállíthatod a hangerőt... Erre inkább gomblezáró alkalmazás kell. Van ilyen is rengeteg. Keress rá a button lock vagy volume lock szavakra a Marketban.
Tesztelo.hu - Hardver, mobiltelefon, autó...

azt a samdroid toolsban kell aktiválnod.
ha akarsz rá főzött romot vagy CM-et akkor először azt rakd fel. abban lesz egy samdroid tools ikon, abban az app2sd settingsben kipipálod az app2sd-t , teló újraindít és akkor onnantól minden az sd-re települ. viszont egy picit a belső memóriából is lecsíp a programok telepítésekor, de nagyon minimálisat.
ha nem akarsz főzött romot sem CM-et, akkor innen telepítsd a samdroid tools apk -t [link]
felülről a második hozzászólásban van.
ahhoz hogy telepíteni tudjad kell egy file kezelő, pl es explorer. ingyenes a marketről. abban megnyitod és tudod telepíteni.
Sárga háromszögnél mi a a teendő pontosan?
1. Teljes FW-t berakni és simán flash
2. Teljes FW + debug mód
3. Teljes FW + debug + mégvalami?
4. PDA nélküli FW + debug + PDA format (ezzel befailelt, e - big partition size!, Destroy instant, Killed timer)
5. Bárkinek bármilyen javaslat?!
Nem nálam van a hiba, nálam még sose jött elő...
LG Optimus 7 :)

Nálam 8.2-nél nem jelentkezett, bár csak egyszer próbáltam. 8.1-nél valóban gerjedt nálam is.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Spica // Huawei Ideos S7 slim // SE X8
Na most meg megy neki a PDA formatos, meg végigment a PDA-flash is utána, viszont boot-csíknál nem megy tovább....
[ Szerkesztve ]

mitől lett a sárga háromszög???

sziasztok feltelepitettem az adw launchert és nem tudok a menübe belépni hogy letöröljem a progit csak a telefonkönyvbe tudok lépkedni hogy lehet így eltávolitani válaszotokat elöre is köszönöm.

hogyhogy nem tudsz belépni? nincsen menü gomb?

nincs ahogy feltettem a programot azt irja ki hogy az alkalmazás leált probálja újra egyszerüen nem tudok lépni sehova mert ez mindig beugrik

nyomd meg a home gombot (kis házikó), akkor felugrik egy ablak. abban az adw mellett lesz másik home progi. azt válaszd ki.

egyszerüen nem lehet mert mindig beugrik ez a kényszerbezárás

az lenne jó ha a telefonkönyvböl valahogy belehetne lépni a menübe akkor már tudnám törölni az adw-t mert egyedül a telefonkönyvbe meg a kamerába tudok belépni

betudtam hozni de csak a kamera meg a tárcsázó van benne

túl hosszan nyomtad, akkor az utolsó programot hozza fel.
röviden kell nyomni. ha nem jön fel semmi így se, akkor viszont az adw-t tetted alapértelmezetté és nem fog feljönni az ablak.
rootolt a telód?

nem tudom új a készülék nem értek hozzá de ha segítenél akkor talán menne most szedtem le CM-6.1.1-spica-a8.2.update.zip -et ez kell hozzá?
Flashelt a gyerek egy JH1-et odinnal, elvileg mindent jól csinált, driverek stimmeltek, végigment a folyamat, bootcsík bejött, betöltött, majd háromszög. Csak MSN-en írtam neki, mit hogy csináljon, ahogy én szoktam, nálam pedig sosincs sárga 3szög.
Aztán mondtam neki a pda formatos dolgot, meg is csinálta, megint háromszög.
Azt nem tudom, hogy ilyenkor a gépen szar valami, vagy a telon, vagy lehet mindkettő a hibás?
[ Szerkesztve ]

nem.
olvasd el ennek a forumnak az 1. hsz-ban lévő spica segédletet. abban minden le van írva.
ha nem értesz valamit akkor kérdezz utána.
viszont ha emlékezetből meg tudod mondani, hogy volt-e a menüben olyan ikon hogy samdroid tools akkor kiderülhet hogy rootolt-e a teló.
ha volt ilyen akkor rootolt, ha nem volt, akkor nem.

ok rendben de ezzel nincs elrontva a teló és meglehet még csinálni ugye meg ha még valami nem világos nem baj ha kérdezek elöre is köszönöm

tippem, hogy nem az új spica.ops fájlt használta vagy nem megfelelő helyről töltötte le a romot.
mondtad neki hogy honnan érdemes? spica segédletből. azok tuti jók. és ne a jh1-et erőltesse, hanem a jd1-et. onnan töltse le a jd1-et, az odint, az új spica ops fájlt. így próbálja meg.
de a jd1 nem one package. abban 4 tar fájl van, mond meg neki hogy értelemszerűen tallózza be a megfeleő helyre az odinban és vegye ki a pipát a one package elől, ha lenne ott.

még annyit hogy a 1. hsz-ban lévő spica segédletet belinkeled nekem azt megköszönném 

nem sok értelme lenne, mert ennek a forumnak az 1. hozzászólására mész és ott a link 
nincs elrontva, ne aggódj 
[ Szerkesztve ]

Amikor a PDA formatot csinálja a PDA részt nem kell!! betallózni, csak a többit OPS, Boot, Phone, CSC. Ezután nem fog bootolni, de akksi ki-be. Azután újra flash, de már mindent betallózva. Így mennie kell...
Flash II
[link]
[ Szerkesztve ]

tudom hogy balek vagyok de nem találom a 1. spica segédletet

sziasztok
miért lehet az hogy csinálok új névjegyet és nem jelenik meg a névjegyzékben?
előre is köszi!
http://www.egyedi-vizhutes.hu/pc-vizhutes/phenom-2-es-4870-huzva-vizezve.vizhutes_galeria

hááát.... 
itt van, csak hogy ne ess kétségbe
[link]

szevasztok fiúk
én vagyok a srác a sárga 3szöggel...sikerült megoldódnia a gondomnak
az OPS volt a ludas....nem a jc3 volt mellékelve az odinhoz 
köszi "sssz" : )
[ Szerkesztve ]
http://itcafe.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_2/keres.php?stext=FingR86

belépsz a névjegyekbe, bal menügomb, csoportok, ott minden kipipálsz

na örülök
sejtettem én, hogy ez lehet a baj. 

I570EXXJH7...egy ilyet raktam fel. jó lex ez ?

Jól van 3szöges srác, gartulálunk, de ne felejtsd ki a lányokat sem, főképp, mert lány volt aki rátapintott a hibára 
JH7 jó lesz, (egy darabig)
ha főzött megy rá, úgysem marad meg 
sssz 
[ Szerkesztve ]

nahh ne őríts meg
nem nagyon ismerem itt az embereket, ki fiú és ki lány 
akkor fogalmazzunk úgy, hogy köszi fiúk az asszisztálást, de a mai nap a csajoké a pirospont (KKK) : )
[ Szerkesztve ]