Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#18001) Skynet258 válasza Maxtreme (#17997) üzenetére

Skynet258
(PH! addikt)

És ez jó szerinted Spica-ba? Mert a leírásban "I7500 Galaxy"szerepel. ;)

Most megnéztem, az enyémben egyébként 1500mAh van, 2009 10. 19. gyártású.

[ Szerkesztve ]

Andro-ID BLOG: http://andro-id.info ** Powered by Samsung Galaxy SII **

(#18002) duffbeer válasza Maxtreme (#17997) üzenetére

duffbeer
(őstag)

Ha jól tudom 1500mAh-s van a Spicában.

Igen a gyári leírásban is az szerepel.

[ Szerkesztve ]

(#18003) Maxtreme válasza Skynet258 (#18001) üzenetére

Maxtreme
(senior tag)

bazzz. Ezek a rohadt számozások. Ezt szépen benéztem :) (de a speedshopban is, mivel az i5700-hoz írták mint tartozék :D)

(#18004) Jamby18 válasza legiaap (#17998) üzenetére

Jamby18
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

:R
500Mb-1,9K az elég jól hangzik, látom utánna 1 Ft / 10 kB :O
"Van egy két hibája ennek a telefonnak is"
Ebből mondassz párat?
Még eszembe jutott az is mint "okostelefon" hiba, hogy hiába hívnak nem csörög a telód ez Androidnál előfordul?
Fagyásokkal,újraindulgatásokkal hogy áll a teló?
Ujjlenyomatokkal gondolom mindenki kűzd, ezek a plüss "zoknik" :DDD nyújtanak valamiféle megoldást az eltüntetésükre?

[ Szerkesztve ]

Amit szeretnék véghez vinni: Érettségi(szept 1.), C,D jogsi, Buszvezetés :)

(#18005) Maxtreme válasza duffbeer (#18002) üzenetére

Maxtreme
(senior tag)

Valóban 1500-as jobaban megnézve basszsus.. Kicsit el van rajt mosódva a tinta de jobban megnézve látszik.

(#18006) Csabay

Csabay
(újonc)

Sziasztok
Szeretnék egy új mobilt, de nem tudok az x10 mini és a galaxy spica közt dönteni :F
Nekem fontos lenne a bluetooth, de az ugye alapban nem müxik a spican. A kérdésem, hogy ha tnél veszem, akkor t-és szervízben frissítik 2.1re nekem? Igo utána is fut majd rajta?

(#18007) Maxtreme válasza Csabay (#18006) üzenetére

Maxtreme
(senior tag)

"Nekem fontos lenne a bluetooth, de az ugye alapban nem müxik a spican"

Ezt a baromságot honan szeded? :)
Eddig kb 150mb-nyi anyagot küldtem át BT-n, (pár napja van meg a telefon) semmiféle probléma nincs vele.

[ Szerkesztve ]

(#18008) duffbeer válasza Maxtreme (#18007) üzenetére

duffbeer
(őstag)

Nem baromság. 1.5 alatt valóban nem működött.

(#18009) duffbeer válasza Csabay (#18006) üzenetére

duffbeer
(őstag)

Az X10 mini nekem kicsit nőiesnek tűnik. A Ts szervizben frissítik ingyen és akkor már bluetooth is működni fog. Az iGO mindenképpen fut rajta.

(#18010) duffbeer válasza Jamby18 (#18004) üzenetére

duffbeer
(őstag)

Ujjlenyomatok mindenképpen lesznek, mivel érintőképernyő...
A telefon többi felülete nem lesz ujjlenyomatos.

(#18011) Shad0w válasza Maxtreme (#18007) üzenetére

Shad0w
(őstag)
LOGOUT blog

Onnan, hogy tényleg nem működik...

(#18012) duffbeer válasza Maxtreme (#18003) üzenetére

duffbeer
(őstag)

Ezen felül kompatibilis lehet a Spicával. Kitudja...

(#18013) duffbeer válasza Shad0w (#18011) üzenetére

duffbeer
(őstag)

Mint írtam 1.5 alatt nem működött csak.

(#18014) Shad0w válasza duffbeer (#18013) üzenetére

Shad0w
(őstag)
LOGOUT blog

Fentebb meg már ki lett tárgyalva, hogy 2.1 alatt sem működik, média fájlokon kívül semmit nem lehet küldeni. (talán még fogadni sem, de most már nem tökölök vele többet)

[ Szerkesztve ]

(#18015) Csabay válasza duffbeer (#18009) üzenetére

Csabay
(újonc)

Kösz a gyors választ

[ Szerkesztve ]

(#18016) Depression válasza duffbeer (#17954) üzenetére

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezt már számtalanszor leírtam. A task-ok nem csak a memóriát használják. Számos olyan progit használok, ahol 30-40 mega szabad memóriával is elhasal a proci.

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#18017) legiaap válasza Jamby18 (#18004) üzenetére

legiaap
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ha te is sokat wifizel nem léped túl szerintem az 500 megát.
Mondom fagyás eddig nem sokszor volt. Kb. 3-szor.
Nekem még az eredeti kijelzővédő fólia vann fenn. Az annyira nem gyűjti az ujjlenyomatokat.
Nekem eddig mindig csörgött a telefon.

________________________┌∩┐(◣_◢)┌∩┐________________________

(#18018) duffbeer válasza Shad0w (#18014) üzenetére

duffbeer
(őstag)

Kolléga csak annyit írt, hogy nem működik benne a Bluetooth. A Bluetooth már működik, igaz ezzel a korlátozással, de attól még működik. Az emberek 90%-a médiafájlokat küldözget vele.

Én is durrogtam ezen, de valójában még nem is volt rá különösebb szükségem, hogy mást küldjek képen zenén, vagy videón kívül.

(#18019) duffbeer válasza Depression (#18016) üzenetére

duffbeer
(őstag)

Én kérek elnézést, hogy sokadmagammal így gondolom!:)
Igen emlékszem, ettől függetlenül, kevesen vagytok, akik HD filmeket rendereltek a spicán...:) De tényleg, kíváncsi vagyok mik azok a programok, amik háttérben futva ennyire erőforrásigényesek? Mert rendben az iGO indítása előtt én is kilövöm a taskokat, mert muszáj, de ettől nálam nem gyorsul a teló általános sebessége.

[ Szerkesztve ]

(#18020) duffbeer válasza duffbeer (#18019) üzenetére

duffbeer
(őstag)

Ja és még az Android fejlesztői is így gondolják, mivel 2.2ben már nem lesz task killer...

(#18021) bajnokpityu

bajnokpityu
(PH! kedvence)

sziasztok!

n78ról gondolkodom,h erre váltok.n78nak nagyon jó a térereje GPS és GSM esetén. i5700nek milyen?törni kell ezeket,h akármi program felmenjen?

ébresztő,hivás,akármi baja van-e,ami problémás?
olvastam a ph-s tesztet,irták,h kicsit nyögvenyelős,akadozós. 2.1es androidnál is ilyen?

véleményem saját koordináta-rendszeremben érvényes :)

(#18022) bokrosolajos

bokrosolajos
(senior tag)

Sziasztok!
Winmobile HTC-ről szeretnék váltani. Eddig az i5700 Galaxy Spica volt a favoritom, de most láttam van már i5800 Galaxy 3 is! Sajnos nem sok infot találtam róla, hogy össze lehessen hasonítani melyiket érdemesebb venni.
Amit biztosnak tűnik

i5800
+ Android 2.1
- kisebb felbontás
+ 16m szín

i5700
- Android 1
+ nagyobb felbontás
- 65K

De ezek nem tudom mennyire helytálló adatok!?

Nehéz választás, mert az újabbnak jobb a színtelítettsége, a megjelenítője, de kisebb a felbontás, amin dolgozik

◄ Viktor ha tökös, kijelenti hogy a NOKIA csak MALÉV gépeken hagyhatja el az országot !!! ►

(#18023) legiaap válasza bokrosolajos (#18022) üzenetére

legiaap
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Itt van egy összehasonlítás: [link]
Még nem kapható az i5800!

________________________┌∩┐(◣_◢)┌∩┐________________________

(#18024) duffbeer válasza bokrosolajos (#18022) üzenetére

duffbeer
(őstag)

A Spicára is van 2.1. Ha függetlenül veszed, lehet már azzal kapod, ha nem bármelyik Samu szerviz frissít.

A színmélységet én spec nem nézném. Egy féltenyérnyi kijelzőn nem hiszem, hogy nagyon észrevehető. A felbontást, talán jobban kihasználod, mint a 16m színt. Nem ismerem a Galaxy3-at, de a Spica alapvetően jó kis telefon. Ennyiért meg főleg.

(#18025) Bator92 válasza bokrosolajos (#18022) üzenetére

Bator92
(tag)

Itt a mobilarénán i5700-hoz is 65 millió szín van írva ha jól emlékszek.

(#18026) duffbeer válasza bajnokpityu (#18021) üzenetére

duffbeer
(őstag)

Nekem nem volt még térerő gondom vele. A GPS is elég változó. Van, hogy 10 másodperc alatt talál holdat, van, hogy 10 perc után sem (mindegy, hogy a mobilhálózatos segítség be van e kapcsolva.). Igazából még nem sikerült rájönnünk mitől függ. Van akinél mindig jó, van akinél "soha".

A telefonálással egyetlen gondja van, néhány esetben T-s SIM-el susogás tapasztalható a másik félnél, de eddig csak T-nél tapasztalható.
Ébresztő működik szépen, bár a gyárit hamar le fogod cserélni.:)
2.1-es rendszer ég és föld az 1.5-höz képest, főleg megfelelő home-al.

A programokat nagyrészt a marketről tudod beszerezni, aminek spec az OVI csak jelenthet. MO-n viszont csak a free progik érhetők el, ezért a fizetősöket máshonnan kell beszerezned.

(#18027) Kephamos

Kephamos
(őstag)

Hali!

Problémáim vannak a Kies-el, pontosabban, egyáltalán nem tudom használni. Azt írja, hogy próbáljam meg a telefont kies módba átkapcsolni, de én sehol sem találom, hogy hol lehetne ezt megtenni...

(#18028) bokrosolajos válasza legiaap (#18023) üzenetére

bokrosolajos
(senior tag)

Köszönöm mindenkinek a gyors választ!

Hétfőtől kapható a Galaxy3, ráadásul forintra ugyanannyiért, kártyafüggetlen, mint a Spica! (54K)

Sajnos ezek az összehasonlítások után sem tudok dönteni. A 3-ban 667 Mhz-es prockó van, a Spicában 800 Mhz

a 16 millió színmélység a 65 000 ellenében nekem is csak ott jelent valamit, hogy nagyobb a képernyő láthatósági szöge, mert más technológia. A Spicáét láttam, az kicsit ferdén tartva kivilágosodik. Ez csak feltéltelezés,mert az újat egyáltalán nem láttam, de a 65K-ban sem vagyok teljesen bizonyos. Sajnos a net tele van téves adatokkal, minden téren! :(((

◄ Viktor ha tökös, kijelenti hogy a NOKIA csak MALÉV gépeken hagyhatja el az országot !!! ►

(#18029) bokrosolajos válasza duffbeer (#18024) üzenetére

bokrosolajos
(senior tag)

Igen, tudom, hogy jó kis eszköz a Spica, mert mint írtam, eddig az volt nálam is ár/teljesítményben az első :R

(#18030) duffbeer válasza legiaap (#18023) üzenetére

duffbeer
(őstag)

Érdekes, hogy a linkelt oldalon ez áll a 5800 alatt:
"upgradable to v2.2"
Gyengébb proci van benne, az igaz, hogy 256 RAM és mégis várható rá a 2.2...
Talán lesz Spicára is.:)

(#18031) duffbeer válasza bokrosolajos (#18028) üzenetére

duffbeer
(őstag)

Nemrég linkelt valaki egy videót, ahol az iphone (vagy touch?? :F ) láthatósági szögét hasonlították össze a Spicával és bizony alul maradt az Apple.
Talán a 2.2-es Android miatt hajlanék az 5800 felé, ha biztosan tudnám, hogy Spicára nem lesz.

[ Szerkesztve ]

(#18032) kali válasza bokrosolajos (#18028) üzenetére

kali
(PH! félisten)

anno a spica megjelenésekor szoftveresen (is?) garantált volt a 65k, hiszen az 1.5 android nem tud többet!

GEMINI PS-626USB Professional DJ Mixer, kábelek, átalakítók...stb eladó! http://href.hu/x/csoe

(#18033) bokrosolajos

bokrosolajos
(senior tag)

Taláéltam egy jó kis videot az 5800-ról
Ebben végig a Galaxy S-hez hasonlítják, Az a Spica, vagy a nagyobb testvér?
Az utolsó mondatokat nem értem tisztán, amikor kifejezetten az áráról beszélnek :o Mintha azt mondaná, jobb paraméterei vannak mint a Spicának (de lehet pont fordítva?)

Láttam összehasonlítást az iPhone-nal és szinte teljes egészében ugyanolyan a Galaxy Spica, persze az amerikai zoomos finomságait leszámítva :)

(#18034) kali válasza bokrosolajos (#18033) üzenetére

kali
(PH! félisten)

a galaxy spica az i5700, a galaxy s pedig az i9000 - azért nem mindegy... :U

GEMINI PS-626USB Professional DJ Mixer, kábelek, átalakítók...stb eladó! http://href.hu/x/csoe

(#18035) Shad0w válasza bokrosolajos (#18033) üzenetére

Shad0w
(őstag)
LOGOUT blog

Hát, én azt már tudom, hogy soha nem fogok olyan kapacitív touch screeen-es telefont venni amelyiken nincsen fizikai hívás fogadó és elutasító gomb, ugyanis vezetés közben ha tartóban van a telefon akkor a touch screen használhatatlan (előrehajolva megmarkolni a tartóban a telefont meg elég veszélyes vezetni). Ezt bárki kipróbálhatja, hogyha leteszi az asztalra és csak a kijelzőjén ér a telefonhoz akkor nem fogja tudni az elhúzó bigyóval unlockolni a bill. zárat (vagy egy akármilyen rajzolóprogramban lehetetlen folyamatos vonalat húzni, ha egyáltalán lehet).

(#18036) darthsmoke

darthsmoke
(kvázi-tag)

Sziasztok!
Hol lehet kártyafüggetlenül 54e Ft-ért Spicát venni hivatalos forrásból?
Üdv.

(The Joker)

(#18037) bokrosolajos válasza duffbeer (#18031) üzenetére

bokrosolajos
(senior tag)

Megnéztem az Android 2.1 és 2.2 összehasonlítást. Ennyi különbségért számomra értéktelen a változás.

Ha a 2.1-est ingyen felteszik a Spicára, akkor vszínű az mellett döntök

Habár, a fejhallgató kimenet a 3-ason nagyon jól jönne, az autóban a fejegységbe csatlakoztatva az iGO ott 'beszélne' :D

(#18038) bokrosolajos válasza Shad0w (#18035) üzenetére

bokrosolajos
(senior tag)

Igazad van, a HTC-vel nem volt ilyen gond, amikor navigáció futott és hívást kaptam, zöld gomb és beszélgetés... Tényleg jól jöhet az a plusz két fizikai gomb

(#18039) feri1014 válasza bokrosolajos (#18037) üzenetére

feri1014
(senior tag)

Hát a képeken csak az nem látható, hogy mennyivel gyorsabb az egész... :U Sztm ha itt bárkit megkérdezel, hogy 2.2 vagy elég lenne a 2.1 neki egyértelmű választ kapnál...nem véletlenül reménykedünk a 2.2-ben. :U

Szóval gondold ezt át még egyszer, kép alapján dönteni vicces...

[ Szerkesztve ]

"Mindegy, hogy egy centivel nyersz, vagy egy mérfölddel. Ha nyersz, nyersz." Samsung Galaxy S II

(#18040) Drachoo válasza bokrosolajos (#18037) üzenetére

Drachoo
(senior tag)

jujj kép alapján dönteni egy szoftver tudásáról... :Y

[ Szerkesztve ]

(#18041) feri1014

feri1014
(senior tag)

A samdroid fórumán a Touchwiz 3 elérhető Spica-ra. Szvsz elég kellemesre sikerült. Valamivel lassabb az oldalak közötti lapozás mint a launcher pro esetében, de teljesen jól használható a cucc. Annyi, hogy a Samsung widgetek nem elérhetőek. :)

"Mindegy, hogy egy centivel nyersz, vagy egy mérfölddel. Ha nyersz, nyersz." Samsung Galaxy S II

(#18042) bokrosolajos válasza Drachoo (#18040) üzenetére

bokrosolajos
(senior tag)

Köszi, hogy ennyire együgyűnek nézel!
Az nem jutott eszedbe, hogy az illusztrációig valahogy el is kellett jutni? :Y

Tessék négy pontban összefoglalható a 2.2 újdonsága 2.1-hez képest

Ebből mi az a funkció,ami nem nélkülözhetetlen?

A gyorsaságról meg annyit, hogy nem a KERNEL gyorsabb, hanem a javascript futtató interpreter! A weboldalak betöltődésekor a javascript töltés, indítás viszi el a legkevesebb időt, eleve a médiafájlok letöltése százszor lassabb. Jó hogy gyorsabban fut a javascript de ez pont olyan nesze semmi fogd meg jól feature ...

Ami hasznosabbnak tűnik,hogy applikáció végeztével gyorsabban ürítődik a memória

De azt sem hiszem, hogy a használat közben váltogatható többnyelvű billentyűzet akkorát dobna az eladásokon, viszonylag kevés ember váltogat törökről szerbre SMS írás közben :D

A hotpsot lehetőség sem akkora nagy valami, ha az egyik gépet mini USB kábellel direktbe kell kötni a telefonnal, gyanítom nem sokan mászkálnak kábellel a zsebükben

A LED működtetési lehetősége video készítése közben sem olyan lányeges dolog, pláne ha alapul vesszük, milyen gyenge minőségű felvételt lehet készíteni

Ki ne felejtsem a "Exchange Calendars are now supported in the Calendar application" funkciót, ez minden bizonnyal a legfontosabb szempont ami alapján dönteni kell a két OS között :DD

Szóval, nem találtam olyat, ami egyértelműen meggyőzne arról, hogy 2.2 miatt döntsek egy készülék mellett, legfőképp,ha a 2.2 akár a 2.1-est futtató készülékeken is megjelenhet - persze az új HW miatt ezt egy darabig úgy sem fogják nyilvánosságra hozni, valószínű. 2.2 egyelőre nem érv, de természetesen megfontolandó

(#18043) joc-cod

joc-cod
(tag)

Nah, megvolt az első automata újraindulása a telefonomnak... 313 óránál járt kb az üzemidő.

Bár nem csodálkozok... Már a market se ment. Szinkronizálni se tudott.. most újra indulva, minden megy pöpecül. :)

[ Szerkesztve ]

(#18044) CHIPman válasza bokrosolajos (#18028) üzenetére

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Érdekelne, hol lehet 54k-ért Spicát kapni. :F

Új, minőségi pótakku bármilyen telefonba! http://bit.ly/H7YSUN

(#18045) Drachoo válasza bokrosolajos (#18042) üzenetére

Drachoo
(senior tag)

Hogy kinek milyen funkció fontos mindenki maga dönti el. Nem néztelek együgyűnek csak azt gondoltam hibás következtetést vontál le. :U

(#18046) feri1014 válasza bokrosolajos (#18042) üzenetére

feri1014
(senior tag)

Egy ilyen komment után, amiben képeket mutogatsz milyen reakciót vártál? A saját véleményed meg el lehetne mondani normális hangnemben nem ilyen kioktató stílusban. Az, hogy kinek mi a fontos az egy másik dolog, Van akinek igen is számít a hotspot vagy az App2SD.

Megelőztek... :U

[ Szerkesztve ]

(#18047) darthsmoke válasza CHIPman (#18044) üzenetére

darthsmoke
(kvázi-tag)

Engem is, bár közben találtam:

[link]

Szállítási határidő: 1,5-2 hét, és a céget sem ismerem...
Valami "szokványosabb" helyen? :F

Üdv:

(The Joker)

(#18048) feri1014 válasza darthsmoke (#18047) üzenetére

feri1014
(senior tag)

Hát nem túl meggyőző oldal...

Belső memória: 1 GB hova dugták el azt a maradék kb 800 Mb-ot? :DDD

és nem is AMOLED a kijelző

Ez így felejtős...szvsz én innen nem rendelnék

54k-ért szerintem a boltigaris zug gsm boltokban találod meg. Lehet tévedek, de sehol nem láttam még újat ennyiért

[ Szerkesztve ]

(#18049) darthsmoke válasza feri1014 (#18048) üzenetére

darthsmoke
(kvázi-tag)

Csak mert én is láttam az Euronics újságban az i5800 Galaxy 3-at 54e Ft-ért, és bár a Spica jobbnak tűnik pár dologban, mégsem tudok dönteni... :)

(The Joker)

(#18050) feri1014 válasza darthsmoke (#18049) üzenetére

feri1014
(senior tag)

Csak a 54k-s Spica kicsit fura nekem, de az talán elvárható volt, hogy a specifikáció alapján az i5800 ez alá legyen árazva. De, hogy ténylegesen mennyivel gyengébb azt nem tudom.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.