Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#951) Kakumix válasza bob011 (#948) üzenetére

Kakumix
(senior tag)

WinXP + Android SDK + Eclipse + ADT plugin

Az utóbbi kettőt azért írom, mert azok is felmentek lehet, hogy ez is segít, hogy működjön. És csak Eclipse-ből indítva az AVD Manager-t sikerült letölteni a különböző Android SDK és Google API verziókat (vagyis sikerült az android.bat-ot indítva is, de akkor a https protokolt át kellett írni sima http-re).

Legyen szép napod!

(#952) Saint_

Saint_
(PH! nagyúr)

én aszondom,költözzünk át a teszt forumába..

HP EliteBook 8440p + iPhone 4S

(#953) bob011 válasza Kakumix (#951) üzenetére

bob011
(tag)

Köszi, indul akkor a nagy machinálás. Pláne hogy nekem win 7 van.
Ha jutok valamire mindenképp megosztom.

Saint_ : Szerintem a költözés a teszt fórumába, majd szép lassan megtörténik. Részemről figyelem mindkettőt.

[ Szerkesztve ]

Régi kütyüid, hardvereid, szoftvereid vannak - ha megválnál tőlük írj!

(#954) Skynet258 válasza Saint_ (#952) üzenetére

Skynet258
(PH! addikt)

Minek? Itt már összegyűlt cirka 1000 hsz :F

Andro-ID BLOG: http://andro-id.info ** Powered by Samsung Galaxy SII **

(#955) Skynet258

Skynet258
(PH! addikt)

Egyébként az Android SDK alatt hiba nélkül sikerült képet menteni (lásd alant)...

(#956) Saint_ válasza Skynet258 (#955) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

ez a háttér kell :B

azért,mert át fognak zavarni oda

(#957) Plumpy válasza bob011 (#950) üzenetére

Plumpy
(fanatikus tag)

Nemtom, nekem mikor a battery widget 5%-ot mutatott a kis akku ikon még majdnem félig volt. És bírta is akkor még majdnem egy napig... Szóval kizárt, hoyg csak 5% lett volna benne. Fullra feltöltöötem, kiírta, hoyg feltöltve, lehóztam, battery widget már ugrott is vissza 90 %-ra, ikon meg fullon volt. Aztán pár óra múlva a battery widget már csak 80%-on volt, ikon meg még mindig fullon... Nekem egyébként most 3 napot bírt az akku egy feltöltéssel, pedig nyomkorásztam is, és a wifi meg a bluetooth mindig be van kapcsolva. Autosync szintén. Szóval nekem jó az akksi, meg vagyok vele elégedve.

Plumpy - A kultúrbölény

(#958) Kyller válasza Skynet258 (#955) üzenetére

Kyller
(tag)

Ez beautiful widget? Mert azt úgy tudtam csak HTC-sek tudják használni...Vagy nem?

No Bad Religion song that makes your life complete...

(#959) Skynet258 válasza Kyller (#958) üzenetére

Skynet258
(PH! addikt)

A mellékelt ábra azt mutatja, hogy nem :DDD Egyébként a HTC rászólt a srácra aki fejleszti, hogy ne használja ugyanazt a kinézetet, mint az eredeti HTC óra, ezért megváltoztatta a kinézetet - a képen lévő már az új verzió.
Egyébként végül blogot csinálok, már van fent pár program, de a gépen várja cirka 400 app, hogy leteszteljem (konkrétan 700 van a listában, de egy része ugyanazon program különböző verziói). Szóval bővül a lista, találtam már nagyon érdekes és hasznos dolgokat.
Akit érdekel, blog címe az aláírásomban (igez, ez a csúnya reklám helye volt) :D

(#960) Saint_ válasza Skynet258 (#959) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

gyorsan lenne egy kérdésem: háttérkép elérhetőségeket tudsz adni?

közben gyorsan leszedem a Barcade Scannert ;) ;)

(#961) Skynet258 válasza Saint_ (#960) üzenetére

Skynet258
(PH! addikt)

Ha leszdted a barcode scannert, akkor a blogban meg is találod a Backgrounds nevű programot... én azt használom ;)

(#962) devast válasza Saint_ (#960) üzenetére

devast
(őstag)

Gyors kérdés 2:
Indulás után, automatikusan elindít néhány alkalmazást, amiről fogalmam sincs micsodák, kellenek-e nekem, avagy érdemes/szabad-e őket kilőni.
Idézek párat: factory test , wssyncmlnps, servicemodeapp, reboot, google partner valami, ezeken felül néha bekapcsolásnál elindul a java me apps is. <= edit: mindig elindul az is.
Szóval kérdés, rakjam taskkillerbe ignore listára ezeket, vagy lőjem ki indítás után.

[ Szerkesztve ]

Fan of 2nd order harmonics since 2010

(#963) bob011 válasza Skynet258 (#955) üzenetére

bob011
(tag)

Kezd piszkálni ez az SDK, nekem nem megy még mindig.

Írd meg légyszíves, hogy milyen progikat tettél fel és hogy installáltad!
Köszi.

Akár a blogodon is. ;)

devast kilőheted, ami kell neki azt úgyis elindítja megint.

[ Szerkesztve ]

(#964) Saint_ válasza Skynet258 (#961) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

köszi már válogatok :R

devast: én már automatice kilövök mindent, csak úgy is...

[ Szerkesztve ]

(#965) kriszti21 válasza devast (#962) üzenetére

kriszti21
(újonc)

nyugodtan kiőheted semmi baj nem lesz :) én is már mindent autómatikusan kilövök bekapcskor :D

(#966) devast válasza kriszti21 (#965) üzenetére

devast
(őstag)

"automatikusan" mint kézzel, reflexből ? :DDD vagy valamilyen úton-módon egy alkalmazással ?

Fan of 2nd order harmonics since 2010

(#967) kriszti21 válasza devast (#966) üzenetére

kriszti21
(újonc)

reflexből kézzel :D

(#968) Sior84

Sior84
(újonc)

Sziasztok?
A telóm mára lemerült egy szük nap alatt,másfél órás beszélgetéssel,fél óra nettel.Most meg reggeltől megadta magát másfél óra iGO-zástól..Szerintetek vigyem vissza pannonékhoz??Még benne vagyok a 3 napban, bár igy is küldik egy 2-3 napos szervizbe bevizsgálni mert " ők nem tapasztalják a hibát"! :U
Vélemény?
Ja tasmanagerrel minden le van lőve még a 3g-t is kikapcsolva tartom ha nem kell.

(#969) Teko001 válasza Tutu7030 (#881) üzenetére

Teko001
(kvázi-tag)

(#881) Tutu7030:: Azt olvastam, hogy tudnak róla, és javítás folyamatban van. (Talán a honlapjukon írták)

(#895) kispal18: APNdroid-ba van egy olyan (a legújabb verzióba) hogy Keep MMS enabled. Lehet frissítened kell, ha nem a legújabb van fent, és elvileg úgy működnie kell az MMS-nek ha benyomod.

u.i.: Nekem is van egy ilyen kis készülékem :) Nagyon szeretem :) Én is várom a frissítést :D

[ Szerkesztve ]

(#970) Teko001 válasza Teko001 (#969) üzenetére

Teko001
(kvázi-tag)

Látom kispal18 gondja azóta meglett oldva, csak már nem tudom módosítani.

Az iGO-soknak: Érdemes beregisztrálni az iGO oldalán, és feltenni a frissítést a szoftverhez, illetve a frisebb térképet (MO térképhez illetve a szoftverhez a frissítés ingyen elérhető), hátha megoldja a gondokat (a Naviextras Toolbox a Samsung New PC Studio-val ellentétben simán felismerte a telefont gond nélkül :) )

u.i.: szerintem is jobb lenne egy helyen társalogni róla :)

[ Szerkesztve ]

(#971) Kyller válasza Teko001 (#970) üzenetére

Kyller
(tag)

Hol találtál frissítést a szoftverhez? Én se az oldalon, se a toolboxban nem találtam erre vonatkozó dolgot...

(#972) Tutu7030 válasza Kyller (#971) üzenetére

Tutu7030
(őstag)

igo my way
Szoftver- és térképfrissítés

[ Szerkesztve ]

LG Optimus 2X P990 CM-7-11142011-Nightly /Telenor/

(#973) Tutu7030 válasza Tutu7030 (#972) üzenetére

Tutu7030
(őstag)

Lejárt a mod.idő.
Frissítést nekem sem talál.

(#974) Kyller válasza Tutu7030 (#973) üzenetére

Kyller
(tag)

Sőt az utolsó linkben írták, hogy a Beállítások/Névjegy menüpontnál lehet megnézni van e frissítés, de ilyen menüpont nincs...

(#975) Tutu7030 válasza Kyller (#974) üzenetére

Tutu7030
(őstag)

Van ilyen menüpont(lentebb kell scrollozni!). És javítanám az előző hozzászólásom: tényleg van frissítés,csak win7 alatt nem akart összejönni a dolog.Az xp-ről indítva már oké. Éppen most csinálja a biztonsági mentést.

(#976) Kyller válasza Tutu7030 (#975) üzenetére

Kyller
(tag)

Valóban (görög van a falóban...). Tényleg ott van :)
Töltődik is a frissítés...

szerk.: Én a telefonról frissítettem...

[ Szerkesztve ]

(#977) Belus85

Belus85
(kvázi-tag)

Letoltottem egy par open home skint de nem tudom berakni, alkalmazni. Hogy kellene megcsinalni hogy mukodjon?

Honda - The Power of Dreams

(#978) Kyller válasza Belus85 (#977) üzenetére

Kyller
(tag)

Kell hozzá először is az open home progi. Ha azt elindítottad, akkor a kezdőképernyőnél a menügombot megnyomva feljön többek között a Preferences opció, azt kell megnyitni, majd a themes, vagy a skins (már nem tom melyik) opciót választani, ezek után kiválaszthatod azt a skint, amit letöltöttél. Ez után érdemes kilépni az open home-ból, utána visszalépni, hogy minden komponense érvényesüljön.

[ Szerkesztve ]

(#979) Belus85

Belus85
(kvázi-tag)

Azt ertem hogy kell a progi hozza de nem talalom csak skinek stb. Latok. Magat a programot hol keressem a marketen belul? Ha csak siman beirom hogy open home millio dolgot felhoz..

(#980) Kyller válasza Belus85 (#979) üzenetére

Kyller
(tag)

Open home Lite-ot írd be, azzal meglesz!

(#981) Belus85 válasza Kyller (#980) üzenetére

Belus85
(kvázi-tag)

Koszi meglett!

(#982) Vagany válasza Kyller (#976) üzenetére

Vagany
(senior tag)

Nekem a telefon azt írja nem talál frissítést az iGo-hoz, a beállítások-névjegy frissítés-nél .
A jelenlegi verziom: 8.4.2.124036.

[ Szerkesztve ]

http://www.youtube.com/watch?v=c8cl9aMV6Zc

(#983) Teko001 válasza Vagany (#982) üzenetére

Teko001
(kvázi-tag)

Nekem is az a verzió van fent, így nálam se talál frissítést..

Térképekből meg "Magyarország 2009.09", illetve egy "Alaptérkép 2009.02"

(#984) attszil válasza Teko001 (#983) üzenetére

attszil
(újonc)

A tel. nekem is azt írta, de telepítettem Naviextras Toolbox programot, csatlakoztattam a telefont és írta is egyből, hogy van frissítés. Most 8.4.2.124036 Dec 11 2009 a verzió (előtte 6.havi volt), emellett telepített
egy a licencek között látható Samsung i5700 Amigo NNg Hugary 0906 nevű csomagot amire telepítéskor majdnem 150MB-ot írt.

(#985) Zune válasza attszil (#984) üzenetére

Zune
(lelkes újonc)

És az mi tud?

A zsenialitásnak vannak határai, bezzeg a hülyeség az nem ilyen korlátozott.

(#986) attszil válasza Zune (#985) üzenetére

attszil
(újonc)

Itthon a fotelben nem vettem észre semmit, kerestem egy a közelünkben (Márkó elkerülő és híd) már a tavaszal átott új útszakaszt, de most sem tudja.

(#987) kaller1

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Akit érdekel,a BT fájlküldés probléma ezzel kipipálható: [link]

Valaki letesztelhetné,hogy megy-e a spica-on. :)

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#988) Teko001 válasza attszil (#986) üzenetére

Teko001
(kvázi-tag)

térképeket is frissítetted? (nekem azt is felajánlotta)

(#989) Teko001 válasza kaller1 (#987) üzenetére

Teko001
(kvázi-tag)

Nem működik Spican.

"Device not supported! Your Samsung device, currently is not fully supported by this program due to Bluetooth bugs of the underlying platform. However this software will work correctly when your device will be upgraded to Android 2.0 (Eclair)!!! You must ask to Samsung itself when and how to upgrade the firmware of this device."

(#990) kaller1 válasza Teko001 (#989) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Kár. :(

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#991) attszil válasza Teko001 (#988) üzenetére

attszil
(újonc)

Igen, azért is lett 11. havi, de nem tudom miket változtatott mióta megvan nem volt alkalmam hosszabb úton próbálni, így meg most nem fogok változásokat sem észrevenni.

(#992) Forum user

Forum user
(újonc)

Sziasztok!
Tudja valaki hogy a HTC Hero-hoz hasonlóan, a Spica-an mikor lehet majd Flash Player-t telepíteni?

(#993) Teko001 válasza Forum user (#992) üzenetére

Teko001
(kvázi-tag)

Én azt olvastam az interneten, hogy elvileg jövő évben jön rá valamikor Flash.

(#994) bob011

bob011
(tag)

Ötlet arra hogy lehetne az e-mail-eket is úgy megnézni, ahogy az üzenetek jelennek meg? (chat-szerűen)

(#995) Teko001 válasza bob011 (#994) üzenetére

Teko001
(kvázi-tag)

Levél vagy a Gmail alkalmazás ami alapból rajta van? Annál jobban szerintem nemnagyon lehet megjeleníteni ekkora képernyőn. Vagy hogy gondolod?

(#996) Forum user válasza Teko001 (#993) üzenetére

Forum user
(újonc)

Köszi!
Majd figyelek... :R

(#997) DorianGray

DorianGray
(lelkes újonc)

Nah nagy nehezen összehoztam én is ezt a screenshotos dolgot, bár így utólag belegondolva nem volt olyan bonyolult.

Full leírás:

HOW TO MAKE SCREENSHOT ON ANDROID BASED PHONES

És íme a főképernyőm jelenlegi állapotában: (Beautiful Widget-tel felfegyverkezve)

Az a kis karika bal oldalt alul a Launcher Dock nevü alkalmazás, amibe 8 shortcut-ot lehet beállítani, majd ha rányomsz így kör alakban előjönnek:

LAUNCHER DOCK screenshot

[ Szerkesztve ]

(#998) Shkiz0 válasza DorianGray (#997) üzenetére

Shkiz0
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szép, de ezt már pár perce msn-en megbeszéltük. :)

Egyébként jövő héten én is belépek a klubba. :C
Viszont egy leendő tulaj nézze már meg nekem hogy meglehet e azt csinálni hogy pl az sms-eket, vagy híváslistát stb, csak jelszó megadása után lehet megnézni.
A mostani samsung u700-am, (és a legtöbb teló) alapból tudja.
Jó lenne ha a spica is alapból tudná, nem pedig app formájában, mert ugye az app kijátszható. (jó épp a gyári is de az nem olyan könnyen)

[ Szerkesztve ]

Új hardverek, kellemes árakon - EVGA MSI POV GTX 670 elérhető - MSI R7850 TWIN FROZR 2GD5/OC PCI-E 69 500

(#999) Teko001 válasza Shkiz0 (#998) üzenetére

Teko001
(kvázi-tag)

De mi nem voltunk msn-en :p

kepernyofeloldasnal minta (9 pont amit elore beallitott sorrendbe kell osszekotni -nem feltetlen egymas mellettiekkel) megadasara van lehetoseg ezen az android verzion (kesobbi lehet mar tud ilyet)

(#1000) norbesz74

norbesz74
(senior tag)

erdemes venni ilyet?

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.