Pont most akartam beírni,hogy igen,simán csak másolni kell. 
Köszi mindkettőtöknek 
[ Szerkesztve ]
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
Pont most akartam beírni,hogy igen,simán csak másolni kell. 
Köszi mindkettőtöknek 
[ Szerkesztve ]

Ha valakit érdekel a thunderbird szinkron itt vannak a kiegészítők:
Zindus ez a gmail címjegyzéket húzza le
Lightning + Google provider ezek működnek TB3 alatt is, ezek meg a Google Calendart tolják bele.
Calendarnak nem kell nyilvánosnak lennie, és Lightning-ben a google calendar iCAL címét kell megadni.
[ Szerkesztve ]
Plumpy - A kultúrbölény

A következő a webcím: android.naviextras.com/dlapk

Ezzel tudod szinkronizálni outlookkkal a google calendart. Kicsit feljebb meg leírtam a Thunderbird 3-at...
[ Szerkesztve ]
Plumpy - A kultúrbölény
Azaz 

Sziasztok!
Azt tudja valaki, hogy a képernyőről letörölt dolgokat hogy lehet visszaállítani?
Konkrétan a gugli keresőt távolítottam el a képernyő tetejéről és azt nem találom.
Köszi előre is.

A homescreen üres részén hosszan nyomva,
widgetek
keresés
http://www.youtube.com/watch?v=c8cl9aMV6Zc

Köszi!
Ja nagyon kézenfekvö volt pedig...
Ha valakit érdekel: megjelent a navitel androidos verzioja (lehet vle saját terképeket futtatni pl túrázáshoz)
Én is bent vagyok a klubban, ezt a hszt is a telóról ìrom.
Azt tudja valaki, hogy a névjegyek csoportosítását hogy lehetne kinyerni a gmailból?

A group ou alkalmazásban lehet csoportot létrehozni, ezeket látom is a PC-n. Viszont a pc-n létrehozott csoportokat nem emeli rá a telefonra. Tehát a szinkron egy oldalú.

Valaki be tudná másolni, hogy a Pannonos Galaxinál hogy vannak a Net és MMS beállítások? Én levadásztam netről, a net működik, MMS-t fogadok, de MMS küldés nemmegy...
Egyáltalán külön internetes hozzáférési pontot kell beállítani, és külön MMS-est? Vagy egybe a kettő? Vagy mi van? Iszonyúan idegesít, hogy nem megy az MMS küldés.
Plumpy - A kultúrbölény

Na, közben sikerült. Aleírásokkal ellentétben az MMS port nem 9021, hanem 8080... Átírtam, és azóta jó.
Plumpy - A kultúrbölény

Itt megtalálod! 
Szerk: Látom sikerült, akkor a leírás hibás.. 
[ Szerkesztve ]
Közérdekű: http://hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/
[link] Az első méretreszabott fólia... 
nem szok valaki rendelni ebayről,és szeretne magának egy ilyet?kisegíthetne 
[ Szerkesztve ]

A bluetooth nem akar működni. Először csont nélkül ment, aztán éjszakai töltést (kikapcsolva) követő tegnap reggeli bekapcs után, nem volt hajlandó bekapcsolódni. Sem a "switchers"-ből, sem a beállításokból. Egy hard reset meoldotta tegnap a problémát, azonban a tegnap esti kikapcs után, ma reggel ismét nem kapcsolható be a bluetooth funkció. Hiába nyomok rá hogy bekapcs, egy villanás (tehát érzékeli a megnyomást), és semmi. Mocskosul idegesítő..
alkalmaz,elhárít,improvizál

Szia! Én azt hiszem ebbe fektetem életem munkájának gyümölcsét. Esetleg jut neked is belőle (18db=3EUR postaköltséggel
).
Legyen szép napod!

A Martin Fields ezek szerint nem volt jó (amit linkeltem a hírdetésedben)? Mert én arra pályázok, az jó minőség. Egyébként beszálltam én is a klubba végül, az Omniám meg eladó 
Mod: most olvasom, hogy nem egyforma a kialakítás... shit, akkor vadászni kell mást.
[ Szerkesztve ]
Andro-ID BLOG: http://andro-id.info ** Powered by Samsung Galaxy SII **
**csába,ez jobban megéri,de már megrendelte nekem Winner bácsi amit linkeltem,kiváncsi vagyok milyenek lesznek.Ha szar az enyém beszerzek ilyet,mint te.Megmondom őszintén német ebay oldalt nem is dobta ki a gugli.. És köszönöm a felajánlást,igy már tárgytalan,de aztán lehet hogy mégis élni fogok vele,de a számok szerint jutna mindünknek a fóliák többen vannak mint mi tulajok a topikban 
Skynet:üdv a klubban.Milyen a windows után?
[ Szerkesztve ]

Simább gördülékenyebb, logikusabb... soroljam még?
Jobb az tuti, részemről megérte váltani. Ismerkedem a cuccal, de eddig teljesen rendben van 

Gyanítom, hogy nem a piacon kapható legjobb minőség, de izgat, hogy mit árulnak ennyiért 
Az enyémen van gyárilag fólia, de több buborékot is csomagoltak alá, így nem túl esztétikus.
Legyen szép napod!

Valaki meg tudná mondani, hogy számítógépre kapcsolva hogyan tudom módosítani a telefon tartalmát? A képekre, zenékre és videókra gondolok. Nincs kártyaolvasóm. Ha beállítom a telefonban, hogy usb-kapcsolat csak háttértár módban, akkor megjelenik a sajátgépben, de azt írja, hogy helyezzek be egy lemezt, ha rá kattintok... ezzel a sz*r pc suittal meg semmit nem lehet csinálni.
E=mc² -- "BMW: Technik, die begeistert und Freude am Fahren."

Mikor rádugod a gépre, a főképernyőn felül a szürkes sávon baloldalt megjelenik egy USB jel. Húzd le a képernyőt, tapicskolja az USB-s üzenetre, és csatlakoztasd / mountold. Utána Win alatt tudod írni olvasni az SD kártyát. Viszont a telefonon addig nem működik, ezt a múltkor vettem észre.... Tréfás. Módosítani mit akarsz a telefonon? A PC Suittal semmit nem fogsz tudni, az tuti...
Plumpy - A kultúrbölény

Srácok, Omniáról névjegyeket hogyan tudok egyszerűen áthozni? Képekkel együtt kéne...
A Pc studio szépen átvette, de ugye az meg nem ismeri a Galaxy-t.
Jöhetne friss pc studio már végre.
Képet is átvinni nagyon jó kérdés.. Nem tudsz guglival szinkronizálni az omniáról?

Köszi szépen! (Eddig symbian-t használtam, nagyon hiányzik és ez még nagyon új.)
Írtam, hogy a képeket/zenéket/videókat akarom le- és feltölteni a telefonra, semmi mást.
E=mc² -- "BMW: Technik, die begeistert und Freude am Fahren."

sziasztok! megvettem.kezdek visszaolvasni, hogy mik kellenek, de mi is az alkalmazáskezlő, ami a marketen free, de kell a többi progi telepitéséhez?
HP EliteBook 8440p + iPhone 4S
Akkor neked is üdv
Én pl andexplorert használok erre,de van pár féle még.Vagy Linda,de nekem ő nem jött be

Alkalmazás kezeleő/file manager, én az ASTRO-t ajánlom, van benne minden, még process killer is és free. Egyébként nem szükséges, ha csak telepíteni akarsz progikat, egyszerüen rákeresel vmire a marketen, és onnan rögtön tudod telepíteni is. Ha el akarod távolítani, akkor a beállításoknál az alkalmazások kezelésénél tudod, vagy a marketen a my downloads-nál.
No Bad Religion song that makes your life complete...

köszönöm szépen! akkor azt le is rántom. fring már lennt van. na akkor nekiállok az installnak 
Kyller! köszönöm! de azért kell, mert nyilván lesz program, amit nem a marketröl szedek le 
nekm van a kijelzön fólia, de nagyon korrekt, nem olyan, ami lejön 20 perc alatt
[ Szerkesztve ]

Srácok! a sim kártyán lévö neveket hogy tudom elővarázsolni a galaxy-n? 
ill. egy programból hogy kell kilépni?
[ Szerkesztve ]
Simán a viszanyíllal,vagy a home gomb-val.Ha a teljes process-t akarod kelleni fog egy Taskiller is hozzá.Névjegyzék-->menü gomb--->importálás simről.
Ti beregiztétek a készüléket samsungékhoz?
Plumpy:ez nekem is igy volt sajna.Valamit nem vett át.Jellemzően azokat a neveket,amiben ékezetes karakter volt.
[ Szerkesztve ]

Belépsz a névjegyzékbe, menü gomb, es névjegyek importálása. Utána lehet olyat, hogy összes név, de nekem sokat nem vett át...
Plumpy - A kultúrbölény

Az omnia után kézben milyen a telefon?Méretre gondolok.
Közérdekű: http://hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/

kösz fiuk, megis van és a taskkillert is leszedtem....
leszedtem még az APNDroid-ot is... hol tudom aktiválni/telepiteni/ használni?
[ Szerkesztve ]

APN droidnak ki lehet tenni widgetét az asztalra, (Üreshelyen nyomva tart, widgetek, APN Doid) az tapicskolásra tilt vagy enged, vagy az alkalmazás ikonját is kirakhatod, és nyomkodhatod ott is. Notifications-t pipáld be, és akkorkijelzi a taskbaron,hogy GPRS OFF vagy ON.
Plumpy - A kultúrbölény
bármit kitehetsz az asztalra,vagy ugyan igy,vagy a menüben hosszan nyomva az adott ikont. 

Én tudom...

Plumpy - A kultúrbölény

köszi! de nincs meg
azt irja, hogy check in the notification window... sehol sem lelem.. közben a főkápernyőre kitette valahogy véletlenül két google keresőt is.. eltüntetni hogy tudom?
bocs a sok kérdésért, de annyira uj 

Még ezeket néztem ki magamnak az ebay-en:
[tartó zsebbe]
[tartó övre]
[kábel]
[autóstartó]
Ha érdekel valakit ezek közül valami és budapesti, rendelhetünk együtt is, a postaköltség úgy talán olcsóbb.
[ Szerkesztve ]
Legyen szép napod!
rákattyintasz a keresőre,nyomva tartod,amig meg nem jelenik a kuka,aztán csak belehúzod.
A képernyő tetejét húzd le,ott lesz az,vagy a menüben.
Plumpy:csak kiegészítettem a mondanivalódat 

köszi!!!!
már csak APNDroid legyen meg valahogy

Adatkábel minek?Nem kaptál hozzá?Tokot kapott tegnap,egy nokia zsákot.Durván jó minőségű valami 6288-hoz van gyárilag.1500-ért nagyon megérte.De az az autós tartó érdekelhet fizukor,idénre kiköltekeztem a keretet 

Hol kell beregelni?
a notification "window" a kijelző tetején lévő csík (ahol a térerő,wifi,ect van kiirva)húzd le,ugy mint a menü gombot a kijelző közepén.
Ott kell lennie
[link] itt a regisztráció.
[ Szerkesztve ]

addig oké, de töröltem már az értesitéseket, és most se nem szedi le ujra, se nem találom sehol.... Astroba hol keressem? 
Jah értem
Azt nem tudom hova telepíti,szóval nem tudom astroban hol keresd,de a menübe is kirakja az ikonját,ha feltelepült.Ott nincs?(névsorba rendezi)
Esetleg próbáld meg uninstalálni:beállítások;alkalmazások;alkalmazások kezelésében megteheted.Ha ott sincs akkor egy restart után talán meglesz.Ha ugy sem akkor passz.
[ Szerkesztve ]

nincs, pont ez a parám
na hova tovább? 
akkor restart... meglássuk máris.
[ Szerkesztve ]

Igen, ha felhúzod a program menüt, akkor ott kell lennie. Megnyomod 1x és akkor fönt kiírja hogy On vagy Off.
[ Szerkesztve ]

megvan
na jól van alakul.. köszi fiuk!!!!
boldog karácsonyt 
Elvileg.. csaknem olyan vaksi,hogy nem veszi észre 
Más:[link] műkszik wifivel és 2g/3g hálózattal is 

Adatkábel: több helyen is használnám és nem szeretném hurcolászni. Nem szeretem a zsákokat inkább az övre csíptethető tartókat preferálom, nem is valószínű, hogy rendelek a zsebbe tehetőből. Rendeltem még egy 8GB class 6-os microSD kártyát USB olvasóval további ~3300Ft-ért, ha működik szerintem megérte 
[ Szerkesztve ]
Legyen szép napod!