Nem tudom, mi lehet a gond az mms-el. SE telókban bonyolultabb és több menüben is be kell állítani (kapcsolatok + üzenetek), de nem volt gond vele - igaz, a szolgáltató leküldte konfigurációs fájlban rá. 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
villig
(lelkes újonc)
ezen túl vagytok már?
APN: mms.vodafone.net
Proxy: nincs
Port: nincs
Felhasználónév: nincs
Jelszó: nincs
Szerver: nincs beállítva
MMS központ: http://mms.vodafone.hu/servlets/mms
MMS-proxy: 080.244.097.002
MMS-port: 8080
MCC: 216
MNC: 70
Hozzáférési pont típusa: mms
Hitelesítés típusa: Normal(PAP)

Piás
(kvázi-tag)
igen ezeket már többször is próbáltam de nem müködik.
De megpróálom mégegyszer
[ Szerkesztve ]

villig
(lelkes újonc)
az utolsót próbáld "nincs"
authentitacion type
[ Szerkesztve ]

Piás
(kvázi-tag)
Semmi, se igy se úgy, már rengteg beállítást kipróbáltam...

ruadi
(lelkes újonc)
Hello!
Tudom nem ez ma a legfontosabb kérdés de engem nagyon érdekelne...
Az lenne a kérdésem h. mennyire igaz az h. a jövőben a független Spicákhoz nem lesz Igo??
Én bementem a Westendbe és mindkét üzletben azt mondták h. ők Igoval árulják és nem tudnak arról h. ez változni fog... mondjuk az új fwről sem tudtak semmit mondani..Azért kérdezem mert ha jövőben is adnak hozzá navigációt akkor megvárom míg az új fwvel lehet majd kapni...bár lehet biztosra megyek és megveszem most aztán majd itthon frissítem...

villig
(lelkes újonc)
Most még az ugrott be , hogy az APNdroid- nál persze ha használod nézd meg a pipát az mms-nél
[ Szerkesztve ]

villig
(lelkes újonc)
keress rá !!itt valahol kb 100-at vissza feszegették az IGO témát .
Így már el sem küldi.

villig
(lelkes újonc)
valamikor ez függetlenen telón működött? vagy fw csere-bere óta nem megy?

Piás
(kvázi-tag)
Nekem nem müködött ezen a telón, de (4895)Zsombe neki automatikusan beállítódott s neki is független a telója.

Zsombe
(tag)
Nem tudom, hogy a Westendben melyik Samsung boltokban jártál. Én szintén ma voltam a "nyugatvégben" lévő Samsung Mobile-ban és ott képben voltak a hivatalos 2.1-es FW frissítéssel kapcsolatban, elmondásuk szerint 2-3 hét múlva jön (egyébként ezt pont pár hsz-szel ezelőtt írtam....).
Holnap lesz 2 hete, hogy újonnan, függetlenül vettem meg a Spicat, de én már akkor sem kaptam hozzá iGO-t. Bár annyira nem is hiányzik.
''Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon és belehalni a röhögésbe.'' - Boris Vian

Zsombe
(tag)
Így van, ahogy mondod! Nekem azokkal a beállításokkal tökéletesen működik, amit korábban beírtam ide.
''Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon és belehalni a röhögésbe.'' - Boris Vian

TsEeGaH
(lelkes újonc)
Üdv!
Alapvetően két teljesen különböző stílusú telefon között vacilálok. Az egyik a Spica, ami nagyon vonzó az android miatt, a másik pedig az LG Arena ami nagyon vonzó minden más miatt
A kérdéseim:
Zeneileg mennyire jó a telefon? Gondolok itt az elérhető szoftverekre (van már EQ?) illetve a tartozék fülesre.(Jó lenne egy hozzáértő ember véleménye, akinek volt már dolga komolyabb fülessel/zenelejátszóval)
Az Android SDK-ban lehetőség van elérni a telefon hardvereit? Gondolok itt olyanra mint pl Symbianban webkamera progi, vagy lámpa funkció stb..
A legkényesebb pont pedig a sebesség... Erre nagyon érzékeny vagyok mind PC-nél, mind telefonnál. Olvastam, hogy 1.5 ös Androiddal nem az igazi a telefon, de szeretnék több véleményt hallani a 2.0/2.1-es frissítésekről.
T-mobilenál adják hozzá az igo-t? Memóriakártyát?
A válaszokat előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]

ruadi
(lelkes újonc)
Nem tudom én délelőtt voltam bent kb fél11-11között akkor nekem még azt mondták amit írtam h. a náluk kapható készüléket igoval értékesítik és az új firmwareről nem tudnak semmit.. és szerintem egy helyen voltunk meg itt is igoval árulják...
Azért kösz h. válaszoltatok...

ruskop
(fanatikus tag)
Véleményem:
A füles atom tuti (más telefonokhoz képest), progikat meg annyit töltesz le ingyen a Marketről amennyit csak akarsz.
Van neki hardver teszt része ha jól tudom a *#0*# (segítsen ki valaki ha tévednék)
Az 1.5 az tényleg nem az igazi firmware de én feltettem egy 2.1-et és szinte mindent tökéletesre optimalizáltak.
T-Mobilra nem tudok válaszolni én mindíg függetlenül veszem teló boltokban a cuccom.
ui: A Spica-t és az Arenat egy lapon még említeni se lehet. Ez persze az én véleményem. A spica valamennyire nyitott rendszerű az Arena zárt rendszerű. Sok féle telót kipróbáltam már (symbian, windows, iphone, stb.) de azt kell, hogy mondjam: Spicat nem bántam meg, hogy megvettem és véleményem szerint még az iphone-nál is jobb. Én maradok az androidnál az tuti.
Rákkenroll !!!
Nem, 1.5 alatt sem ment az mms.

futureboy
(lelkes újonc)
HI!
Én ma egy hete vettem a MM-ban, és adtak hozzá IGO-t, sőt hegyekben állt náluk, láttam a kupac dobozt, mindegyiken ott volt a matrica, hogy IGO-val!
Március19-én hivatalosan is elérhető lesz az Android 2.1 update Samsung Spica készülékekhez! 
Honnan az infó?
Na, abból kell majd nekem egy rootolt változat, és akkor boldog leszek.

8nemesis8
(PH! addikt)
Erről jöhetne valami link vagy honnan vetted!?

sirály69
(fanatikus tag)
Már alig várom.... 
Keress privátban, azt hamarabb látom!

A.J. Crowley
(fanatikus tag)
Zeneileg: Egy Sony Ericsson HPM-70-est szerintem nem tud überelni, nekem a lábdob nagyon püffögősen hangzik, nem a gyomormarkoló mély dübörgés, de összességében jó, kellemes minőség.
Memóriakártya: egy 2 Gb-st adnak T-mobile-nál, amin az iGo is rajta van (miért van az az érzésem, hogy amit a gyár csomagol, azt kiveszik, és betesznek egy iGo-t?
)
Sebesség: egyedül a fektetett gépelésnél tapasztalok torpanást, meg a 3D játékoknál. Remélem majd a 2.1-gyel optimalizáltabb lesz.

Drachoo
(senior tag)
Szia! Honnan van az info? 

Skynet258
(PH! addikt)
Ha csak a 2 Gb-ost kaptad meg, akkor jól érzed, ugyanis a Pannonnál adnak egy Samsung feliratú, 1 Gb-os kártyát, plusz a 2 gigásat, ami az IGO-hoz van 
Andro-ID BLOG: http://andro-id.info ** Powered by Samsung Galaxy SII **

BloodRay
(PH! addikt)
Ha tényleg nincs a dobozban, akkor sürgősen menj be reklamálni a T-mobile-hoz, mert én is ott vettem néhány hete és 2 memóriakártyát adnak a készülékhez!
(#5006) ruadi -> Sokat ne várj, mert sehol sem fogják ezen túl iGo-val árulni! A bent lévő iGo-s készletek még kimennek, aztán marad a naviprogram nélküli kiszerelés.
Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

Sword
(kvázi-tag)
Ezért az iGo-ért meg bűn lenne fizetni, annyira rossz.
The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
Én függetlenül vettem a telefont, csak 1GB-os kártya volt hozzá és semmi igo.

Jadro
(PH! addikt)
Kérdés hogy kifizettették veled azért az IGO-t és lenyúlták, vagy annyival olcsóbb is volt?
Samsung Galaxy S2 - 4.0.4 CyanogenMod 9 - Nightly build

futureboy
(lelkes újonc)
Valóban így van, a média marktban is benne volt +1 gigás memóriakártya!

faragob
(újonc)
Üdv!Segítsetek...filmnézésre a Meridian playert használom. Szépen kezeli a feliratot, de az ékezeteket nem szereti...hogy tudom rávenni, hogy szeresse? Olvastam anno, hogy az sd kártyára kell valamit másolni, vagy valami ilyesmi...Végigböngésztem a fórumot, de semmi megoldást nem találtam...

TsEeGaH
(lelkes újonc)
ruskop és A.J. Crowley köszönöm a válaszokat!
Azt hiszem kezd egyre jobban meggyőzni a Spica, bár részemről egy 8 gigás memóriakártya még kelleni fog hozzá.
Március19-én hivatalosan is elérhető lesz az Android 2.1 update Samsung Spica készülékekhez!
Az ilyen hivatalos frissítések elérhetőek egyből T-Mobile-os modellekre is, vagy legalább "illegálisan" rá lehet valahogy tolni a 2.1-et?

Yoshida
(tag)
"Ubuntu-t használok, és szerném a a laptopon lévő netet wifi-n megosztani hogy a telefonon is legyen wifis net."
Ha jól értem ad-hoc wifi kapcsolatot csinálsz a notin, ahhoz sajna az android nem tud csatlakozni (1.5 biztosan nem). Van rootolt telefonokon valami bonyolult megoldás, amivel állítanak a wifin, és utána megy, ennyit találtam "megoldásként". (mondjuk engem felbosszantott, nem tudok netet varázsolni a telefonra ad-hoc wifivel, usbvel se, csak ha egy hot-spothoz csatlakozok)

Drachoo
(senior tag)
Szia!
Általában az ilyen frissítések megérkeznek a hálózat függő telefonokra is csak később és a szolgáltatótól lehet beszerezni. Ez nem 100%, de én így tudom. 

mfaka
(kvázi-tag)
Én ennyit találtam a témáról. Igaz itt WM 6-os a teló, de az elv ugyanaz. Hátha valaki ki tud belőle hámozni mit, én még nem próbáltam...
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=428393

mfaka
(kvázi-tag)
[link]
Itt sikerült egyeseknek.

TsEeGaH
(lelkes újonc)
És a "kalóz" verzió fel megy T-Mobile-os modellre? Mert ahogy magam ismerem elég valószínű, hogy nem akarom 1.5-el használni, ha már van 2.1 is
. Főleg, hogy alapból szimpatikusabb lenne az angol nyelv.

Drachoo
(senior tag)
A nyelv visszaállítható angolra, és is úgy használom. Gondolom felmegy a nem hivatalos os is...

Mcfery
(tag)
Hi!
Ne bántsd a telón lévő IGO-t, sztem egészen jól használható.
Elnavigál Mohabá "háztól-házig" teljesen korrektül.
(hamar talál holdat,útvonal jó,időben szól,mindent kiír ami kell(utca,érk.idő,km,...stb)
Van egy PDA-m, rajta IGO 8, addig állítgatom amíg nekem meg nem felel és akkor hasonlítom össze a Spicán lévővel: majdnem ugyanúgy van mindkettő beállítva.
Csak dicsérni tudom!
üdv
Az egyetlen, amit kérek, egy esély, hogy megbizonyosodhassak arról: a pénz nem boldogít.

Yoshida
(tag)
Köszi, ezt már én is megtaláltam, sajna úgy indul hogy rootolt telefon kell, ami ugye garancia vesztős elvileg, így én nem próbáltam.

TsEeGaH
(lelkes újonc)
Amúgy a 2.1-es androiddal változik a rögzíthető video felbontása? Mert a 352*288 enyhén szólva is múltszázadi.
(http://www.phonearena.com -on néztem tesztvideot)

mfaka
(kvázi-tag)
Azért remélem a köv androidban már benne lesz... Ez egy komoly hiányosság mivel nem tudjuk teljes mértékben kihasználni a wifit... 

Steel80
(lelkes újonc)
Sziasztok!
A marketről tudna valaki ajánlani olyan progit, amellyel nyomon tudnám követni a hívásmennyiségeket, sms-eket és ezek nullázhatók is lennének, mert a call meter nekem csak totált mutat és nem találok nullázási lehetőséget. Viszont a netcounter sem nullázható, de mutatja a totált a havi a heti és a napi letöltési mennyiséget.

Mcfery
(tag)
Hi!
1: passz
2:én a Network Monitor-t használom(egyszerű,mindent mér, nullázható)
üdv
Az egyetlen, amit kérek, egy esély, hogy megbizonyosodhassak arról: a pénz nem boldogít.

Tutu7030
(őstag)
Ugyanaz a felbontás 2.1 alatt is.
LG Optimus 2X P990 CM-7-11142011-Nightly /Telenor/

TsEeGaH
(lelkes újonc)
Kár... Ebből kihozhattak volna többet is.

villig
(lelkes újonc)
1. -én az SmsBox -ot használom szerintem nagyon jó!
2. -3GWatchdog

Plumpy
(fanatikus tag)
Phonalyzr
Plumpy - A kultúrbölény

attila10x
(újonc)
Hívásokra, SMS-ekre a Phonalyzr programot, a netes forgalom mérésére a 3G Watchdog-ot használom.

futureboy
(lelkes újonc)
******* FIGYELEM ******
Utánajártam a kósza hírnek, miszerint március 19.-én megjelenik hivatalosan a 2.1 android a galaxy spicához. Kérem szépen, a hír IGAZ! Csakhogy nem nálunk, hanem németországban!
A samsung ügyfélszolgálat természetesen még most sem tud semmit a hivatalos magyarországi megjelenés időpontjáról, ahogy eddig is... "Figyeljük a weboldalt!" ezt tanácsolták. Még jó, hogy van egy ismerősöm, aki ott dolgozik, és ő azt mondta (nem hivatalosan), hogy kb 2-3 hét és megjelenik a cucc! Hát ennyi! Lehet örülni!