Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#33001) O_L_I válasza zseko (#32994) üzenetére

O_L_I
(senior tag)
LOGOUT blog

Főzz egyet!: [link]

Ha nem .32-es kernelt raksz bele jó lesz a 3G is.

CAPS LOCK - Unleash the Fury!!!

(#33002) Bukk900 válasza O_L_I (#33000) üzenetére

Bukk900
(kvázi-tag)

Köszönöm!
Visszaállítottam 160-ra, így olyan mint régen! :R

(#33003) BalanceR válasza O_L_I (#33000) üzenetére

BalanceR
(őstag)

Igen... :C
Felmegy (saját felelősségre) bármilyen rootolt telóra, de backupot elötte érdemes csinálni...

[ Szerkesztve ]

Dell Streak 5" @1.3GHz Android 2.3.3 DSC Rom/Beats_By_Dre mod + 8GBClass4μSD + Huawei S7 Slim Tablet @ 1GHz Stock 2.2 T-ROM V_022 Rooted

(#33004) david206rc

david206rc
(újonc)

hali
az a kérdésem lenne h Divx-et hogyan tudnék lejátszani a telón? milyen progi kell hozzá? már sokfajtát néztem de semmi...

Samsung i5700 Galaxy Spica

(#33005) BORS95(2)

BORS95(2)
(újonc)

Heló. Feltettem a chainfire 3d-t (FrozenSpicac. V1.5 re) semmi változást nem látok,valószínű lehet hogy valamit én csináltam szarul(?) a ROMOT tegnap tettem fel factory reset után egy sgm re(még Rutyika féle kb 3-4 hetes rom, 2.2re) lehet hogy ez a baj, hogy nem flaseltem újra :F légyszi segítsen valaki. Köszi :R (amúgy plugin-okat fel kell tenni?,mert lehet hogy az a baj)

[ Szerkesztve ]

(#33006) BORS95(2)

BORS95(2)
(újonc)

úgy tűnik jó így(pluginokkal) az rt 2 ben is jók a textúrák(csak kevés az fps, mint régen kb 3-5 fps)

(#33007) BORS95(2)

BORS95(2)
(újonc)

sayna kevés fps :(((

[ Szerkesztve ]

(#33008) KukkSteve

KukkSteve
(fanatikus tag)

Sziasztok!
Nem vagyok sajnos mindennapi tagja a fórumnak, ezért kisebb felvilágosítást szeretnék kapni...
Sikerült már a Mod-X romnál jobbat összehozni, mert ha van jobb, akkor kicsit makkerolok :)
Köszi, Üdv.

Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=KukkSteve

(#33009) syler123

syler123
(fanatikus tag)

Nekem olyan kérdésem lenne, hogy a
SGM-froyo-BETA2.1_UpdatePack_v3.7A.zip (with VOKU-Kernel v1.5B)

Nah ezt mire is kellene feltennem? :D , Addig jó hogy felteszek egy jd1-et meg rootolom de még kell hozzá valami, alap sgm vagy valami? Meg gondolom ehhez sem árt az alltoext2 mod.

Öhöm hát alul van leírás, bocsi :) Akkor ezekszerint ehhez nem kell semmi csak root és recovrey-ben feltenni.

[ Szerkesztve ]

(#33010) petiwr

petiwr
(tag)

Valakinek akad egy eladó készüléke??Szívesen át venném ha gondolja.

HTC Desire HD ROM:IceColdSandwich - 7.4 - AOKP SD:Kingston 8GB microSD, Dropbox 5.25 GB, Box 50 GB

(#33011) KukkSteve válasza petiwr (#33010) üzenetére

KukkSteve
(fanatikus tag)

Ment PM, a kérdés hogy mennyiért! :) :P

(#33012) ngabor2

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

kb. 1 éve tettem újra a telefonomat, aztán mire rendesen belaktam, össze is omlott :( most újrahúztam nagynehezen, részben emlékezetből, de még sokminden hiányzik. közben úgy érzékelem, hogy alaposan elszaladt felettem az idő, sok-sok új dolog jött be, amit nem sikerült még végigkövetnem. valószínűleg pár óra olvasás és böngészés után fel tudnám pakolni, csak sajnos nincs rá egy szabad napom. valaki össze tudná szedni a dolgokat, linkekkel, hogy ismét használható és gyors legyen a spicám? valószínűleg másnak is jól jönne egy ilyen összefoglalás.

(ha linuxos alternatíva is van a telepítésre, az külön öröm lenne.)

[ Szerkesztve ]

ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

(#33013) janes74 válasza ngabor2 (#33012) üzenetére

janes74
(senior tag)

Mit jelent az újrahúzás konkrétan?Ha flash+root megvolt akkor recoveryból felteszed a neked tetsző romot és kész.Például ezek elég jók(ha rám hallgatsz a 2.1-et rakod fel,mert stabilabb.)

[link]

[link]

[ Szerkesztve ]

O2X CM7,Kang

(#33014) zseko

zseko
(őstag)

Hmm, azt írja az aksiinfo, hogy 22ó 15p-e húztam le a töltőről, és most van 90%-on. Ez is azért, mert negyedórája netezem. Meg talán volt még kb. 5 perc telefonálás.

(#33015) janes74 válasza zseko (#33014) üzenetére

janes74
(senior tag)

Az nem rossz. :K

O2X CM7,Kang

(#33016) ngabor2 válasza janes74 (#33013) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

a flash megvolt, a root még nem, de annak a leírását hirtelen nem is találtam (utána meg vírusos lett a gép, amin csináltam...).
firmware: 2.1-update1
alapsáv: i570exxjd1
kernel: 2.6.29 root@se-s601 #2
build: eclair.xxjh7

a linkelt cuccot leszedtem, köszi.

most már késő, de az sms-eket és a híváslistákat el lehet menteni valahogy? sok keresés után se találtam rá működő megoldást, de lehet, hogy rosszul kerestem.

(#33017) janes74 válasza ngabor2 (#33016) üzenetére

janes74
(senior tag)

Én a Backup Mastert(marketen,ingyenes) használtam,azt hiszem nem kell hozzá root.Sms,mms,híváslista,APN

.Root,flash:[link]

O2X CM7,Kang

(#33018) ngabor2 válasza janes74 (#33017) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

ismételten köszönöm a gyors segítséget :R

(#33019) janes74 válasza ngabor2 (#33018) üzenetére

janes74
(senior tag)

Szívesen.Eddig szinte mindíg én kaptam segítséget,most végre én tudok.Jó dolog. :K

Senior lettem!A jutalom. :D

[ Szerkesztve ]

O2X CM7,Kang

(#33020) Galant válasza janes74 (#33013) üzenetére

Galant
(tag)

Üdv!Felraktam az általad linkelt honeycombot,király,de a felső taskbaron nem jelenik meg az óra.Hol tudom beállítani,hogy kijelezze?Köszönöm!

"Spórolj a vízzel,fürödj a szomszédnál!" N8 Silver White-Belle

(#33021) yamaha162

yamaha162
(újonc)

sziasztok! van egy i5700-as telóm. ey pár hónapja használom és ma a térerő erősségét jelző kis cucc mellett megjelent egy E betű két kis nyilacskával. valaki tudja hogy mi az?

(#33022) Galant válasza yamaha162 (#33021) üzenetére

Galant
(tag)

Az mutatja,hogy csatlakozik a netre,adatforgalom folyamatban van.

"Spórolj a vízzel,fürödj a szomszédnál!" N8 Silver White-Belle

(#33023) yamaha162 válasza Galant (#33022) üzenetére

yamaha162
(újonc)

de hát nekem le van tiltva! mert már egyszer az n95mél csinált nem kis számlát és letiltattam a szolgáltatónál a nnetet! mit tegyek?

(#33024) person válasza yamaha162 (#33023) üzenetére

person
(senior tag)

Legegyszerűbb, leggyorsabb ha törlöd vagy akár csak egy karakterrel módosítod a hozzáférési pont adatait. Persze a market is tele van megoldásokkal pl.: Apn OnOff ha jól emlékszem.

[ Szerkesztve ]

(#33025) yamaha162 válasza person (#33024) üzenetére

yamaha162
(újonc)

most csináltam egy olyat hogy repülőgép mód be aztán ki.. és msot eltünt az a kis E betűcske:)

(#33026) KukkSteve válasza KukkSteve (#33008) üzenetére

KukkSteve
(fanatikus tag)

Valaki válaszolna erre? :U :U :U :U :B

(#33027) mfaka válasza yamaha162 (#33025) üzenetére

mfaka
(kvázi-tag)

Így telefonálni sem tudsz.

(#33028) janes74 válasza janes74 (#33019) üzenetére

janes74
(senior tag)

Na ezt most nem tudom,nálam ott van.A notibaron nem látszik néha 1-2 szöveg,ezért én lecseréltem a GreenDevDroidra.

O2X CM7,Kang

(#33029) person válasza mfaka (#33027) üzenetére

person
(senior tag)

Miért nem tud?

(#33030) Jaki2000 válasza KukkSteve (#33026) üzenetére

Jaki2000
(fanatikus tag)

Nekem pl. rutyika első honycombmodja [link] van fent és teljesen meg vagyok elégedve vele. De vannak újabb verziók is. Mint láthatod, többen visszatértek a 2.1 Eclair verzióra. Erre is készült honeycombmod. A kerneleket mindenki szubjektíven választja. Nekem pl bejött a yonip v11, más a v17 szereti, csak annak nem megy a 3g-je (az gáz), viszont másban gyorsabb, vagy jobban kíméli az akkut.
Amióta itt vagyok a Mod-X-ről nem is hallottam. Ez mennyre van magyarosítva?
Meg van benne 1-2 app amit én pl nem preferálok :-) "Opera Mini" "Go SMS" "K-9 Mail"
Néztem a videót ,,,, twitter és facebook külön képernyőn. Gratula a felhasználónak :DDD
VV Spica (erre nincsen smile :O )
Szóval mitől jobba a Mod-X?

[ Szerkesztve ]

Tudod, amikor sok kis kínait látsz, egyformának tűnnek. Én az emberszabásúakkal is így vagyok, és nem akarok kilógni a sorból.

(#33031) mity89 válasza Jaki2000 (#33030) üzenetére

mity89
(újonc)

Az a modX :) Csak Rutyika kicsit átalakította, de egyébként ugyanaz. Nekem is az jött be eddig a legjobban.
Most kb két hete használom a szintén rutyika által alakított 2.1-gyel, de nem tetszik annyira.. lehet visszarakom a backupot az előzőről.

(#33032) mm89 válasza mity89 (#33031) üzenetére

mm89
(senior tag)

Bocs, ez én voltam, csak valamiért rossz accounttal lépett be :D

Defy(bayer) - Linux

(#33033) aya

aya
(őstag)

Vissza raktam a gyári 2.1-et, mert amit főzve raktam fel idáig mindegyik beszart valami miatt.
Szerintem marad is rajta, amig ki nem jön valami új gyári.

(#33034) mm89 válasza aya (#33033) üzenetére

mm89
(senior tag)

Hát az új gyárira szerintem ne várj..

Defy(bayer) - Linux

(#33035) aya

aya
(őstag)

Root kernelt hogy lehet eltüntetni?

(#33036) kovacszk válasza aya (#33035) üzenetére

kovacszk
(senior tag)

Odinnal flash-elsz egy gyári romot.

A jó kolléga nem csak igér, be is tart!

(#33037) KukkSteve válasza Jaki2000 (#33030) üzenetére

KukkSteve
(fanatikus tag)

Hát nem tudom hogy mitől jobb, de ahogy előttem mondták nem sokkal van alakítva rajta a tiédhez képest. Nem tudom hogy mi lehet vele, de néha belassul, és feltettem azokat a progikat amiket használok és kb olyan lassú mint egy 2.1 update1. :(
Na mind1. Már sztem kijár neki egy újrarakás, sztem hétvégén meg is ejtem valamire. Lehet hogy az általad említett első honeycb lesz belőle. Ezen a téren még képlékeny a dolog, tanácstalan vagyok. Am az a legnagyobb bajom, hogy naponta kell töleni. Teljesen mind1 lett vna, hogyha veszek egy ZTE bladet, mert kb ugyanannyit bír az is. A tiéd akksiilag mennyit bír?

(#33038) aya válasza kovacszk (#33036) üzenetére

aya
(őstag)

Maradt az alap 2.6.29 leshak.
nem tudom eltüntetni :(

(#33039) mm89 válasza aya (#33038) üzenetére

mm89
(senior tag)

Ha újra flashelsz egy gyári romot akkor nem lesz rootolva az tuti :)

Defy(bayer) - Linux

(#33040) ngabor2

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

sikeresen feltettem a lépesmézet, eddig tetszik.

a tárcsázó angol lett, ennél nagyobb bajom ne legyen.

alapsáv: i570exxjd1
kernel: 2.6.29.6 banjo@banjo-VirtualBox #120
build: HoneycombMod[Eclair v2.1.1]

viszont az előző kernellel hangosabb volt, ki is volt ez a tulajdonsága emelve.

[ Szerkesztve ]

(#33041) Jaki2000 válasza KukkSteve (#33037) üzenetére

Jaki2000
(fanatikus tag)

A különbség a korábbi főzött 2.1 Eclairhoz képest, hogy minden müxik gyorsan. Játékok és némely apk után bugol. Pl angri birds után, mintha kiürülne a memória, sok perc után akar rendesen működni. Kétszer kiakadt, ami csak akksi ki oldott meg.
De ha nem basztatom, és rendes vállalkozóként kurva sokat telefonálok, mailozok, néha netezek, sosincs baja. A zenehallgatás sem izgatja különösebben. Filmet nem nézek, komolyabb játékokat nem telepítettem, így a 3D sem lett még kihasználva.
Az akksi kb 2 napot bír átlag 50-60 perc telefonálással folyamatos nettel, szinkronizálással, egy kis játékkal. Bár én megszoktam az SE P1-nél, hogy naponta töltöttem (nem bírt ki két napot csak ha nem használtam). Erre való a lítium akksi, lehet töltögetni.
Az biztos, hogy kell egy task killer, hogy ne fusson minden össze vissza. Mivel kicsit belassult, nemrég csináltam recoveryben egy wipe dalvik cashe-ét és újra új lett. Ha ezen múlik a vígasság.
Amit még szeretek a Spicaban, hogy vannak gombjai. Droidos telóhoz képest rengeteg. És ezek nekem nagyon kézre esnek. Nem is tudom mit kezdenék egy full érintős kütyüvel. Pedig ráférne egy két funkció billentyű bármelyik telefonra. Hely az van.
Most kell rájönnöm, hogy mekkora zsír ez az android. Online vagyok magammal. A többiek nem érdekelnek. De mi lesz velünk atomvillanás után? :Y

Tudod, amikor sok kis kínait látsz, egyformának tűnnek. Én az emberszabásúakkal is így vagyok, és nem akarok kilógni a sorból.

(#33042) kovacszk válasza aya (#33038) üzenetére

kovacszk
(senior tag)

Akkor valamit nem jól csináltál. Ha odinnal raksz romot az mindent letakarít.

(#33043) aya válasza kovacszk (#33042) üzenetére

aya
(őstag)

Recovery-ben nem kell alap flash előtt csinálni valamit?
Gyári JD1 ment rá.

(#33044) janes74 válasza aya (#33043) üzenetére

janes74
(senior tag)

Semmit. :N

O2X CM7,Kang

(#33045) kovacszk válasza aya (#33043) üzenetére

kovacszk
(senior tag)

ITT találsz egy leírást, ez az 1.3 lépésig kell megcsinálnod, és kapsz egy teljesen gyári állapotot.

(#33046) Tutu7030 válasza Jaki2000 (#33041) üzenetére

Tutu7030
(őstag)

"Online vagyok magammal."
:C :DDD

LG Optimus 2X P990 CM-7-11142011-Nightly /Telenor/

(#33047) KukkSteve válasza Jaki2000 (#33041) üzenetére

KukkSteve
(fanatikus tag)

Értem!
Nekem az egyetlen problémám ezzel a telóval, hogy kicsi a kijelző felbontása. :(
Lehet hogy ezért váltok is, bár az is lehet hogy megbánom. Akit eddig hallottam, hogy a spicáját ZTE bladere váltotta, az nagyon pozitív volt, azt mondta hogy megéri. Ha váltok, akkor én is arra váltok, most más nem nagyon fér bele. Majd ha már nagyon dobálják a galaxy S-t akkor arra azért majd még beruházom.
Nekem nagyjából a napi tevékenységeim:
kb 10-20 sms
kb 30perc telefonálás
20 perc wifi
félóra játék
1-2-3 óra zene.
A töltőről reggel veszem le, és nap végére kb 40%os, de másnapot már nem bírja, kb délután már majd meghal. :( Szval nekem minden nap tölteni kell. Pedig az akksi program azt írja, hogy 0% az elhasználódottság. Na mind1, lehet hogy csak egy másik kernel kell rá, vagy majd kipróbálok egy másik rendszert. Kíváncsi vagyok hogy a 2.3 elérhető lesz-e a közeljövőben. :O :)))
Egyébként a funkcióbillentyűk tényleg nagyon sokat gyorsítanak mindenen, én is örülök hogy vannak...:DDD

Atomvillanás? :O Mikoris? :P

(#33048) Kickass

Kickass
(senior tag)
LOGOUT blog

Marketre valo fellepes illetve adatszinkronizalas probaja kozben folyamatosan ebbe a hibauzenetbe utkozom. Esetleg valami tipp? Ingyenes halozatrol csatlakozok wifi-n keresztul, a jelerosseg maximum.

Can't establish a reliable data connection to server. This could be a temporary problem or your phone may not be provisioned for data services.

'Ami nem öl meg az kissebbé tesz' - Super Mario :D:D

(#33049) legiaap

legiaap
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tegnap csinált egy érdekes dolgot a telefonom...na ná, hogy ezen már nem lepődök meg.
Szóval reggel vettem le töltőről. Hozzá sem nyúltam, mivel melóztam. Meló végére tök meleg volt a telefon hátulja és kikapcsolt. Csak úgy tudtam bekapcsolni, hogy aksi ki majd be. És erre nézem a töltöttség lement 40 %-ra.
Ötlet, hogy ez miért lehetett?

________________________┌∩┐(◣_◢)┌∩┐________________________

(#33050) janes74 válasza legiaap (#33049) üzenetére

janes74
(senior tag)

Valami beragadt és fullon pörgette a procit,talán. :F

O2X CM7,Kang

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.