Nos én kipróbáltam ezt a "demo" Igot és valamivel jobb a sebesség de ami a lényeg hogy tényleg stabil,nem lép ki hanem navigál 
Új HDMI MHL Adapter eladó

Nos én kipróbáltam ezt a "demo" Igot és valamivel jobb a sebesség de ami a lényeg hogy tényleg stabil,nem lép ki hanem navigál 
Új HDMI MHL Adapter eladó

Marketen van, 7 napos proba verzio
Elado dolgaim, nem csak hardver: Hazimozi, HI-FI, Hangfalak, Laptop, Ajándékok, AutoHifi, stb nézd meg: http://href.hu/x/794y

Valamit kihagytam. " "
Sorry

Azért ez a primo ott lesz.
i 4 16GB

Ha nem a gyári sms-t használod akkor van rá megoldás. Én a Handcent sms-ben beállítom az üzenetjelző hangot, a gyári menüben a hangoknál viszont csendesre állítom, így van üzenetjelző hangod, viszont nincs usb, és jack dugó eltávolítás jelző.
iPhone 4S

nem tudtok,olyan működő voip alkalmazást amivel skypet lehet hívni?(nekem a fring hibával kilép)
Machete nem ír sms-t
Akit esetleg érdekel, nem láttam hogy írták volna, a net counter most már jó 2.1-en. Lehet csak újdonság! 

sziasztok! most készülök venni egy ilyen telefont
érdeklődnék hogy vki vett-e mostanába függetlent és hogy rajta volt e már a 2.1es verzió?és ha nem akkor nincs garanciavesztés ha magam rakom fel ugye?
Galaxy Spica:) Toshiba Folio 100 eladó!

Az fura, nálam tökéletesen működik (1.5 android). Reinstall esetleg?
Fringen kívül másról nem is tudok, rendes skype meg kalap kaki telóra... szal marad ez, ha csak valaki nem tud mást mondani. (hang minőség amugy nem a best)
Murdah: Azt hiszem ha most veszed akkor már 2.1el jön, főleg ha nem valahonnan raktárról hozzák. (media markt ilyesmik) Netes boltokban talán így érdemesebb, talán újabb a készlet. Másik kérdésre: de gari vesztés ha te rakod fel, mármint ha meg tudják állapítani, h az más verzió! ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

Én spec a call log ng -t használnám adatforgalom mérésre is, ha már egyszer a telefonálás/sms mérésére is használom 
Fan of 2nd order harmonics since 2010

netes boltokat nézegettem
vodás vagyok de nem éri meg mert 15e többet kéne fizetni érte
de azért írok nekik , vagy egykét boltnak hogy mi van rajta
de ha esetleg vki most vett vhol és 2.1et raktak rá akkor légyszi dobjon egy pm-et!

samsung szervízben fel tudják rakni (bár nem mindben)
meg asszem vodánál is működik az nps-el való frissítés. (telenorral megy, függetlennel nem)
vízhűtéses bazárom: http://href.hu/x/6cvd

Nimbuzz.

Szia!
Én kb két hete vettem egyet, azon még 1.5 volt...
Viszont miután megvettem, 4 nap múlva az újabb szállítmányban már gyárilag 2.1es volt...
Szerencsémre, ki tudtam cserélni...
Szerintem ha nem neten veszed, hanem boltban akkor szinte tuti, hogy 2.1es lesz...
A netes boltok raktárról árulnak, és ki tudja, mióta áll ott a teló...
Dell Streak 5" @1.3GHz Android 2.3.3 DSC Rom/Beats_By_Dre mod + 8GBClass4μSD + Huawei S7 Slim Tablet @ 1GHz Stock 2.2 T-ROM V_022 Rooted

részletkérdés, 1-2hét és lehet mindegyiket frissíteni otthon NPS-el, ha ki tudod várni 
Elado dolgaim, nem csak hardver: Hazimozi, HI-FI, Hangfalak, Laptop, Ajándékok, AutoHifi, stb nézd meg: http://href.hu/x/794y

Köszönöm a gyors válaszokat! akkor ezt inkább érdemes személyesen intézni

Én is pont ezért vettem függetlent, meg mert nekem nem kellenek a hülye szolgáltatóis szarságok. 
Olvass vissza néhány oldalt, napokban mintha itt irta volna valaki, hogy vett és 2.1-el jött.

és mik azok a hülye szolgáltatóis szarságok? hogy csak a t-t említsem; egy szolgáltatós boot logó, egy szolgáltatós háttérkép, és egy szolgáltatós böngésző ikon nem kimondottan nagy változtatás...
GEMINI PS-626USB Professional DJ Mixer, kábelek, átalakítók...stb eladó! http://href.hu/x/csoe

Ha lát valaki Magyarországon ilyen házat azonnal szóljon! 
Dell Streak 5" @1.3GHz Android 2.3.3 DSC Rom/Beats_By_Dre mod + 8GBClass4μSD + Huawei S7 Slim Tablet @ 1GHz Stock 2.2 T-ROM V_022 Rooted

Lehet hülye vagyok, de nem látom hol lehet csendesre állítani az üzenetjelzőt. Csak olyan opciót látok, ami mindent elnémít az ébresztő és a média kivételével. Feltettem ezt a Handcent sms-t, csak elsőre kicsit töménynek tűnik ezzel a sok állítási lehetőséggel. Meg ami nem szimpatikus benne, hogy kapásból megeszik 20 mega memóriát.
For the Emperor!!!

Hangok és kijelző->értesítési csengőhang-> csendes. A gyári üzenetkezelőben vedd ki a pipát az "értesítések" elöl, különben mindkettő jelez. Handcent nem annyira bonyolult, ott a notification settingsben add meg a hangot amit szeretnél.
iPhone 4S

Ebay-en nem találtam... Ezen mondjuk egy kicsit elcsodálkoztam.... Magyarországon meg semmi sincs 

Tejóég!!!!

Traffipax ellen lézerblokkolót olcsón szakembertől!

ja, ez nekem is bejön.
Traffipax ellen lézerblokkolót olcsón szakembertől!

"és mik azok a hülye szolgáltatóis szarságok? hogy csak a t-t említsem; egy szolgáltatós boot logó, egy szolgáltatós háttérkép, és egy szolgáltatós böngésző ikon nem kimondottan nagy változtatás..."
Már az is sok... 

úgyis állandóan be van kapcsolva, úgyis átállítod a hátteret, úgyis más böngészőt használsz
telenornál még a böngészőikon is alap.
vízhűtéses bazárom: http://href.hu/x/6cvd

Ha vki lát is ien házat,kiváncsi lennék,h h tennéd fel, mert az a fehér maga az érintőkijelző, az ezüst pedig az előlap, plusz még a gombok.
[ Szerkesztve ]

Bevinném a szervizbe természetesen...

Ja értem, mondjuk kiváncsi lennék,h mennyiért raknák össze akkor. Én Telemaxba dolgoztam,de ien kérés még nem volt

Ezt nem hiszem el...
Ez már Sok(k)

Spicára van magyar menü. vagy 2.1?

Hát, úgyis majd csak a megjelenés napján fogják bejelenteni a legfontosabb módosításokat, vagy pár héttel az előtt fog kiszivárogni. De erre azért még nem csorgatom a nyálam... Froyo viszont kéne.

Magyar menüs 2.1 van. De a minőségét nem tudom milyen, én angol menüt használok 

ha neked az is sok, akkor jó neked a független 1 év garival, a szolgáltatós 2 év garis ellenében! valamit valamiért... 
GEMINI PS-626USB Professional DJ Mixer, kábelek, átalakítók...stb eladó! http://href.hu/x/csoe

Mindkettő van. Magyar menü már az itthoni megjelenése óta van.
Tesztelo.hu - Hardver, mobiltelefon, autó...

Én mondjuk lazán összevarázsolnám, anno Omnia alatt is kicseréltem az érintőpanelt egy ebay-es, érzékenyebb változatra... Itt ugyanaz, szét kell kapni a telcsit, alaplapról antenna és egyéb csatlakozók, szalagkábelek lehúz, alaplap ki, belepakolni az egészet az új házba, összerakni, és ennyi.
Mondjuk remegő kezű embereknek meg "mi lesz a garival" típusúaknak nem ajánlott, az tény 
Andro-ID BLOG: http://andro-id.info ** Powered by Samsung Galaxy SII **

Én metróban vettem szombaton, ezen még 1,5-van. Várom a frissítést előtte nem nagyon akarom belakni
.
A jó kolléga nem csak igér, be is tart!

Én megkérdeztem egy T-mobilos szervizben, ha hozok valahonnan fehér házat, kicserélik -e hogy a garancia megmaradjon...
Ott finoman elzárkóztak, mivel ha baj történik, annak asztalcsapkodás a vége...
ott azt mondták, hogy van ami ebben ragasztva van stb....
Nem látok bele, de az asszonynak ezért lett Monte-ja, mert ő a kinézetre ment (nőből van) és a fekete-piros nem tetszett neki...
GECUBE , ARCTIC COOLING forever !!!

Hála az égnek a gari nem probléma. 

Nah egyébként az hogy a szolgáltatóknál 24 hónap garancia van az nem teljesen így van. T-nél 1+1 év korlátozott, a Vodánál-nál szoftver függő 1 vagy 1+1 korlátozott(valami voda live szoftverről magyaráztak, gondolom ez nem érinti a spicát), telenor-nál meg csak egy év.
Forrás a Samsung üfsz volt, de abból kiindulva, hogy még most sem nagyon tudnak a 2.1-ről... 
[ Szerkesztve ]

Sziasztok!
Az, hogy lehuzom a töltőről a telefont és a battery widget rögtön 90%-ot (4000mV) mutat mennyiben ficsör ebben a telefonban? Nekem az lenne a logikus, hogy 100%-on kezdje a ciklusát, és csak vmennyi használat után menjen le 90-re, de 100%-ot (4100mV) csak akkor mutat, ha töltőre van dugva.
Ez másnál is igy van, vagy csak az én készülékemben (akkumulátoromban???) van a hiba? Esetleg szoftverfüggő a dolog? (nekem még a régi I5700XEHJB3 1.5-ös androiddal üzemel, múlt héten vettem, és az azóta eltelt mindkét töltés után 90%-ról indult)
És puff, már csak 80%, 2 óra mulva, minimális használat után...
[ Szerkesztve ]
(#12043) adamfriday válasza herkulesminusz (#12042) üzenetére

Ez normális nálam is így volt 1.5-ön. 2.1-el, ha bekapcsolva töltöd, 100-on marad egy jó darabig.
...one shall stand...one shall fall...

Sajna ez ilyen, ha visszaolvasol néhányan panaszkodnak erre... nekem 1.5 alatt csinálta ezt, 2.1 alatt még meg sem néztem.
Tölts le a marketről olyan progit ami kijelzi az akksi állapotát helyesen.
[ Szerkesztve ]

Néhányan, vagy mindenki panaszkodik erre? :-)
Ha másnak is ilyen, és a 2.1 orvosolja akkor nem bosszant a dolog, végülis 2 napot igy is kibirt, csak gyanús volt a dolog.... Esetleg tudnál olyan progit emliteni, ami helyesen irja ki az akku állapotát? Én azt gondoltam ez vmi rendszerváltozó, ugyanis ha *#*#4636#*#* -al megnézem akkor is azt irja, mint a most rárakott battery widget.

Szia!
Ha jól tudom ezzel mindenki így van 1.5 alatt. Ha marketben beírod, hogy battery kidob egy csomó alkalmazást és azok közül próbálj ki néhányat. Volt egy amit én szerettem csak már nem emlékszem a nevére, valaki biztosan beírja a címét. A felső státusz részen kijelezte %-os formában az aksi állapotát.
szerkesztés: keress erre rá "battery status bar" Ez is ilyen mint amit írtam.
[ Szerkesztve ]

Az 1.5 eléggé eszi az akksit. Ez nekem is így volt, hogy gyakorlatilag a töltő lehúzásakor már ugrott is le 90%-ra, aztán szinte az állásban, vagy minimális használat mellett merült pár óra alatt 80-ra, 70-re. Egy átlagos nap végére általában nekem 50% maradt, kicsit intenzívebb használattal meg 30-15% 
A 2.1 ezen a téren sokat javult. Tegnap reggel húztam le a töltőről és a szokásos használat mellett (némi wifi/3g, telefonálgatás) csak délutánra esett le 90%-ra, majd késő estére 80-ra. Egész éjjel be volt kapcsolva, és most még mindig 80%-on áll (pedig már ma is wifiztem valamennyit). Ha ma estig csak 50%-ra megy le, akkor ez nálam dupla akksi időt jelent az eddigi átlaghoz képest. De persze ez mindenkinél más, használat függő.
Szerk: én a "Battery Status - Free" nevű progit használom, ez a "tálcán" egy kis ikonban kiírja a pontos töltöttséget, illetve van egy csinos widget is hozzá.
[ Szerkesztve ]

Ok, értem, köszi megnyugtattatok. 
Meglátjuk akkor a frissités után...tényleg esetleg nincs valaki aki tud arról, hogy Pécs környékén van-e már hivatalos szerviz, ahol megcsinálják? Megcsinálnám magam is a leirások alapján nem tűnik bonyesznak, csak ahogy itt olvasgattam vmi olyasféle érzésem támadt, hogy aki házilag csinálta panaszkodik, hogy ez nem jo, meg amaz, aki meg szervizben az ódákat zeng...

Szerintem nem ettől függ, hanem ki mit rakott fel.
Meg nem árt némi szerencse sem. 
[ Szerkesztve ]

Ha pannonos (bocs, telenor) vagy, akkor megpróbálhatod otthon is frissíteni a samsung new pc studio programmal (samsung.hu-ról letölthető). Én ezzel csináltam, így teljesen hivatalos, nincs gari vesztés, és ugyanazt a firmwaret rakja fel a program, amit a szervizek is.
Szervizek itt vannak:
http://hu.samsungmobile.com/footer/contactus/contactusMain.do