Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#751) Kyller válasza Atomgeszi (#746) üzenetére

Kyller
(tag)

Aksi nekem 4 és fél napig bírta, bár nem hajtottam szénné, de volt benne netezés, zenehallgatás, Marketezés, természetesen wifin. Szóval az aksija bírja 3-4 napig normál működtetés mellett, ha nyomkodod veszetten, akkor 2 napig max. A kijelző napfényben tökéletesen látható, persze ha föntebb van tolva a fényereje, nekem olyan 20%-on van mindig, és így is látható ha rásüt a nap. Beépített böngészője szerintem nagyon jó. Én most probálgatom a dolphin browsert, ami talán mégjobb (tudtátok, hogy van benne gesztus általi irányítás is? Qrva jó :P ).

No Bad Religion song that makes your life complete...

(#752) kaller1 válasza Konflikt (#750) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Ja,hát divx-es avik voltak.... :U

Kyller a Dolphin sokkal jobb,mint a gyári,ez biztos. :)

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#753) Atomgeszi válasza Kyller (#751) üzenetére

Atomgeszi
(őstag)

Egyre jobban tetszik ez a teló :)
És a programok hogy vannak? Ingyenesek és ahogy leszedem már használni is tudom? Vagy kell valamit okosítani rajta?

Ti hol vettétek a telót?

Samsung Wave!! : ) - -*-* A jótékonyság otthon kezdődik!! -*-* || Malaguti F12 LC Digit '04 Ducati Capirex Replica || Eladó hardverek! http://href.hu/x/a0ui

(#754) Kyller válasza Atomgeszi (#753) üzenetére

Kyller
(tag)

Marketen azonnal tudod installálni (előtte azért letölti neked és utána installálja). Amit a Marketen látsz innen a kis hazánkból, az mint ingyenes.

Én Pannonba vettem.

(#755) Karma válasza Kyller (#754) üzenetére

LOGOUT blog

Melyikben? Nekem a hét elején a Westendben nem tudtak adni...

Break Driven Development

(#756) Konflikt válasza kaller1 (#752) üzenetére

Konflikt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

na akkor megvan h mert nem latszodott.

a dolphin amugy tenyleg jobb mint a gyari: egyreszt sokkal tobb feature van, masreszt par napja mertem sunspider-t, es jobban is szerepelt js-ben.

Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart!

(#757) Konflikt válasza Karma (#755) üzenetére

Konflikt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Astorian probaltad? ott sztem biztos van/lenne.

mod:
mi amugy Godollon vettuk pannonnal, hasznalt mobil beszamitassal.

[ Szerkesztve ]

(#758) Skynet258

Skynet258
(PH! addikt)

Sziasztok!

Csak gondoltam szólok nektek, hogy a Netcounterből van egy új változat (élből írja is, hogy támogatja a Spica-t), és tökéletesen mér! ;)

Andro-ID BLOG: http://andro-id.info ** Powered by Samsung Galaxy SII **

(#759) Kyller válasza Karma (#755) üzenetére

Kyller
(tag)

Szolnoki Pannon, én voltam az első a városban, aki ilyet vett, 2 napra, hogy megjelent a Pannon honlapján!:)

(#760) Atomgeszi válasza Kyller (#754) üzenetére

Atomgeszi
(őstag)

Remek! :)
Én is sztem a pannonnál fogom megvenni, de részletfizetéssel elég drágára jön ki. Januárba meg nem bizti, hogy egybe kitom a teljes árat érte perkálni.

Samsung Wave!! : ) - -*-* A jótékonyság otthon kezdődik!! -*-* || Malaguti F12 LC Digit '04 Ducati Capirex Replica || Eladó hardverek! http://href.hu/x/a0ui

(#761) Tutu7030 válasza Kyller (#751) üzenetére

Tutu7030
(őstag)

Jó a dolphine nagyon,csak néha nem tölti be az oldalakat. Remélem a következô frissítéssel javítani fogjál.

LG Optimus 2X P990 CM-7-11142011-Nightly /Telenor/

(#762) Saint_ válasza Tutu7030 (#761) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

szerintem kellően jo a gyári, kiprobáltam a dolphint,majd még próbálgatom, de nagyon korrekt a gyári.

Konflikt: köszi!

[ Szerkesztve ]

HP EliteBook 8440p + iPhone 4S

(#763) Tonyo

Tonyo
(őstag)

Látom nem halt be a topic:) Én még mindig nem vettem meg, a flottakezelő tökölődik.. :( De azóta az is felmerült,h búcsút intek a pannonnak, mivel trémobilnál sokkal jobb csomag volna ingyen 500 mega nettel, csakhát ott nincs spica.59 ért tudnék iphonet venni(3G) ami viszont a SAR érték miatt nem jön be(1,38) a 3 GS (1,1) de legalább 80 ezer :Y Lesz valamikor Spica a Trénél?Vagy van valami javaslat? ;] A végén megunom és szifon lesz?!

Dura lex, sed lex...

(#764) kaller1 válasza Tonyo (#763) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Vagy van valami javaslat?

Eladod a szifont és veszel egy gyári független Spica-t. :D

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#765) Tonyo válasza kaller1 (#764) üzenetére

Tonyo
(őstag)

a szifon azért jobb nem?:P Bár ha azt vesszük,h a samsungot nem kell megpiszkálni,h bármit is rátöltsünk vagy csak akkuidő..

Dura lex, sed lex...

(#766) kaller1 válasza Tonyo (#765) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Én csak abból a logikádból indultam ki,hogy ha lenne spica a trénél,akkor azt vennél... :P :D

(#767) legiaap válasza Skynet258 (#730) üzenetére

legiaap
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Grat az új telóért.
Az Omniát sikerült eladni?
Én is androidra váltanék ha el tudnám adni.

________________________┌∩┐(◣_◢)┌∩┐________________________

(#768) bob011

bob011
(tag)

A pannonnál kapott igo eladásával kapcsolatban a tájékoztató füzet azt írja, hogy csak azzal a készülékkel használható jogtisztán amelyhez csomagolták.

Egyébként maxi respect a telónak, nem csalódtam benne. : )

[ Szerkesztve ]

Régi kütyüid, hardvereid, szoftvereid vannak - ha megválnál tőlük írj!

(#769) _Balou_

_Balou_
(lelkes újonc)

Sziasztok!

Ha minden igaz, néhány napon belül én is csatlakozok a klubhoz ;) :R Már csak találnom kell egy pannon üzletet, ahol van :D Viszont a bluetooth fájlküldés hiányról nekem az ugrott be, hogy nem lehet, hogy azért nem tudja, mert "nem engedik"?Valamiféle biztonsági okból...

Amúgy,ha BT-n keresztül nem lehet fájlt küldeni, hogyan lehet másként másik telefonra küldeni?PC-s közvetítéssel csak? :F

(#770) bob011 válasza _Balou_ (#769) üzenetére

bob011
(tag)

Ez a teló (és úgy egészében az android) félkezű óriás mobilnet nélkül.
Szóval ha küldeni kell cuccost mehet mail-en. Ez ugyan nem olyan jó
mintha menne a bluetooth-on. :(((
Bár én még nem is foglalkoztam vele, nem sűrűn küldözgetek kékfogon.

(#771) _Balou_ válasza bob011 (#770) üzenetére

_Balou_
(lelkes újonc)

Persze, ez igaz, de nem szeretek fizetni olyanért amit ingyen is lehetne ;) :D Főleg,mert én úgy terveztem,hogy csak a wifi-t használnám ahol tudom, a mobilnetet kihagynám a körből, nem nyertem a lottón :D

Arról nem is beszélve, hogy nem 100%, hogy akinek küldeném, képes emailben fogadni emailen a dolgot.

(#772) Skynet258 válasza legiaap (#767) üzenetére

Skynet258
(PH! addikt)

Nem sikerült még, de nem bírtam ki, hogy ne vegyem meg... jól is tettem :D De elvileg van rá vevőm, igaz ár alatt, de nem érdekel igazából. A Spica ára majdnem bejön, ez a lényeg :K

_Balou_: az Omniánál én is úgy voltam, hogy amit kellett, azt naponta frissítettem wi-firől... itt viszont valóban igaz, hogy ha nem is kötelező, de kell a mobilnet a készülékhez. Rengeteg hasznos program van, ami egyszerűen igényli, hogy tudjon kommunikálni a nettel. Ezért váltottam én is Pannon 60 csomagról (3k) Pannon kvartett-re (5k), mert 2k különbséget nekem megér, hogy teljesen kihasználjam a készülék lehetőségeit.
De persze mondom, meg lehet lenni anélkül is, csak úgy nem az igazi ;) Nézd meg a csomagokat Pannonéknál, most 3 hónapig 500 pénz, aztán meg 1000 a (asszem) 100 megás net. ;)

[ Szerkesztve ]

(#773) Saint_ válasza Skynet258 (#772) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

pl milyen program, amihez nem elég a wifi?
mert én egy mini mobilnet csomagot (20mb) nyitottam, igaz, 2 nap alatt elkajáltam 17mb-t, de betudomannak, hogy uj a készülék, market, reg. stb.

(#774) kaller1 válasza Saint_ (#773) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Amik menet közben is csekkolnak dolgokat,mail,időjárás,stb.Amúgy már elfogadható mobil net árak vannak,egy ilyen készülékhez(meg úgy általában az androidhoz) elengedhetetlen az állandó netkapcsolat.

(#775) Konflikt válasza Saint_ (#773) üzenetére

Konflikt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

inkabb milyen program, amelyikhez eleg? mert abbol van kevesebb. allando netkapcsolat nelkul csak a szenvedes megy a wifivel (sokat fogyaszt, nem mindehol elerheto)

a platform konyorog az allando netert, ez bizony elengedhetetlen, es ajanlott.

(#776) Skynet258 válasza Saint_ (#773) üzenetére

Skynet258
(PH! addikt)

Ott a market, a mail, üzenetküldő programok, időjárás rendszeres frissítése, a kiterjesztett valóság alkalmazások (layar, wikitude és társai), böngészés a neten...
Persze ha ezek közül semmit nem használsz, vagy csak otthon, akkor nem kell mobilnet :D
Mondjuk én ha itthon vagyok, akkor mindent a gépen szeretek intézni, viszont munkánál pl. jól jön, ha megkapom a maileket egyből.
Nem egyformák az igényeink, én úgy érzem, hogy az androidhoz nem árt a net. És ha már az ember cirka 50k-ért vesz telefont, akkor ne szakadjon már bele havi plusz egy ezresbe... ;)

Mod: lassú voltam, az előttem lévők összefoglalták ugyanezt :D

[ Szerkesztve ]

(#777) _Balou_

_Balou_
(lelkes újonc)

Tény, van benne igazság, amit mondotok. Igazából én már azt se tudom, hogy pontosan milyen csomagban vagyok, még időszámítás előtt 6000ben indította bátyám a családnak, azóta ez van :) De majd rákérdezek. Ha tényleg csak 500-1000ft per hó pluszba, akkor az tényleg nem gáz még. Főleg,ha nem nagyon tud túllógni :)

(#778) kaller1 válasza _Balou_ (#777) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Ha tényleg csak 500-1000ft per hó pluszba

Nekem 800 Ft-os van,mindenre elég.Szóval ez nem ilyen urban legend kategória... :D

(#779) _Balou_ válasza kaller1 (#778) üzenetére

_Balou_
(lelkes újonc)

Köszi az infókat :) Akkor majd jól szerzek egy ilyet is hozzá :) Bár azért sanszosan az elsődleges a wifi lesz, főleg itthon.

(#780) Belus85 válasza _Balou_ (#779) üzenetére

Belus85
(kvázi-tag)

Holnap én is megveszem . :DD :DD

Először én is wifivel próbálkozom de lehet befizetek a pannonnál az 1000 ft netre 100 mb-os!

Akkor at mondjátok mindenre elég? msn stb? gondolom a youtubonha videót nézek akkor az többet zabál igaz?

választ köszi! :)

Honda - The Power of Dreams

(#781) sabrinho

sabrinho
(újonc)

Sziasztok!

Azt tudja valaki hogy lehet hangosítani a készüléket (pluszba). Nekem elég gyenge a max telefonálás közbeni hangerő is, gyakran kell zajos helyen beszélnem, ott nem hallanám a partnert. Régebben hallottam olyat, hogy valamiféle kódok beírásával lehet állítgatni a készülék tól-ig hangerő kiterjesztését.

(#782) Saint_ válasza kaller1 (#774) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

Jaja asszen a 20mb nem lesz eleg.. epp azt fpgyasztom most is: D

(#783) >-48-< válasza Belus85 (#780) üzenetére

>-48-<
(fanatikus tag)

Az egyik magyar androidos portálon készítettek egy szavazást, hogy ki mennyi adatot forgalmaz el egy hónapban. 256-an szavaztak, nézd meg, hátha segít a döntésben. Én wifit nyomatok, mert a flottámban nem engedélyezett a mobilnet, csak a gprs wap :W
De wifis szokásaim alapján tuti minimum 1gb-s csomagot kötnék,biztos ami biztos...
[link]

#!

(#784) _Balou_ válasza >-48-< (#783) üzenetére

_Balou_
(lelkes újonc)

A nagy részük 100-500 közt van azért szerencsére :) Én spec úgy tervezem, hogy ami "fontos" annak bőven elég a mobilnet (mailek fogadása,ha nagyon kell valami,stb) ha meg szórakozni akarok, akkor wifi :)

(#785) Belus85 válasza >-48-< (#783) üzenetére

Belus85
(kvázi-tag)

Azért kicsit durva, hogy gigás méretűek az adatforgalmak is vannak ..:DDD
de a 100- és 500 mega között se kevés..

Mondjuk én nem vagyok annyira nagy internetes pl a fenntebb említett videómegosztó portálokat is csak ritkán látogatom.

Szóval lehet csak marketre , időjárás frissitásre , msn-re (ez is csak napközbe) stb-re használnám a netet! na meg mail nézésre!

először kipróbálom wifivel a cuccot és lemérem, hogy kb mennyit fogyasztok ilyenekkel :P

egyébként a pannonnál úgy tudom, hogy a 200Mb -os a legnagyobb csomag ami havi 2 ezer ft. aminél nagyobb csomagot látok az már modemes internet vagy rosszul tudom? (ebbe nem vagyok biztos)

de örömmel látom , hogy pörög a topic rendesen :) eddig is követtem csak nem írtam :DDD

[ Szerkesztve ]

Honda - The Power of Dreams

(#786) _Balou_ válasza Belus85 (#785) üzenetére

_Balou_
(lelkes újonc)

Hát, MSN-t Youtube-ot és társait én is csak wifin fogok használni :) (amikor pl. itthon lusta vagyok kimászni a meleg ágyikóból és ideülni a géphez :D )

(#787) bob011

bob011
(tag)

Részemről "ddzsúz dzsojn" havi 1500ft: 100MB net + 100MB mail és 29ft perc+sms díj.
Video, meg töltögetés megy wifi-n.
NetCounter progi azért ajánlott.

Aztán meglátjuk hogy alakulnak a dolgok ; )

[ Szerkesztve ]

(#788) _Balou_ válasza bob011 (#787) üzenetére

_Balou_
(lelkes újonc)

Azt hiszem nekiesek megint a fórumnak,és összeírom egy listába az "ajánlott programok" listáját magamnak,mert már nem tudom megjegyezni őket :D

(#789) bob011 válasza _Balou_ (#788) üzenetére

bob011
(tag)

Van egy-kettő ami ajánlott. Ez konkrétan(NetCounter) a mobilnet és wifi forgalom figyelése miatt.

Nekem van még: opera mini, skype lite, időjárás figyelő(Weather), AK notepad, ASTRO filemanager, OSMonitor, txtReader.pdf .
De gyorsan fog bővülni a lista ahogy kezdem "belakni". :K

(#790) Kyller válasza bob011 (#789) üzenetére

Kyller
(tag)

Ja, nekem is, már csak 50MB-om van a progik számára...Bár sok felesleges dolog is van...nem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan kell majd szelektálnom:D

(#791) _Balou_ válasza Kyller (#790) üzenetére

_Balou_
(lelkes újonc)

A 200ból?:) Átlagosan mekkora 1 progi mérete?

(#792) >-48-< válasza _Balou_ (#791) üzenetére

>-48-<
(fanatikus tag)

Par kbyte-tol a par megaig terjed a meret. Nekem egy navi foglalja a legtobb helyet (7mb),de ez mar az extrem kategoria. Most mentettem gepre a fontosabb appjaim. 46db app 36mb :)

#!

(#793) kaller1 válasza >-48-< (#792) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

A Docs to Go is 7 mega felett van feltelepülve.

(#794) sucneb

sucneb
(újonc)

Sziasztok!
Adatforgalom mérésére letöltöttem a NetCounter nevű programot.
Alapesetben is (böngészés nélkül) óránkénti kb 20 kbyte adatforgalmat mutat. Minek köszönhető ez? Előre is köszi a segítséget.

(#795) _Balou_ válasza sucneb (#794) üzenetére

_Balou_
(lelkes újonc)

Hm, ugyan nekem még nincs meg a teló,de nincs beállítva e-mail?Lehet hoyg azt ellenőrzi,hogy jött-e és azt látod 20k-nak...

(#796) kaller1 válasza sucneb (#794) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Akármi is lehet... :U

(#797) sucneb válasza _Balou_ (#795) üzenetére

sucneb
(újonc)

Nincs semmi még beállítva. Egy két lap volt megtekintve a neten.

(#798) sucneb válasza kaller1 (#796) üzenetére

sucneb
(újonc)

Mindenkinél így működik? Nem kell vele különösebben törődni?

(#799) kaller1 válasza sucneb (#798) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Én nem foglalkozok vele,az én számlálóm is pörgeti.Időjárás,mail,egyebek... :)

Ha idegesít,akkor told fel ezt a progit,amiben egy pöckölésre kikapcsolhatod az adatátvitelt: [link]

[ Szerkesztve ]

(#800) sucneb válasza kaller1 (#799) üzenetére

sucneb
(újonc)

Köszi a segítséget. Fent van már egy ilyen, pont ezért. Csak nem tetszett a dolog, gondoltam rákérdezek :)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.