Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • james008bond

    őstag

    válasz LouiS22 #6758 üzenetére

    Nem haragszom. Korábban 2 Symbianos telefonom volt, nem védem őket, mert kicsit "lemaradtak", ezért is váltottam, de azok is baromira sokáig bootoltak, de tudtak ébreszteni. Úgy történt, hogy bekapcsolt az ébresztő és megkérdezte, hogy a telefont is be akarom-e kapcsolni. És akkor az szép lassan be is kapcsolt, vagy lenyomtam és aludtam tovább :-).
    Android pedig tetszik, ezért is van ilyenem, csak nem gondoltam, volna, hogy kb 12 telepített program ( ebből csak 2 játék és csak az alapprogram települ a belső memóriába / a kettő összesen 14.7 MB, mondjuk ez is sok /, a többi része a memóriakártyára települ ) és betelik a memória. Amit úgy reklámoznak, hogy 576 MB, ha jól tudom, de ebből mikor megveszem a telót, jövök rá, hogy csak egy töredéke jut nekem.
    Amikor nyílt rendszerről beszélek, nem azt gondolom, hogy minden nekem fontos alkalmazás legyen már benne alapból, csak azt, ha megadja annak a lehetőségét, hogy "felcicomázzam" olyanra a milyet szeretném, akkor ennek adja meg TÉNYLEGESEN is a lehetőségét és ne korlátozná le. Mert szerintem azt teszi.
    "Tört" programmal egyelőre nem próbálkoznék, túl drága "játékszer" ahhoz, hogy esetleg végleg tönkretegyem.
    Egyébként meg tetszik az Android, és külön a HTC is / főleg a Sense miatt /, meg azért, amiért ilyen pöpec készüléket tudtak összehozni.
    Üdv.

    Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900

Új hozzászólás Aktív témák