Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • james008bond

    őstag

    válasz potyi23 #26769 üzenetére

    Te most viccelsz, vagy szórakozol? Esetleg unatkozol?
    Idézek PZoley oldaláról, a többiektől elnézést a hosszabb postért... :B

    " A2SD++ rom-ok egy teljesen új script-re épülnek. A script megtartotta a jó tulajdonságait, gyors, stabil, biztonságos, de kiegészült egy résszel, ami megoldja, hogy az Internal Storage memória nem fogyhat el.
    A script az sd ext3 részén tárolja az eddig is ott tárolt nem system app-okat, utólag telepített app-okat, dalvik-cache-t. Ami igazán újdonság az az, hogy az eddig elfogyó Internal Storage data/data/ rész-t is kiteszi az sd-re, ezzel megakadályozva a belső memória elfogyását. Erre a részbe települnek, azok a programok amik csak a belső memóriából tudnak futni, pl, játék, navigáció. Mivel az sd kártya sebessége /class4-től/ gyorsabb, mint a belső NAND sebessége, ezért maga a ROM futása, a programok indítása és futása is gyorsabb lett. Mivel nincs ext4-es rendszert ezért magát az sd kártyát is jobban kíméli, igaz többet használja mint a sima A2SD de nagyságrendekkel kevesebbet mint az ext4. Előnye még, hogy a NAND backup mindent ment, ezért biztonságos. "

    Így remélem érthető, ha nem, akkor figyelj: MINDEN általad telepített progi az SD ext3 partíciójára kerül, ami lehet akár 1 GB is! Ez bőven elegendő. Sőt, ha csak a felét "népesíted" be, már akkor is sok!

    P.S.:neked mióta van fent ez a rom? És nem volt vele gondod? Pl force close, lefagyások? Hardveres leállások ( pl wifi, telefon rész? ).

    [ Szerkesztve ]

    Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900

Új hozzászólás Aktív témák