Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zirowe

    nagyúr

    válasz james008bond #15395 üzenetére

    Igen, ismerem a nokiaprogramokat, amíg 3650esem és n80asom volt, én is onnan szereztem a programjaimat, de azért ez már megint kicsit magasabb színt, mint az átlag felhasználó, szerintem. :)

    Ha az ember csak az alapvető programokra és egy navigációra szorítkozik, akkor bőven elég tud lenni a 137mb, persze nem sok, de nézz körbe a közép vagy alsó kategóriában.
    Nem kell mindent esztelenül telepíteni!:D
    Mondjuk azért azt is nézd meg, hogy annak a sok ezer programnak hanyad része használható és egyáltalán értelmes..
    A szám rögtön csökkenni fog.

    Pl: htc magicnek van 250mb belső memóriája.
    Azt a fejlesztők és a felhasználók többsége több, mint elegendőnek találta, és a magic főzött romok nagy többségébe nem is integrálták az a2sd-t ezért, mert felesleges szerintük, és csak a működésében zavarja az amúgy is lassú telefont.

    Tudom, most már hd és a többiek jó nagy belső memóriával jönnek ki, ami a jövőre nézve jó (bár lefogadom így is lesznek sokan, akiknek az sem lesz elég és ext3hoz fognak folyamodni ;] ), de engem, mint desire felhasználó nem vigasztal.
    Viszont az a2sd megoldással teljesen meg vagyok elégedve, ismerem a határait, és azok figyelembevételével használom.

    A belső memóriák bekerülési árai nagyker vásárlás esetén szerintem elhanyagolhatóak, de ha nincs fejlesztés, akkor ki fogja megvenni a következő modellt?:)

    We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

Új hozzászólás Aktív témák