Hirdetés

Aktív témák

  • Cifu

    nagyúr

    Dewla:

    Házimozi ügyben szvsz itt inkább. A HDMI kábelnél én csak arra akartam utalni, hogy nem tudom hogy vezeted a kábeleket, de ez egy egyszerűbb és olcsóbb módja a dolognak (kevesebb kábel kell a falba).

    Scoobyka:

    Felhívod a Samu ügyfélszolgálatát. Ők útba igazítanak.

    Max6:

    A Philipsnek tavalyi viszonylatban elég korrekt volt az analóg tunerje, de elég régen láttam már, így nem merek egyértelműen nyilatkozni. Szvsz azt válaszd, amelyik szimpatikusabb, mindkettő elég korrekt TV.

    Cortez86:

    "Nem alsó kategória" max. a 32"-osokból jön ki ennyiből, 37"-osból semmiképpen. Panasonic TX-32LX80, Sony KDL-32S3000 (VGA-n csak 1280x768-at tud, HDMI-n 1360x768-at is), Samsung LE-32A45x.

    sulu1701:

    Az S62 erősen belépő szintű modell, nem is a legfiatalabb. A képminőségre so-so lehet mondani (vagyis gyenge). Ennyi pénzért (~100e Ft reális ezért a modellért) csodát ne várj azért.

    Optika01:

    Nem, ez lehet kódolási hiba, de a legvalószínűbb, hogy a player / codec probléma. Próbálj ki másik codec/player összeállítást (K-Lite Codec pack, Video Lan Player).

    kavarc :

    Digitális HDTV adásnál volt nagyon látványos, 576i (TV és DVD) forrásnál minimális mértékben. Ha Info gombot nyomsz a távon, akkor látod a felbontást elvileg (bár ebben most nem vagyok biztos, a legtöbb TV OSD-je közli az aktuálist). A sima analóg TV (antenna vagy kábelTV közvetlenül a TV-be dugva) is 576i.

    Aquamaniac:

    Nézz rá az árakra. Ilyen szinten nem a panel felbontása a fő ártétel, hanem a mögötte lévő elektronika. A vevők többsége meg nem fog azért HD Ready-t venni, mert neki az is elég, ha minimálsi felárral FullHD-t vehet.

    ordo
    :

    Alaphangon a Pana plazma. Ott egyedül a képarány probléma van, amit én zavarónak találok személy szerint (nincs a Sony SMART-hoz vagy a Samsung Széles Nagyításhoz hasonló opció). De ez szubjektív dolog.

    vamosz75 :

    Felső kategóriás TV, sajnos még nem volt szerencsém látni, de a technikai adatai és a külföldi fórumok alapján nagyon korrekt készülék. Az Ambilight miatt a Samsung felett áll, illetve állítólag a hangja is nagyon korrekt (bár aki ennyiért vesz TV-t, az vegyen hozzá házimozirendszert is már szerintem. ^^).

    A659-est csak németben árulnak, tehát a webboltokban lehet kapni. Írj privit Rea4-nek az AVForum.hu-n, hátha tud segíteni.

    bernie76 :

    Bizonyos szintű felhősödés sajnos minden LCD TV-re jellemző, de ha nagyon zavaró szintű, akkor mindenképpen beszélj legalább a Samsung ügyfélszolgálattal, hogy mit javasolnak ilyenkor. Ha nem zavaró, csak most realizáltad, akkor ne foglalkozz vele.

    Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

Aktív témák